Arhitectură și proiectare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate servicii de arhitectură și proiectare în Cluj.

36 firme
VIOMEX COM - Proiectare în arhitectură și consultanță
19.01.2018
1321 vizitatori

Firma VIOMEX COM se ocupă cu activități de proiectare și consultanță în arhitectură, atât pentru clădiri rezidențiale, cât și industriale și comerciale. Suntem îndreptați către fiecare client în parte și ascultăm toate cerințele ..
SP House World - Planuri tip case, case de vânzare, terenuri de vânzare
18.01.2018
34 vizitatori

Firma SP House World se ocupă cu execuția de case și blocuri la roșu sau la cheie. Utilizăm soluții optime de la concept și până la finalizare pentru fiecare proiect în parte. Construim case verzi cu planuri tip și case verzi personalizate..
KEMP PROIECT – Proiectare și execuție instalații
12.12.2017
145 vizitatori

KEMP PROIECT este o companie clujeană care oferă servicii specializate de proiectare a rețelelor de instalații termice și sanitare, dar și instalații HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), desfumare, singere a incendiilor sau instalaț..
MARA DESIGN - Proiectare și consultanță în construcții civile și industriale
04.10.2017
7119 vizitatori

Compania MARA DESIGN oferă servicii profesionale de proiectare și consultanță în construcții civile și industriale. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Mara Design este într-o continuă dezvoltare, îmbunătățind constant serviciil..
TOP INSTAL - Proiectare și execuție instalații electrice
21.09.2017
4213 vizitatori

Firma TOP INSTAL se ocupă cu execuția lucrărilor de instalații electrice și este recunoscută ca partener de încredere pe piața locală de instalații electrice pentru construcții civile și industriale. Înființată în anul 2005, compania ..
INSTAL DATA PROIECT - Proiectare instalații pentru construcții
20.09.2017
5888 vizitatori

Compania INSTAL DATA PROIECT este specializată în domeniul instalațiilor și se ocupă exclusiv de proiectarea instalațiilor pentru construcții. Aflată într-o continuă ascensiune, firma a evoluat în cei peste 15 ani de activitate de la proie..
SCRIPCARIU Birou De Arhitectură - Activități de arhitectură și proiectare
15.09.2017
308 vizitatori

SCRIPCARIU BIROU DE ARHITECTURĂ activează în domeniul arhtecturii și ingineriei oferind servicii profesionale de testare și analiză tehnică. Indiferet dacă este vorba despre clădiri rezidențiale, industriale sau comerciale, firma noastră e..
Polistiren Decor - Profile arhitecturale din polistiren și restaurări de fațade
13.09.2017
6154 vizitatori

Polistiren Decor este o firmă specializată în producția soluțiilor arhitecturale și artizanale pentru toate tipurile de clădiri, oferind produse precum profile din polistiren expandat.Îmbinând ingineria cu arta în domeniul construcțiilor, ..
EURO QUALITY TEST - Agremente și expertize în construcții, construcții civile și prefabricate beton
24.08.2017
13994 vizitatori

Compania EURO QUALITY TEST se ocupă cu realizarea activităților de inginerie și consultanță tehnică pentru orice tip de proiect, punând la dispoziție o gamă largă de prefabricate beton. Servicii de agremente și expertize în construcții..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
21.07.2017
6328 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
GP PROIECT - Servicii de proiectare pentru construcții civile, industriale, agricole și speciale
29.06.2017
6195 vizitatori

GP PROIECT SRL se ocupă cu servicii de  proiectare în domeniul construcțiilor civile, construcțiilor industriale, construcții agricole, dar și structuri speciale. Înființată în anul 2005, firma Gp Proiect oferă servicii profesionale în c..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
29.06.2017
6651 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
30.05.2017
4470 vizitatori

SC SANU SERVICD RO SRL se ocupă cu sisteme de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum. Firma comercializează diferite tipuri de accesorii și instalații eficiente, dar la prețuri a..
Gabriel Petrișor Construct - Case la cheie executate în timp record!
25.04.2017
16418 vizitatori

GABRIEL PETRISOR CONSTRUCT SRL este o companie ce a fost înființată in 2005 și își are sediul în Cluj-Napoca. Au curajul de a  executa construcții speciale, proiecte tot mai îndraznețe pentru că au în spate experiența a patru generații..
PROIECTMETAL - Proiectare și execuție structuri metalice, construcții industriale
13.04.2017
5945 vizitatori

Compania PROIECTMETAL are ca principal obiect de activitate realizarea lucrărilor de infrastructură, proiectarea și executarea de structuri metalice de rezistență, precum și servicii de fasonare oțel beton, activând din 2005 în domeniul cons..
SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistenta - Amenajari hidroenergetice - Consultanta tehnica
03.03.2017
5947 vizitatori

SDC PROIECT CLUJ va ofera servicii de proiectare pentru segmentul rezidential, comercial sau industrial- proiectare structuri de rezistenta, proiectare constructii hidrotehnice, proiectare amenajari hidroenergetice, consultanta tehnica, expertize teh..
PERFECT STYLE - Servicii profesionale complete de amenajare și întreținere spații verzi
02.03.2017
3689 vizitatori

