Materiale de construcții în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de materiale pentru finisaje, amenajări, construcții civile sau industriale în Cluj.
banner-sigmatherm

58 firme
STYRONIT - Termoizolație Naturală pe bază de Perlit
22.03.2018
19 vizitatori

Compania STYRONIT oferă soluții de termoizolație naturală pe bază de perlit expandat sub formă de tencuială aplicabilă multistrat, manual sau mecanizat, la exterior sau la interior, pentru termoizolarea clădirilor. Fondată în Turcia, Styro..
GLASS MINERAL - Nisipuri și pietrișuri cuarțoase, nisipuri caolinoase și silicioase
21.03.2018
1319 vizitatori

Compania GLASS MINERAL este dedicată exploatării și prelucrării de nisip cuarțos și caolinos, materie primă care poate fi utilizate în diferite domenii. Cu peste 15 ani de experiență în acest domeniu, Glass Mineral asigură prelucrarea de ..
DECOR LIMESTONE - Piatră naturală de Viștea, Producător de piatră naturală
19.03.2018
3625 vizitatori

Firma Decor LimeStone se ocupă cu producerea de piatră naturală de Viştea şi piatră naturală Transilvania Gold pentru placări interioare și exterioare, placarea pereților, teraselor, zidurilor, gardurilor sau trotuarelor. Decor LimeStone de..
DENNVER PROFI - Distribuitor accesorii tâmplărie PVC și aluminiu, materiale de construcții
11.01.2018
2563 vizitatori

DENVER PROFI se ocupă cu importul și distribuția de accesorii tâmplărie PVC și aluminiu, realizând, totodată, comerț en-detail prin magazinul propriu cu materiale de construcții și produse pentru finisaje, destinate atât consumatorilor fi..
Dennver Comimpex - Materiale de construcții, instalații, scule și unelte
11.01.2018
3282 vizitatori

  Compania DENNVER COMIMPEX face parte din grupul celor mai longevive și cunoscute branduri clujene, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Dispunem de o rețea puternică de m..
DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante
23.11.2017
11077 vizitatori

Divizia de construcții DECORINT oferă servicii de la A la Z: construcții la cheie, reabilitări de construcții vechi, mansardări, sisteme termoizolante pentru fațade și o gamă variată de lucrări de finisaje interioare - tavane false casetat..
ELYNYS IMPEX - Materiale de construcții, distribuitor Baumit, finisaje Cluj
15.11.2017
12424 vizitatori

ELINIS IMPEX comercializează materiale de construcții Baumit, adezivi, tencuieli, gleturi, vopseluri lavabile, termoizolații, polistiren, plasă, fibră sticlă, oferind și servicii de placări exterioare cu polistiren expandat, executare tencuie..
HYTECH CONSTRUCTION - Totul despre distanțieri
06.11.2017
3687 vizitatori

HYTECH CONSTRUCTION se ocupă cu producerea, importul, comercializarea și livrarea în toată țara a unei game diverse de distanțieri pentru armătură (distanțieri din plastic, distanțieri din oțel, distanțieri din beton armat cu fibre). Dist..
KLINKER ROMÂNIA - Cărămidă aparentă, pavaje klinker, pardoseli klinker și montaj pavaje klinker
03.11.2017
11297 vizitatori

Compania KLINKER ROMÂNIA este unic importator în România al producătorilor de cărămidă aparentă Feldhaus Klinker, ABC Keramik și Ammonit. Portofoliul nostru de produse conține cărămida aparentă de placat Klinker, cărămida aparentă de ..
MADECO IMPORT EXPORT - Materiale de construcții
30.10.2017
3001 vizitatori

MADECO IMPORT EXPORT comercializează diverse materiale de construcții special create pentru proiectele dumneavoastră. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, firma oferă seriozitate și profesionalism în tot ceea ce oferă clienților s..
EULANS TRANS - Transport nisip, pământ vegetal și moloz
11.10.2017
1931 vizitatori

EULANS TRANS se ocupă cu transportul și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, pietriș balast, pământ vegetal și moloz, oferind, totdată, și închiriere buldoexcavator pentru nevoile proiectelor tale. Cu o experiență d..
Sc. TM - Color Srl. – Importator de vopsele: TIKKURILA-Finlanda și JUB-Slovenia, Lacuri, vopsele, pardoseli, produse amenajări interioare-exterioare
09.10.2017
909 vizitatori

Compania TM COLOR are ca principal obiectiv importul si distribuirea de produse pentru amenajări interioare și exterioare, de la lacuri și vopsele până la scule necesare pentru realizarea proiectelor dumneavoastră. De asemenea, pentru a facilit..
CIOAZA TRANS - Materiale de constructii, transport materiale de constructii, închirieri utilaje
08.09.2017
11501 vizitatori

CIOAZA TRANS SRL se ocupă cu producerea și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, sorturi, balast, efectuând și lucrări de excavații fundații, terasări în construcții, evacuarea molozului deșeurilor de pe șantiere. ..
EURO QUALITY TEST - Agremente și expertize în construcții, construcții civile și prefabricate beton
24.08.2017
14238 vizitatori

