Arhitectură și proiectare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate servicii de arhitectură și proiectare în Cluj.

39 firme
SCRIPCARIU Birou De Arhitectură - Activități de arhitectură și proiectare
03.10.2018
1761 vizitatori

SCRIPCARIU BIROU DE ARHITECTURĂ activează în domeniul arhitecturii și ingineriei oferind servicii profesionale de testare și analiză tehnică. Indiferent dacă este vorba despre clădiri rezidențiale, industriale sau comerciale, firma noastră..
MARA DESIGN - Proiectare și consultanță în construcții civile și industriale
24.09.2018
8953 vizitatori

Compania MARA DESIGN oferă servicii profesionale de proiectare și consultanță în construcții civile și industriale, dar și  de proiectare arhitectură. Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, Mara Design este într-o continuă dezvoltar..
POLISTIREN DECOR - Profile arhitecturale din polistiren și restaurări de fațade
18.09.2018
7432 vizitatori

POLISTIREN DECOR este o firmă specializată în producția soluțiilor arhitecturale și artizanale pentru toate tipurile de clădiri, oferind produse precum profile din polistiren expandat și extrudat.Îmbinând ingineria cu arta în domeniul cons..
NAPOCA CONSTRUCT - Construcții rezidențiale și comerciale - Amenajări interioare și exterioare
06.09.2018
1064 vizitatori

  NAPOCA CONSTRUCT este o companie cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale și comerciale, cât și în cel al amenajărilor interioare și exterioare. Aceasta pune la dispoziția clienților o gamă vastă de servicii ..
EURO QUALITY TEST - Agremente și expertize în construcții, construcții civile și prefabricate beton
14.08.2018
15379 vizitatori

Compania EURO QUALITY TEST se ocupă cu realizarea activităților de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor pentru orice tip de proiect, punând la dispoziție o gamă largă de prefabricate beton. Euro Quality Test - Ser..
JOLLY - Obiecte sanitare, baterii, căzi și cabine de duș
19.07.2018
7363 vizitatori

Cu sediul central în Cluj-Napoca, JOLLY comercializează o gamă largă de obiecte sanitare: căzi de baie, cabine de duș, mobilier pentru baie, baterii, plăci ceramice (gresie și faianță) și accesorii pentru instalații sanitare. Prezentă pe..
EDOX PROIECTARE - Inginerie și consultanță tehnică în construcții civile
17.07.2018
2582 vizitatori

EDOX PROIECTARE  se ocupă cu activitățile de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor civile, imobiliare și industriale, dar și în cel al instalațiilor. Oferim gama completă de servicii pe raza municipiului Cluj-Napo..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
05.07.2018
7842 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
Koncepto | Design Boutique - Mobilier la comandă și design interior
13.06.2018
19445 vizitatori

Interioare cu sufletFiți liberi...inspirați...fiți îndrăzneți. De restul, ne ocupăm noi. Suntem un colectiv mic și inimos. Mic pentru că vrem să rămânem aproape de clienți și inimos pentru că facem în fiecare zi ceea ce ne place. K..
KOMANDOR - Mobilă la comandă și design interior
13.06.2018
35652 vizitatori

KOMANDOR este un ambasador al categoriei design interior, oferind uși glisante, dressinguri și dulapuri, a căror calitate a fost dovedită de-a lungul timpului. Komandor este lider mondial în producția de sisteme de glisare, dulapuri, dressingur..
Moebius Engineering & Design - Proiectare tehnică, proiectare structurală, studii de specialitate și asistență tehnică
25.05.2018
1052 vizitatori

Moebius Engineering & Design este o societate de proiectare tehnică, proiectare structurală, studii de specialitate și asistență tehnică pentru construcții civile, industriale și monumente, cu ajutorul tehnologiilor CAD și 3D. Moebius Engin..
Gabriel Petrisor Construct - Case la cheie executate în timp record!
22.05.2018
19571 vizitatori

Compania GABRIEL PETRISOR CONSTRUCT are curajul de a executa construcții speciale, proiecte tot mai îndraznețe, având avantajul experienței a patru generații de constructori. Înființată în anul 2005 și având sediul în Cluj-Napoca, compan..
DECOSTIREN - Ornamente arhitecturale pentru fațadă, coloane, pilaștri și alte decorațiuni interioare
15.05.2018
932 vizitatori

DECOSTIREN este o companie specializată în ornamente arhitecturale din polistiren pentru fațade, cât și pentru spații interioare. Compania DECOSTIREN pune preț pe frumusețea detaliilor arhitecturale care fac dintr-o simplă clădire o constru..
ORNAMENTE POLISTIREN -  Ornamente decorative arhitecturale din polistiren
08.05.2018
635 vizitatori

ORNAMENTE POLISTIREN este o companie dedicată înfrumusețării clădirilor cu ornamente decorative arhitecturale din polistiren care vin într-o varietate de forme și mărimi. Compania investește constant în tehnologie și oferă seriozitate, re..
STYRONIT - Termoizolație Naturală Perlit
22.03.2018
1557 vizitatori

Compania STYRONIT oferă soluții de termoizolație naturală pe bază de perlită expandată sub formă de tencuială aplicabilă multistrat, manual sau mecanizat, la exterior sau la interior, pentru termoizolarea clădirilor. Fondată în Turcia, S..
Wood Structure -  Producător de structuri de lemn și șarpante industrializate
06.03.2018
23499 vizitatori

