Scule și unelte în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau închirierea de scule și unelte în Cluj.

38 firme
Dennver Comimpex - Materiale de construcții, instalații, scule și unelte
11.01.2018
2808 vizitatori

  Compania DENNVER COMIMPEX face parte din grupul celor mai longevive și cunoscute branduri clujene, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Dispunem de o rețea puternică de m..
PLASTTEH - Rulmenți, scule așchietoare și scule de mână
27.11.2017
6155 vizitatori

Compania PLASTTEH activează în domeniul industrial și agricol, oferind o gamă diversificată de elemente de transmisie (rulmenți, curele, lanțuri, simeringuri, adezivi, spray-uri), plastice tehnice (bare, plăci, bucse, folii), scule și unelte..
H&DMARK - Aparate de măsură, echipamente topografice și laseri pentru construcții
24.11.2017
7585 vizitatori

Stimate doamne, Stimați domni,Avem plăcerea de a ne prezenta cu speranța unei colaborări viitoare.Suntem o companie specializată în comercializarea aparatelor, echipamentelor și dispozitivelor de măsură și prin experiența acumulată reuși..
ELYNYS IMPEX - Materiale de construcții, distribuitor Baumit, finisaje Cluj
15.11.2017
12045 vizitatori

ELINIS IMPEX comercializează materiale de construcții Baumit, adezivi, tencuieli, gleturi, vopseluri lavabile, termoizolații, polistiren, plasă, fibră sticlă, oferind și servicii de placări exterioare cu polistiren expandat, executare tencuie..
AVIS INSTAL- Tăiere beton, Perforare beton, demolări controlate
02.11.2017
1589 vizitatori

Compania AVIS INSTAL activează în domeniul construcțiilor, în principal pe segmentul lucrărilor în construcții cu tehnică diamantată. Ne remarcăm datorită plajei largi de utilaje pe care le avem în dotare, echipei de profesioniști de car..
TEHNODIAM TOOLS - Consumabile diamantate, utilaje de tăiere și carotare
02.11.2017
1539 vizitatori

TEHNODIAM TOOLS oferă tuturor celor interesați produse și servicii pentru tehnicile folosite de specialiști din industria construcțiilor. Firma este de asemenea și distribuitorul companiei Carbodiam pe piața românească, fiind în contact cu ..
ELECTRO PLUS COMPANY - Soluții pentru automatizarea sudurii și a debitării
19.09.2017
6698 vizitatori

ELECTRO PLUS COMPANY se ocupă cu producerea și proiectarea de mașini de debitat CNC cu plasmă și oxigaz, tractoare de sudare-debitare, comenzi numerice pentru debitare și oferă soluții pentru automatizarea sudurii și a debitării. De asemene..
Profix - Sisteme de fixare, feronerie, scări și scule profesionale
26.07.2017
856 vizitatori

Profix SRL este un distribuitor la nivel național pentru sisteme de fixare, recunoscut pentru o selecție de produse eficiente și rezistente. Dorind să fie mereu alături de profesioniști cu soluții practice, gama de produse comercializate inclu..
PROFLEX - furtunuri, sisteme de ridicare și service hidraulic
06.06.2017
10125 vizitatori

Proflex SRL este o firmă specializată în comercializarea de echipamente industriale precum sisteme de ridicare și ancorare, furtunuri hidraulice și industriale, cuple și fitinguri industriale. Pachetul de servicii și produse este completat de ..
Pentagon România - materiale abrazive, scule, unelte și utilaje construcții
24.05.2017
967 vizitatori

Pentagon România - PTG este o marca societății Pentagon SRL, un furnizor scule, unelte și utilaje pentru diferite domenii din industria construcțiilor. Pentagon România distribuie la nivel național materiale abrazive, mașini electrice și pen..
TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI - Distribuitor de accesorii pneumatice - Cuple și fitinguri industriale
12.05.2017
6139 vizitatori

TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI dispune de o vastă experiență în oferirea de accesorii pneumatice esențiale în arhitectura echipamentelor și utilajelor moderne. Dispunem de o gamă largă de produse cum sunt componentele pneumatice rezistente și fiab..
SUDOMETAL - Partenerul dumneavoastră în sudare și tăiere!
04.04.2017
7503 vizitatori

Cu sediul în Cluj-Napoca (Piața 1 Mai, nr. 3), firma SUDOMETAL este lider regional în distribuția de echipamente și materiale pentru sudare și tăiere.Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, Sudometal pune la dispoziția clienților săi..
EPINVEST - Scule electrice - Utilaje pentru constructii - Echipamente termice
27.03.2017
9437 vizitatori

Înființată în anul 1994 la Cluj, societatea EPINVEST SRL este unul dintre principalii importatori și distribuitori de scule electrice, scule de mână, scule pneumatice, utilaje pentru construcții, utilaje forestiere, echipamente pentru curăț..
CONVAR - Vanzare echipamente de curatenie stradala si deszapezire - Piese si consumabile
22.03.2017
4707 vizitatori

CONVAR IMEX comercializeaza si distribuie echipamente de deszapezire - lame drepte, lame variabile, pluguri, freze, raspanditoare de material antiderapant, maturatoare de asfalt marca TUCHEL Germania, echipamente de curatenie stradala: pentru terenu..
CM METAL TRADING - Aparate sudura - Pistolete de sudura - Debitare cu plasma
03.03.2017
10856 vizitatori

CM METAL TRADING este unul dintre cei mai mari furnizori de aparate de sudura si taiere din tara, fiind reprezentantul producatorului de echipamente de sudura Fronius International GmbH in Romania.FRONIUS a deschis o noua era in domeniul sudarii cu..
BB COM CONSULTATIV - Scule și echipamente, utilaje și discuri diamantate
23.02.2017
1165 vizitatori

