Articole sanitare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu producția, comercializarea și distribuția de articole sanitare în Cluj.

29 firme
MATRIX ACTIVITY GRUP - Accesorii instalații sanitare și termice, robineți de apă și gaz
14.11.2018
4766 vizitatori

Compania MATRIX ACTIVITY GROUP se ocupă cu importul și distribuția de produse precum armăturile, sistemele de încălzire, filtrarea apei, țevi și fitinguri, special concepute pentru nevoile proiectului dumneavoastră. Încă de la înființare..
MADECO IMPORT EXPORT - Materiale de construcții
22.10.2018
5244 vizitatori

MADECO IMPORT EXPORT comercializează diverse materiale de construcții special create pentru proiectele dumneavoastră. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, firma oferă seriozitate și profesionalism în tot ceea ce pune la dispoziția c..
Fibrex România - Căzi de baie, cădițe și cabine de duș
06.09.2018
12990 vizitatori

Showroom-ul FIBREX din Cluj-Napoca vă așteaptă într-un ambient primitor cu o gamă extinsă de căzi de baie și cabine de duș care se recomandă prin detalii și funcții moderne, materiale de calitate și durabilitate. Căzile de baie Fibrex s..
JOLLY - Obiecte sanitare, baterii, căzi și cabine de duș
19.07.2018
7346 vizitatori

Cu sediul central în Cluj-Napoca, JOLLY comercializează o gamă largă de obiecte sanitare: căzi de baie, cabine de duș, mobilier pentru baie, baterii, plăci ceramice (gresie și faianță) și accesorii pentru instalații sanitare. Prezentă pe..
HERMES DESIGN - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
10.07.2018
3190 vizitatori

Hermes Design este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gra..
GROHE - baterii-lux.ro: Baterii și accesorii pentru baie și bucătărie
23.05.2018
5563 vizitatori

www.BATERII-LUX.ro oferă gama completă de echipamente și accesorii sanitare de lux marca Grohe. Firma Criotech Consulting deține magazinul online BATERII-LUX.ro de unde clienții își pot procura accesorii pentru baie, baterii pentru baie, acces..
MONDIAL - Obiecte sanitare de primă clasă!
10.05.2018
2340 vizitatori

Toate obiectele sanitare marca Mondial beneficiază de 10 ani garanție, sunt rezistente la şoc termic, sunt rezistente la sarcina statică, nu se deformează şi nu necesită tratamente speciale pentru suprafaţă - lucru datorat tehnicii de fabric..
PFA BRAD ADRIANA - Atelier de prelucrare a sticlei, sticlă ornamentală, rame tablouri, oglinzi
05.03.2018
37039 vizitatori

PFA BRAD ADRIANA este un atelier de montaj și debitare sticlă transparentă ornamentală (sticlă decorativă), sticlă mată, sticlă șablată, sticlă securizată pentru duș, oglindă și rame tablouri. Atelierul produce o gamă variată de p..
UNIMETAL - Producător de învelitori metalice, tablă cutată, tablă tip țiglă, sisteme pluviale
28.02.2018
6861 vizitatori

UIMETAL SRL activează în domeniul producerii de închideri și acoperiri (tablă cutată, învelitori metalice, profile de tablă, sisteme pluviale) pentru hale industriale, precum și o gamă diversificată de elemente de tinichigerie pentru const..
IMARCOM - Gresie și faianță import Spania, baterii și chituri
16.02.2018
7748 vizitatori

Compania IMARCOM  se ocupă cu importul de gresie și faianță de înaltă calitate de la furnizori de renume din Spania. În showroom-ul IMARCOM deschis în cartierul Someșeni, clienții interesați să își amenajeze baia sau bucătăria cu pl..
FIGARO SERV - Centrale termice, instalații termice, radiatoare și articole sanitare
09.02.2018
13520 vizitatori

 FIGARO SERV este o companie specializată în comercializarea de centrale termice, instalații termice, articole sanitare, baterii, rețele de apă și canal. Din portofoliul de produse mai fac parte și radiatoarele, termosatetele, pompe hidrofor,..
FanBaie.Ro - Accesorii baie, mobilier de baie, obiecte sanitare, căzi și cabine de duș
26.01.2018
521 vizitatori

FanBaie.Ro activează în domeniul comercializării de produse dedicate băilor: căzi de baie, cabine de duș, mobilier de baie, baterii, obiecte sanitare, dușuri, instalații și sifoane, accesorii baie, toalete publice, precum și accesorii tehno..
Dennver Comimpex - Materiale de construcții, instalații, scule și unelte
11.01.2018
5052 vizitatori

  Compania DENNVER COMIMPEX face parte din grupul celor mai longevive și cunoscute branduri clujene, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Dispunem de o rețea puternică de m..
iTiles - Gresie, faianță, instalații sanitare și parchet
05.09.2017
2179 vizitatori

iTiles by DS este magazinul online al showroomului iDesign by DS și oferă o gamă largă și diversificată de faianță, gresie, parchet, mozaic, obiecte sanitare, dar și piese speciale pentru locuința ta! De asemenea, firma asigură alternative..
Fibrex - Fose septice din fibră de sticlă, rezervoare și bazine din fibră de sticlă
28.07.2017
6701 vizitatori