Compania Wood Structure este producător de șarpante (acoperișuri) industrializate, structuri de lemn, depozite, construcții industriale, hale industriale, construcții agricole, manejuri, case, mansarde, planșee. Firma este reprezentant pe Trans..
ULTRA CON - Proiectare construcții civile, industriale și agricole, optimizare structuri de rezistență, hale și structuri metalice
01.03.2018
4942 vizitatori

Compania ULTRA CON oferă servicii de proiectare, execuție și asistență tehnică în domeniul construcțiilor civile și industriale. Serviciile sunt asigurate de o echipă dinamică de proiectanți cu pregătire atât în România, cât și în ..
SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistență, amenajări hidroenergetice și consultanță tehnică
19.02.2018
8024 vizitatori

SDC PROIECT se ocupă cu servicii de proiectare pentru segmentul rezidențial, comercial sau industrial, proiectare structuri de rezistență, proiectare construcții hidrotehnice, consultanță tehnică, expertize tehnice, urmărind și verificând ..
M&M DESIGN – Documentare 3D, cercetare, proiectare, consultanță în restaurarea monumentelor istorice
13.02.2018
5571 vizitatori

Firma M&M DESIGN  activează în domeniul proiectării pentru consolidarea și reabilitarea patrimoniului construit, dar și pentru construcții civile, în conformitate cu normele în vigoare. Încă de la înființare, în anul 2003, M&M Design es..
THERMO INVEST - Proiectare și execuție instalații termice și echipamente termice
25.01.2018
7785 vizitatori

Compania Thermo Invest se ocupă cu proiectarea și execuția de instalații termice și echipamente termice cu randamente globale ridicate, diminuând semnificativ perioadele de amortizare ale investițiilor energetice. Utilizând rezultatele obțin..
VIOMEX COM - Proiectare în arhitectură și consultanță
19.01.2018
2778 vizitatori

Firma VIOMEX COM se ocupă cu activități de proiectare și consultanță în arhitectură, atât pentru clădiri rezidențiale, cât și industriale sau comerciale. Suntem îndreptați către fiecare client în parte și ascultăm toate cerințele ..
SP House World - Planuri tip case, case de vânzare, terenuri de vânzare
18.01.2018
1438 vizitatori

Firma SP House World se ocupă cu execuția de case și blocuri la roșu sau la cheie. Utilizăm soluții optime de la concept și până la finalizare pentru fiecare proiect în parte. Construim case pasive cu planuri tip și case pasive personaliza..
KEMP PROIECT – Proiectare și execuție instalații
12.12.2017
1109 vizitatori

KEMP PROIECT este o companie clujeană care oferă servicii specializate de proiectare a rețelelor de instalații termice și sanitare, dar și instalații HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), desfumare, singere a incendiilor sau instalaț..
GP PROIECT - Servicii de proiectare pentru construcții civile, industriale, agricole și speciale
29.06.2017
7766 vizitatori

GP PROIECT SRL se ocupă cu servicii de  proiectare în domeniul construcțiilor civile, construcțiilor industriale, construcții agricole, dar și structuri speciale. Înființată în anul 2005, firma Gp Proiect oferă servicii profesionale în c..
PROIECTMETAL - Proiectare și execuție structuri metalice, construcții industriale
13.04.2017
6857 vizitatori

Compania PROIECTMETAL are ca principal obiect de activitate realizarea lucrărilor de infrastructură, proiectarea și executarea de structuri metalice de rezistență, precum și servicii de fasonare oțel beton, activând din 2005 în domeniul cons..
Geo Search - Servicii geotehnice- Proiectare geotehnica - Asistenta tehnica - Laborator
18.01.2017
2129 vizitatori

Geo Search activează de 10 ani domeniul geotehnicii, oferind servicii complete, de la asistență tehnică la proiectare geotehnică, analize de laborator și investigații de teren. Firma a efectuat lucrări pe întreg teritoriul țării și a cons..
TRANS FORM - Amenajare și design interior pentru spații comerciale și sedii firme
14.12.2016
7070 vizitatori

Compania TRANS FORM din Cluj-Napoca este specializată în realizarea lucrărilor de amenajare interioară și exterioară pentru spații comerciale sau sedii firme. Având ca principal scop asigurarea unui spațiu perfect pentru desfășurarea activ..
INTER PROIECT - Proiectare clădiri, amenajări exterioare, reabilitare și renovare
12.12.2016
3739 vizitatori

Compania INTER PROIECT a fost înființată în anul 1990, iar în cei 25 de activitate s-a specializat în servicii de proiectare clădiri și consultanță de specialitate în domeniul construcțiilor civile.În portofoliul bogat de lucrări execut..
TERMITA 1 - Servicii profesionale de proiectare în construcții, arhitectură, design interior și exterior
26.10.2016
3786 vizitatori

Compania TERMITA 1 SRL și-a început activitatea în anul 1993 (atunci Termita Impex SRL) în Cluj Napoca și are ca principal obiect de activitate servicii profesionale de proiectare (proiectare locuințe individuale, proiectare locuințe private, ..
Belgurhon- Tiny house Romania
12.10.2016
2658 vizitatori

Belgurhon se remarcă în domeniul construcțiilor civile prin casele mobile pe care le execută și care te îndeamnă la o escapadă din rutina zilnică. Căsuțele construite de echipa Belgurhon pot fi atașate de mașina ta și transportate în l..
< 1 2 >