Curățenie în Cluj. Servicii și firme de curatenie.

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate servicii de curățenie în Cluj.

18 firme
Cleander - Servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare în Cluj-Napoca
22.09.2017
3266 vizitatori

CLEANDER oferă tuturor clienților servicii complete și profesionale de curățenie, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, atât în Cluj-Napoca, cât și în orașele din județele învecinate. Asigurăm servicii personalizate de curățenie ..
STRICT PREST - Dezinsecție și deratizare, salubrizare și vidanjare, închiriere toalete ecologice
11.09.2017
11340 vizitatori

STRICT PREST SRL se ocupă cu activitatea de salubrizare și vidanjare, desfundare canale, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, coșerit, precum și servicii de închiriere și întreținere toalete ecologice, atât pentru persoane fizice, cât..
Slate Design - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare piatră naturală și artificială
22.06.2017
4500 vizitatori

SLATE DESIGN se ocupă cu furnire din piatră obținute prin desfacerea straturilor de piatră naturală, ideale pentru placări interioare și exterioare. Acestea sunt alternativa mult mai ușoară și accesibilă la piatra naturală care, din cauza..
CORAL IMPEX - Deratizare - Dezinsecție - Dezinfecție - Tratamente fitosanitare
11.05.2017
10264 vizitatori

CORAL IMPEX SRL oferă servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare cu ajutorul unei echipe profesioniste și a mijloacelor tehnice moderne de care dispune.Înființată în 1993, firma Coral Impex folosește tehnici..
BLA SHINE – servicii de curățenie, curățenie profesională pentru sedii de firme, birouri, spații rezidențiale
02.02.2017
927 vizitatori

Firma BLA Shine SRL este specializată în oferirea de servicii profesionale de curățenie atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru  sedii de firme sau birouri. Aceasta este formată dintr-o echipă tânără, foarte bine pregătită, ..
SPACE HARMONY - Servicii profesionale de curățenie în Cluj
10.10.2016
3530 vizitatori

SPACE HARMONY este o companie specializată în servicii de curățenie din Cluj-Napoca, formată dintr-o echipă tânără, cu 5 ani experiență în domeniu. Caracterizată prin seriozitate și profesionalism, Space Harmony își dorește să stabi..
H&H TOTAL IMPEX - Depozit materiale de construcții - lacuri și vopsele - diluanți - chituri și adezivi
18.08.2016
3638 vizitatori

H&H TOTAL IMPEX este o companie specializată în comercializarea de materiale de construcții și produse industriale. Bogatul portofoliu de produse al companiei cuprinde lacuri, vopsele profesionale, diluanți, amorse, grunduri, chituri și adezivi..
CLEANER - Servicii profesionale de curățenie
05.07.2016
5277 vizitatori

Firma CLEANER oferă servicii profesionale de curățenie pentru birouri, spații comerciale, spații publice, case private sau scări de bloc în Cluj-Napoca, realizate cu profesionalism de către o echipă tânără și dinamică, dornică de perfo..
MENDIX - Produse tehnico-sanitare - materiale pentru construcții, amenajări și instalații
13.06.2016
6673 vizitatori

MENDIX SRL este o companie specializată în comercializarea și distribuția de articole sanitare, materiale pentru amenajări și finisaje, materiale de construcții, precum și elemente de feronerie sau accesorii pentru instalații sanitare sau el..
ECO TERA CLEAN - Dealer autorizat Karcher - Vânzare și închiriere echipamente de curățenie
01.06.2016
4179 vizitatori

Firma ECO TERA CLEAN din Cluj-Napoca oferă spre vânzare și închiriere echipamente de curățenie și alte tehnologii de ultimă generație în domeniul curățeniei profesionale, fiind dealer autorizat Karcher, pentru toată gama de produse. Cu ..
IGIENA SERV - Servicii de la A la Z, non-stop!
26.04.2016
2052 vizitatori

IGIENA SERV este o societate existentă pe piață de mai bine de 16 ani, care oferă servicii de la A la Z: de la servicii de instalare, montaj, curățare și verificare aer condiționat la zugrăveli. Igiena Serv îți oferă orice serviciu, non-s..
BS GROUP - Servicii profesionale de curățenie - Produse de curățenie
16.12.2015
1891 vizitatori

Societatea BS GROUP este specializată în oferirea de servicii profesionale de curățenie în industrie, spații office sau spații comerciale. Fondată ca un business de familie în anul 1999, BS GROUP și-a extins constant gama de servicii oferit..
VER DECOR - Amenajare spații verzi și instalare sisteme de irigat
11.03.2015
2417 vizitatori

VER DECOR este partenerul ideal în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi atât pentru locuințe private, cât și pentru domeniul public, sedii comerciale sau sedii firme. Societatea își desfășoară activitatea pe raza municipiului Cluj..
PROFESIONAL SP - produse pentru curatenie si igiena - detergenti - dezinfectanti - utilaje curatenie
03.11.2011
4872 vizitatori

Profesional SP este importator si distribuitor de produse profesionale pentru igiena si curatenie, detergenti, dezinfectanti, ustensile si utilaje profesionale pentru curatenie. Firma comercializeaza prosoape de hartie Z sau role, hartie ig..
BRANTNER - servicii de curatenie si salubrizare
22.09.2011
9875 vizitatori

Firma de salubrizare Brantner a infiintat Brantner Romania Holding SRL, in anul 2004, ce ofera servicii de curatenie pentru firme, servicii de curatenie pentru municipii, precum si servicii de curatenie pentru consumatori. Imediat dupa infiintare au ..
WHITE LOTUS - servicii curatenie in Cluj Napoca
26.07.2010
3808 vizitatori

Ne adresăm atât companiilor care vor să asigure un mediu curat şi igienic angajaţilor, făcându-i astfel mai productivi, cât şi persoanelor fizice pentru care viaţa agitată nu lasă loc pre..