Servicii în construcții și amenajări în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate servicii în construcții și amenajări în Cluj.

16 firme
Popa V Călin P.F.A. - Servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare
18.01.2018
1252 vizitatori

Popa V Călin P.F.A. este o persoană fizică autorizată care oferă servicii specializare de dezinfecție, dezinsecție și deratizare persoanelor fizice și juridice, în spații comerciale, spații de depozitare, apartamente, scări de bloc, beci..
CONF TUB INOX - Coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație
18.12.2017
1476 vizitatori

CONF TUB INOX este o companie cu peste 10 ani de experiență în proiectare, executare și montare coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație. Firma pune la dispoziția clienților produse confecționate din materiale de calitate care sun..
ASOCIAȚIA PRO PAINT - Vopsire în câmp electrostatic
27.10.2017
434 vizitatori

ASOCIAȚIA PRO PAINT are ca principal obiect de activitate vopsirea în câmp electrostatic a componentelor din metal cu vopsea pulbere. Cu o îndelungată experiență în acest domeniu special, echipa noastră reușeste să ofere servicii de calita..
DACIA FABER- Foraje, piloți forați, construcții drumuri și închiriere utilaje
17.08.2017
2220 vizitatori

DACIA FABER activează în domeniul construcției de drumuri și poduri, dar și execuția de coloane forate, pentru lucrări de drumuri, clădiri civile sau industriale. Cu ajutorul personalului tehnic profesionist și echipamentelor proprii finaliz..
ANCONA IMPORT EXPORT - Montaj, proiectare și execuție instalații de gaz
20.07.2017
597 vizitatori

ANCONA IMPORT EXPORT SRL Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate montajul, proiectarea și execuția instalațiilor de gaz, apă, canalizare, termice dar și încălzire. Firma dispune de o vastă experiență în domeniu și execută lucr..
TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate
19.07.2017
3496 vizitatori

TAICOVSKY dispune de peste 10 ani de experiență în domeniul tăierilor în beton, în țară și oferă soluții profesionale de carotare diamantală, tăiere disc diamantat și tăiere fir diamantat, necesare lucrărilor dumneavoastră. Taicovsk..
Integral Activ - Servicii de vopsire în câmp electrostatic
12.07.2017
5545 vizitatori

Firma Integral Activ SRL oferă de peste 10 ani servicii excelente de vopsire în câmp electrostatic. Aceasta dispune de o linie automată de vopsire cu pulberi achiziționată în 2014. Aparatura de ultimă generație deținută de firma Integral A..
MASTERFOL - Folii pentru geamuri clădiri - Folii protecție UV - Folii antiefracție
12.04.2017
5057 vizitatori

MASTERFOL este un brand al SALSTAR SRL, o firmă ce s-a dezvoltat și specializat în ramura produselor de protecție a geamurilor, mai exact în distribuția și coemrcializare de folii pentru geamuri clădiri. Acestea pot fi folosite cu diverse sco..
SETCAR S.A.- Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale - Eliminare deseuri toxice si periculoase
14.12.2016
1665 vizitatori

Firma SETCAR SA activează în domenile de tratare și eliminare a deșeurilor, colectare a acestora, decontaminare și transporturi rutiere a deșeurilor periculoase sau a substanțelor. Aceasta are ca obiective satisfacerea nevoilor clienților, id..
MIP CAR– Reparații mecanice - Întreținere utilaje industriale – Confecții metalice
03.10.2016
1713 vizitatori

MIP CAR este o companie cu profil tehnic și o experiență de peste 10 ani în domeniul reparațiilor mecanice, întreținerii utilajelor industriale și confecțiilor metalice.Atelierul propriu de prelucrări prin așchiere al firmei este dotat cu ..
Vectra Eurolift Service- Echipamente de ridicat - Baterii de tracțiune - Service stivuitoare - Baterii auto
08.09.2016
1621 vizitatori

Cu o experiență de peste 20 ani, Vectra Eurolift Service distribuie echipamente de ridicat, comercializează baterii de tracțiune și piese de schimb pentru stivuitoare. Aceasta se bucură de o reputație foarte bună în rândul clienților săi,..
SAGRADA- instalații sub presiune- instalații de ridicat
26.05.2016
1967 vizitatori

Sagrada desfășoară activități în domeniul reglementat ISCIR, mai exact, în cele două domenii principale ale acestuia: instalații de ridicat și instalații sub presiune. Cu personal specializat, Sagrada oferă servicii complete, de la proiec..
STORE LOGISTIC - Rafturi metalice - Mobilier metalic - Stivuitoare - Echipamente de prelucrare a tablei
12.02.2016
2861 vizitatori

STORE LOGISTIC București este o companie specializată în soluții logistice pentru consumatori industriali, depozite, instituții publice sau spații medicale, având activitatea împărțită în două divizii: STORE LOGISTIC WAREHOUSE & INDUSTR..