Ceasuri desteptatoare inventive

Ceasuri desteptatoare inventive


    Cea mai buna alarma de dimineata din lume este un cot intre coaste - dar daca esti singur sau ai un partener mai somnoros decat tine, tu vei a fi proprietarul unui asistent digital de trezire, cunoscut sub numele de ceas de alarma. Daca te ridici greu din pat, in mod normal, aceasta va fi o piesa indispensabila ce trebuie sa o ai in vedere si functioneaza foarte bine. Problema: noi toti reactionam la ceasurile de alarma in mod diferit. Din fericire designerii moderni lucreaza din greu pentru a face sistemele de alarma sa se potriveasca cu toate gusturile, asa cum o demonstreaza aceste exemple. Vrei sa fi trezit de oricare dintre aceste ceasuri de alarma?

Ceasuri desteptatoare inventive
 

    A te transforma intr-un moroncanos este, cu siguranta o modalitate buna de a te trezi. Accesul de furie este redat de acest ceas de alarma, ce isi propune sa te irite pentru a te da jos din pat, prin crearea unei agitatii mari. Alternativ, poti alege o alarma ce fuge de tine, rotile, in sine se deplaseaza atunci cand te intinzi sa opresti alarma, sarind pe podea, toate in timp ce emite un zgomot ascutit foarte deranjant.

Ceas desteptator

    Rasfata-ti fanteziile avand un Jeeves, alias actor, comediant si o lumina ciripitoare Stephen Fry, trezindu-va usor din somn cu replici de genul: "Se pare ca s-a facut dimineata. Foarte incomod, sunt de acord. Cred ca este vina rotatiei Pamantului, domnule".

Ceas de alarma

    Daca intregul sistem nervos este guvernat de constientizarea de a gati mancare sau, altfel spus, daca esti de sex masculin, iti va placea acest ceas. Wake'n'Bacon este dotat cu doua lampi cu halogen care se aprind cu 10 minute inainte de timpul de trezire - va gati o felie de bacon pe care ai amplsat-o pe tava sub forma de gratar. Cine ar putea dormi, in mirosul de sunca prajita?

 Sisteme de alarma