Compania BB COM CONSULTATIV are o experiență de peste 10 ani în comercializarea de scule, echipamente și utilaje folosite pentru găurit, înșurubat, tăiat, perforat, instalat, spălat și nu numai. Pentru a analiza, compara și alege produsele..
LORDIAM - Perforări și decupări beton armat sau cărămidă - Carote și discuri diamantate
08.02.2017
3463 vizitatori

LORDIAM comercializează echipamente și accesorii folosite în procesul de tăiere și perforare beton: carote diamantate, discuri diamantate, mașini de carotat, segmenți, adaptoare sau prelungitoare pentru carote. Pentru a fi siguri că fac alege..
ALUPLAST SYSTEM - Instalații de climatizare - Aparate aer condiționat - Coșuri de fum
07.02.2017
2463 vizitatori

Compania  ALUPLAST SYSTEM este un comerciant de succes în domeniul pieței HVAC (climatizare - ventilație - aer condiționat), acum unul dintre principalii furnizori de materiale, piese de schimb și accesorii pentru firmele care se ocupă de mont..
W-TECH - Scule, feronerie și accesorii pentru ferestre și uși din lemn
30.01.2017
10981 vizitatori

Compania W-TECH este importator si distribuitor de articole tehnice pentru industria lemnului (feronerie uși și ferestre din lemn, termopane lemn, obloane din lemn, scule așchietoare profesionale pentru prelucrarea lemnului, scule pentru industria..
EURO-INSTAL: Tot ce ai nevoie pentru instalații, construcții și amenajări!
26.01.2017
10762 vizitatori

EURO-INSTAL are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse și accesorii pentru instalații termice, sanitare și de gaz (centrale termice, boilere, țevi, fitinguri, robineți, pompe submersibile, panouri solare, convectori gaz etc..
UNIOR TEPID - Cel mai mare importator de scule de mână profesionale din România
21.11.2016
5909 vizitatori

În cei peste 10 ani de activitate (fondată în 2000), compania UNIOR TEPID a devenit lider național pe piața de distribuție a sculelor de mână profesionale. Portofoliul de produse al companiei cuprinde peste 30 de programe de scule profesional..
TESTO ROMÂNIA - Sisteme profesionale de măsură
13.09.2016
4354 vizitatori

TESTO AG (Germania) este lider mondial pe piața tehnologiilor de măsurare, oferind o gamă largă de instrumente de măsurare cu aplicabilitate atât în domeniul construcțiilor și instalațiilor de încălzire, ventilație sau aer condiționat, ..
EUROMETRIC - Importator organe de asamblare și fixare
14.03.2016
1007 vizitatori

Societatea EUROEMTRIC cu sediul în Alba Iulia se ocupă cu importul de organe de asamblare și fixare de la firme din Uniunea Europeană. Produsele sunt utile atât în domeniul industriei și construcțiilor, cât și în sectorul DIY.  Ai ceva d..
STORE LOGISTIC - Rafturi metalice - Mobilier metalic - Stivuitoare - Echipamente de prelucrare a tablei
12.02.2016
2861 vizitatori

STORE LOGISTIC București este o companie specializată în soluții logistice pentru consumatori industriali, depozite, instituții publice sau spații medicale, având activitatea împărțită în două divizii: STORE LOGISTIC WAREHOUSE & INDUSTR..
MAGNET CENTER - Magazin online de scule și utilaje pentru construcții și amenajări
26.10.2016
7806 vizitatori

Societatea MAGNET CENTER SRL a fost înființată în anul 2008 și are ca principal obiect de activitate comercializarea de scule si utilaje folosite în realizarea construcțiilor și amenajărilor. Având la dispoziție o echipa cu peste 10 ani î..
T&T INVEST - Echipamente de lucru - Echipamente de protecția muncii - Echipamente P.S.I.
24.09.2015
2958 vizitatori

T&T INVEST Cluj comercializează o gamă completă de echipamente pentru protecția muncii, echipamente de lucru și echipamente pentru prevenirea și stingerea incendiilor (P.S.I.).Compania pune la dispoziția clienților încălțăminte și îmbr..
ALTA MAREA - Mentenanță instalații - Colectare deșeuri plastic - Mobilier import Italia - Produse instalații și amenajări
16.09.2015
2381 vizitatori

ALTA MAREA este o societate specializată în servicii de montaj, reparații și mentenanță instalații sanitare, electrice, termice și de canalizare pentru utilizatori casnici, comerciali sau industriali. Compania asigură LA NIVEL NAȚIONAL și ..
VALEM-RULMENȚI - Curele trapezoidale, organe de asamblare, echipamente industriale
25.08.2015
6179 vizitatori

Înființată în anul 1992, societatea VALEM IMPORT EXPORT SRL are ca principal obiect de activitate comercializarea produselor industriale, în special RULMENȚI, atât românești cât și din import. VALEM-RULMENȚI comercializează de asemenea ..
COMRIMET - Tot ce ai nevoie pentru amenajări, finisaje și instalații!
04.12.2014
5841 vizitatori

Compania COMRIMET are ca principal obiect de activitate distribuția de scule, unelte, materiale pentru amenajări și finisaje, termosisteme, materiale pentru instalații, obiecte sanitare și multe altele. Comrimet este partenerul ideal atât pentr..
OLD INDUSTRY - scule profesionale pentru prelucrarea lemnului si metalului
15.05.2014
4843 vizitatori

Firma OLD Industry SRL va ofera o gama larga de scule profesionale de la scule pneumatice, scule electrice, produse abrazive, burghie, dalti, la alezoare expandabile sau ventilatoare. Infiintata in 2005, OLD Industry isi desfasoara activitatea in dom..
< 1 2 >