Corpuri de iluminat: obiecte antice din metal ce se comporta ca lampi de masa moderne


Corpuri de iluminat: obiecte antice din metal ce se comporta ca lampi de masa moderne

 

Numind aceste piese de mobilier reciclate jucause ca fiind piese "fantezist", ar fi o subestimare. Acest fier vechi pe care erai gata sa-l arunci la gunoi sau poate ai achizitionat un ceainic la un targ local de antichitati si sa le transformi in corpuri de iluminat, in lampi de uz casnic creative si contemporane.

Cel mai bun mod de a curata un acoperis


Cel mai bun mod de a curata un acoperisTraim in natura si, ca atare, casele noastre sunt expuse la natura si la toate fortele ei. O casa este o investitie, astfel, pastrand acoperisul ingrijit vei economisi bani, pe termen lung. In cele din urma, pe toate materialele acoperisului va incepe sa creasca Gloeocapsa magma (alge de acoperis ce cauzeaza inegrirea si formarea de pete pe suprafata acestuia), care se raspandeste foarte repede si creste pe orice suprafata care are capabilitatea de a pastra umezeala. Pe cele mai multe acoperisuri, aceasta porneste de langa linia jgheabului, deoarece aceea zona detine cea mai mare cantitate de apa. De acolo, ea creste in sus pe acoperis, in dungi, mancand granulele de asfalt si tiglele compozite. Oricine, cu acest tip de acoperis, stie ca pierderea granulelor echivaleaza cu daune mai rapide ale acoperisului. Lasata necontrolata, Gloeocapsa magma devine o sursa de hrana pentru muschii si lichenii ce vor creste pe acoperis. Muschii si lichenii isi amplaseaza radacinile in tiglele din jurul granulelor, asa ca acoperisul are nevoie de tratamente pentru curatarea lui. Din fericire, exista un proces sigur, un tratament verde, care nu-ti va face o gaura prea mare in portofel.

Sfaturi pentru pardoseli


Sfaturi pentru pardoseli

 
 
 
Poate fi extrem de dificil sa stii ce fel de pardoseli poti cumpara pentru casa ta sau ce pardoseli alegi sa cumperi pentru a le inlocui pe cele existente. Problema este ca atat de multi factori intra in joc atunci cand vine vorba de achizitionarea pardoselii si alegerea poate deveni destul de confuza. In continuare, vei afla lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand vine vorba de achizitionarea de podele.
 

 

 

Design-uri de scari moderne


Design-uri de scari moderne
 
 
 
Circulare, in spirala, aceste modele de scari in spirala sunt de multe ori, minunate atunci cand devin minimaliste in forma si structura. Totusi, dupa cum arata aceste scari, exista modalitati de a combina simplitatea moderna cu o atingere de detaliu subtil sau de decor colorat.
 
 
 
 
 

Sfaturi de decorare cu jaluzele si perdele

Sfaturi de decorare cu jaluzele si perdele


Multi oameni considera tratamentele pentru ferestre ca si atingeri finisate asupra decorului camerei, si, de obicei acordam mai putina atentie sau chiar deloc, acestui detaliu interior. Uneori, atunci cand se incepe imbunatatirea jaluzelelor sau perdelelor, de multe ori se acorda un buget redus. Cu toate acestea, tratamentele pentru ferestre nu ar trebui sa fie neglijate, deoarece acestea joaca un rol important in subliniierea caracterului individual al locului respectiv.


Decoratiuni interioare: concepe propria gradina din becuri reciclate

 
AtuDecoratiuni interioare: concepe propria gradina din becuri reciclatenci cand un bec se arde, cu siguranta il vom arunca la gunoi. Totusi, unii mestesugari au depus un efort imaginativ si creativ catre aceste elemente fragile de uz casnic, cu intentia de a da acestor becuri arse o a doua sansa la o viata total diferita fata de scopul pentru care au fost concepute initial, fiind estetice si  placute. Aprinde casa si sfideaza asteptarile cu aceste utilizari pentru becuri altfel inutile:
 
Terariile sunt de multe ori elemente decorative mari si complicate, care ocupa mult spatiu si pe care majoritatea locuitorilor de la oras nu si-l pot permite. Acum, se poate introduce terariul intr-un bec, fiind un proiect rapid si usor, care aduce o bucata din natura pe un raft sau pe masa din sufragerie.
 

Design interior cu tematica: picturi murale cu jocuri video


Cei carora le plac jocurile video au devenit un grup puternic ce seteaza noi trenduri. Acestia sunt cunoscuti pentru afisarea dragostei lor pentru jocuei prin tatuaje si alte unelte, insa mai nou, s-au extins la picturi murale si decoratiuni interioare. In continuare sunt prezentate unele dintre cele mai seminficative opere de design interior bazate pe jocurile video:

Design interior cu tematica: picturi murale cu jocuri video
 

Modele de gresie in baie


Instalarea gresiei intr-o baie poate suna ca una dintre sarcinile cele mai plictisitoare pe care le-ai putea incerca, asa ca de ce nu faci acest proiect de reamenajare putin mai interesant si sa instalezi un model de gresie inspirata, un tipar de pardosea creativ.

Modele de gresie in baie
 

Indepartarea tapetului cu o solutie din apa si otet


Indepartarea tapetului cu o solutie din apa si otet
 
Un strat de vopsea proaspata sau un design nou de tapet pot schimba rapid aspectul unei camere. In cazul in care camera este deja acoperita cu tapet, este important sa se indeparteze complet inainte de a se aplica vopsea sau un nou tapet. Sunt disponibile multe produsele comerciale folosite pentru a indeparta tapetul. Aceste produse contin substante chimice potential toxice. Inainte de a recurge la un astfel de produs, incearca o combinatie naturala de apa si otet.
 

Instalare aer conditionat

Instalare aer conditionat

 
 
La mijlocul verii, ai putea fi, probabil, convins ca cea mai buna inventie pe care a proiectat-o cineva vreodata este aerul conditionat. Cu toate acestea, dupa ce ai cumparat unitatea si ai dus-o acasa, trebuie sa o instalezi inainte de a te putea bucura de aerul rece. Vesti bune, acest proiect este unul simplu de realizat si nu vei avea nevoie de ajutorul unui rofesionist.

Pagina 1 din 10