Compania EURO QUALITY TEST se ocupă cu realizarea activităților de inginerie și consultanță tehnică pentru orice tip de proiect, punând la dispoziție o gamă largă de prefabricate beton. Servicii de agremente și expertize în construcții..
LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre
17.08.2017
6734 vizitatori

Compania LIDERPLAST produce uși de exterior, ferestre, obloane și accesorii (glafuri, plase de insecte, jaluzele) folosind profile din PVC și Aluminiu de la producători de renume din domeniu. LIDERPLAST este partener autorizat VEKA Germania (cel ..
Total Quality Cons - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
02.08.2017
7942 vizitatori

Total Quality Cons SRL activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale, oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora î..
Girosil Master Construct - Case la roșu, construcții civile și industriale
01.08.2017
10089 vizitatori

Girosil Master Construct oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
Steel Profile - Confecții metalice și profile galvanizate
31.07.2017
10247 vizitatori

Steel Profile este un producător renumit de confecții metalice, specializat în fabricarea de tablă cutată, tablă plană, casete metalice, accesorii metalice și profile galvanizate pentru hale industriale. De asemenea, societatea oferă și ser..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
1164 vizitatori

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a ..
VENEX - Cărămidă aparentă
04.07.2017
7902 vizitatori

Firma VENEX cu sediul în Cluj-Napoca are ca activitate principală finisajele exterioare și interioare din cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen. Placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă Echipa de ..
CASA IANCU - Tratamente pentru lemn, case din lemn și produse din lemn
28.06.2017
5660 vizitatori

CASA IANCU este o firmă ce se ocupă cu produse din lemn cum sunt lambriurile, fațadele din lemn, dar și tratamente pentru lemn: împotriva cariilor și insectelor, soluții ignifuge și soluții împotriva mucegaiului și ciupercilor lignicole. F..
Slate Design - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare piatră naturală și artificială
22.06.2017
4710 vizitatori

SLATE DESIGN se ocupă cu furnire din piatră obținute prin desfacerea straturilor de piatră naturală, ideale pentru placări interioare și exterioare. Acestea sunt alternativa mult mai ușoară și accesibilă la piatra naturală care, din cauza..
UNOPACK - Achiziție, reparare și recondiționare paleți
19.06.2017
936 vizitatori

UNOPACK SRL este o firmă ce să ocupă cu achiziția, repararea și recondiționarea paleților pentru ambalarea mărfurilor unitare. Unopack are autorizația necesară de reparare a paleților tip EUR.  Unopack - servicii de achizițion..
BDM ROOF SYSTEM - țiglă metalică pentru sisteme complete de acoperiș
06.06.2017
1279 vizitatori

BDM Roof System SRL asigură cliențiilor săi soluții integrale pentru sistemele complete de învelitori metalice pentru acoperișuri. Întreaga gamă de țigle metalice și accesorii este produsă de fabricanți recunoscuți pentru calitatea produ..
KROMSTON - căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
23.05.2017
9743 vizitatori

Firma KROMSTON SRL se ocupă cu vânzare și montaj de produse din plută și produse klinker. Dispunem de: cărămidă aparentă, cărămidă decorativă, pavaj, pardoseli ceramică, parchet plută, lambriu plută, dar și izolații plută. Gama de ..
SURPLUS - materiale Sika, calorifere și scări interioare
18.05.2017
11222 vizitatori

Firma SURPLUS se ocupă cu produse marca Fontanot cum sunt scările interioare și balustradele cerate într-o manieră elegantă pentru îndeplinirea nevoilor tuturor clienților. Gama noastră de produse conține și materiale Sika, dar și calorif..
ELECTROVEST - Oțel beton și armături metalice pentru construcții rezistente!
27.04.2017
8256 vizitatori

ELECTROVEST SRL este o companie ce activează în domeniul construcțiilor, fiind specializată in comercializarea de oțel beton și armături metalice, precum și în servicii de fasonare a oțelului beton. ElectroVest oferă o gama completă și d..
FLOORS 4 YOU - Parchet lemn masiv - Parchet stratificat - Lambriuri exterior
12.04.2017
10414 vizitatori

Tot mai mulți dintre clienții FLOORS 4 YOU recunosc valoarea pe care o adaugă pardoselile din lemn, parchetul masiv sau parchetul stratificat căminului lor, implicit frumusețea și căldura pe care acestea le oferă. Cu aceste pardoseli ..
SOREVER IMPEX - Depozit de materiale de construcții
03.04.2017
11758 vizitatori

SOREVER IMPEX Cluj este distribuitor de materiale de construcții și materiale pentru amenajări interioare și amenajări exterioare. Depozitul de materiale de construcții cuprinde o gamă variată de materiale, la prețuri avantajoase, ce pot fi ..
AIR CONF BIRO - Coșuri de fum - Tubulatură de ventilație
31.03.2017
9344 vizitatori

AIR CONF BIRO S.R.L. are peste 15 ani de experiență în execuția unei game largi de piese de ventilație (tubulaturi rotunde și rectangulare, piese speciale, coturi, ramificații, obturatoare mecanice, evacuări aer viciat) și coșuri de fum. Be..
< 1 2 >