Fibrex România vă oferă o gamă completă de produse din fibră de sticlă: fose septice, rezervoare, plăci din fibră de sticlă, stații de epurare, containere reciclare, pubele, mese din fibră de sticlă, cutii poștale, panouri baschet scaun..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
1992 vizitatori

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a ..
Profix - Sisteme de fixare, feronerie, scări și scule profesionale
26.07.2017
2103 vizitatori

Profix SRL este un distribuitor la nivel național pentru sisteme de fixare, recunoscut pentru o selecție de produse eficiente și rezistente. Dorind să fie mereu alături de profesioniști cu soluții practice, gama de produse comercializate inclu..
Piscine Fibrex - Producție piscine din fibră de sticlă
27.07.2017
15962 vizitatori

Piscinele marca Fibrex sunt piscine monobloc, piscine care se livrează la gata, sub forma unei cuve. Aceste piscine sunt confecționate din rășini poliesterice speciale, armate cu fibră de sticlă, printr-o tehnologie specifică fabricării caros..
TEHNIC POOL COMPANY - Piscine - Bazine cu hidromasaj - Întreținere pisicine
04.11.2016
2810 vizitatori

TEHNIC POOL COMPANY Cluj este o companie specializată în realizarea de piscine interioare și exterioare din beton armat sau beton torcretat, finisate cu mozaic vitoceramic sau liner PVC și bazine cu hidromasaj. Echipa Tehnic Pool Company are exp..
MENDIX - Produse tehnico-sanitare - materiale pentru construcții, amenajări și instalații
13.06.2016
8375 vizitatori

MENDIX SRL este o companie specializată în comercializarea și distribuția de articole sanitare, materiale pentru amenajări și finisaje, materiale de construcții, precum și elemente de feronerie sau accesorii pentru instalații sanitare sau el..
TOALETE ECOLOGICE SRL - Închiriere toalete ecologice - Garduri mobile
16.02.2016
2652 vizitatori

TOALETE ECOLOGICE SRL închiriază la nivel național toalete ecologice, lavoare și pisoare mobile, garduri mobile pentru evenimente în aer liber, spații publice sau șantiere de construcții. Societatea are 10 ani experiență în furnizarea de t..
MDI DISTRIBUTION GROUP: Importator și distribuitor de instalații sanitare și termice
08.04.2015
3329 vizitatori

MDI DISTRIBUTION GROUP se ocupă cu importul și distribuția unei game complete de produse destinate instalațiilor termice și sanitare. Societatea are sediul și depozitul principal în localitatea Chitila, jud. Ilfov, dar mai deține și un magaz..
COMRIMET - Tot ce ai nevoie pentru amenajări, finisaje și instalații!
04.12.2014
7035 vizitatori

Compania COMRIMET are ca principal obiect de activitate distribuția de scule, unelte, materiale pentru amenajări și finisaje, termosisteme, materiale pentru instalații, obiecte sanitare și multe altele. Comrimet este partenerul ideal atât pentr..
RUCK ZUCK HAUSPARTNER - Partenerul tău în instalații termice și sanitare!
30.10.2014
6531 vizitatori

Cu o experiență de 21 de ani în domeniul instalațiilor termice și sanitare, RUCK ZUCK HAUSPARTNER oferă o gamă completă de produse pentru confortul termic al oricărui tip de spațiu, civil sau industrial. Înființată în anul 1993 cu capit..
LUSTRAL - gresie, faianta, parchet, cabine de dus, cazi cu hidromasaj, mobilier baie
05.08.2014
22247 vizitatori

Magazinul LUSTRAL comercializeaza gresie, faianta, parchet, cabine de dus, cazi cu hidromasaj si mobilier de baie.Showroom-ul LUSTRAL, cu expozitie proprie este localizat pe strada Plevnei nr. 97. Aici veti gasi diverse modele de gresie si faianta pr..
DUMAS INSTAL - instalatii sanitare si instalatii termice
05.09.2013
16513 vizitatori

Dumas Instal ofera vopsele pentru interior si exterior, instalatii sanitare, feronerie, sisteme de incalzire, obiecte sanitare si centrale termice, totul pentru ca interiorul sa genereze confort si armonie.   Dumas Instal se confunda cu termenu..
CASA DUMAS - gresie si faianta - obiecte sanitare - consultanta si design
05.09.2013
28899 vizitatori

Casa Dumas va ofera gresie si faianta, obiecte sanitare, cazi de baie, cabine de dus, baterii, accesorii articole sanitare. "Acasa" este un termen folosit pentru interior, iar Casa Dumas este expert in personalizarea de interioa..
ANDORA - gresie si faianta import Spania si Italia - obiecte sanitare - parchet
18.02.2011
10161 vizitatori

Firma Andora va ofera o gama larga de produse, de la gresie, faianta, obiecte sanitare, la parchet, pentru a transforma locuinta dumneavoastra intr-un ambient modern sau clasic, futurist sau vintage, in culori vii sau monocromate. Toate asteptarile d..
INVEST PARTNER - distribuitor gresie si faianta - obiecte sanitare si instalatii
04.06.2009
14495 vizitatori

INVEST PARTNER este solutia completa in amenajari interioare, instalatii, materiale pentru finisaje, obiecte tehnico sanitare. Noi punem accent pe calitatea deosebita a produselor si serviciilor pe care le oferim in dorinta de a intampina nevoile cli..