Compania PERFECT STYLE este membră a grupului Euro Zone și are ca principal obiect de activitate amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pom, tuns gazon), atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, insti..
ULTRA CON - Proiectare construcții civile, industriale și agricole - Optimizare structuri de rezistență - Hale și structuri metalice
14.02.2017
3366 vizitatori

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor, compania ULTRA CON este specializata în servicii de proiectare asigurate de o echipă tânără și dinamică de proiectanți cu pregătire atât în Romania cât și în Austria.Servic..
M&M DESIGN – Documentare 3D, cercetare, proiectare, consultanță în restaurarea monumentelor istorice
01.02.2017
3955 vizitatori

Înființată în anul 2003, societatea M&M DESIGN SRL oferă servicii profesionale de proiectare pentru consolidarea și reabilitarea patrimoniului construit, dar și pentru construcții civile, în conformitate cu normele în vigoare.Firma M&M Desi..
Geo Search - Servicii geotehnice- Proiectare geotehnica - Asistenta tehnica - Laborator
18.01.2017
1187 vizitatori

Geo Search activează de 10 ani domeniul geotehnicii, oferind servicii complete, de la asistență tehnică la proiectare geotehnică, analize de laborator și investigații de teren. Firma a efectuat lucrări pe întreg teritoriul țării și a cons..
THERMO INVEST - Proiectare si executie instalatii termice si echipamente termice
13.01.2017
6262 vizitatori

Utilizand rezultatele obtinute de stiintele aplicate si avand o conceptie sistemica despre problemele energetice , THERMO INVEST oferă clientilor sai solutii moderne, fiabile si economice pentru instalatii termice. Promovam si aplicam cele mai moder..
TRANS FORM - Amenajare și design interior pentru spații comerciale și sedii firme
14.12.2016
6091 vizitatori

Compania TRANS FORM din Cluj-Napoca este specializată în realizarea lucrărilor de amenajare interioară și exterioară pentru spații comerciale sau sedii firme. Având ca principal scop asigurarea unui spațiu perfect pentru desfășurarea activ..
INTER PROIECT - Proiectare clădiri, amenajări exterioare, reabilitare și renovare
12.12.2016
3091 vizitatori

Compania INTER PROIECT a fost înființată în anul 1990, iar în cei 25 de activitate s-a specializat în servicii de proiectare clădiri și consultanță de specialitate în domeniul construcțiilor civile.În portofoliul bogat de lucrări execut..
TERMITA 1 - Servicii profesionale de proiectare în construcții, arhitectură, design interior și exterior
26.10.2016
3172 vizitatori

Compania TERMITA 1 SRL și-a început activitatea în anul 1993 (atunci Termita Impex SRL) în Cluj Napoca și are ca principal obiect de activitate servicii profesionale de proiectare (proiectare locuințe individuale, proiectare locuințe private, ..
Belgurhon- Tiny house Romania
12.10.2016
1941 vizitatori

Belgurhon se remarcă în domeniul construcțiilor civile prin casele mobile pe care le execută și care te îndeamnă la o escapadă din rutina zilnică. Căsuțele construite de echipa Belgurhon pot fi atașate de mașina ta și transportate în l..
KOMANDOR - Mobilă la comandă și design interior
19.07.2016
32412 vizitatori

KOMANDOR este un ambasador al categoriei design interior, oferind uși glisante, dressinguri și dulapuri, a căror calitate a fost dovedită de-a lungul timpului. Komandor este lider mondial în producția de sisteme de glisare, dulapuri, dressingur..
Koncepto | Design Boutique - Mobilier la comandă și design interior
19.07.2016
17764 vizitatori

Interioare cu sufletFiți liberi...inspirați...fiți îndrăzneți. De restul, ne ocupăm noi. Suntem un colectiv mic și inimos. Mic pentru că vrem să rămânem aproape de clienți și inimos pentru că facem în fiecare zi ceea ce ne place. K..
ATELIER MASS - Birou de arhitectură - Proiectare clădiri - Amenajări
09.03.2016
1767 vizitatori

ATELIER MASS este un birou de arhitectură, constituit dintr-o echipă tânără și dinamică, înființat în 2011 într-un moment greu pe piața imobiliarelor și a dezvoltărilor. Încă de la început am pornit cu convingerea, ceea ce ni s-a con..
GRANITA IMPEX - Proiectare construcții, drumuri și instalații
09.03.2016
1764 vizitatori

GRANITA IMPEX asigură de peste 20 de ani servicii de proiectare construcții civile, industriale sau agricole, construcții drumuri, amenajări urbanistice și construcții edilitare (rețele de apă și canalizare), dar se ocupă și de documentaț..
PROFESIONAL CONSTRUCT - Construcții civile - Construcții industriale - Expertize tehnice
24.02.2016
2815 vizitatori

Compania PROFESIONAL CONSTRUCT a fost înființată în anul 1992 și asigură servicii de proiectare construcții civile și industriale la nivel național printr-o echipă de ingineri proiectanți și tehnicieni cu vastă experiență în domeniu. ..
< 1 2 >