Cum alegem cada de baie

Desi exista o multitudine de modele si stiluri de cazi de baie din care puteti alege, selectarea cazii potrivite in functie de nevoile dumneavoastra poate fi o sarcina dificila, mai ales daca aveti o baie mica. Functia de baza a unei cazi de baie este relaxarea. Unii pot spune ca o cada de baie este necesara, in primul rand,  pentru spalare si imbaiere, insa pentru asta exista cabinele de dus.  O cada, pe de alta parte, va sta la dispozitie pentru momentele in care doriti sa petreceti cel putin o jumatate de ora in baie.

 
Cum alegem cada de baie
 
 

Transforma-ti baia intr-una mare cu cada de colt


    Spatiul este intotdeauna un factor de limitare atunci cand se ia in considerare design-ul casei. De aceea, aici la Fibrex, unul dintre cei mai importanti producatori de cazi de baie de calitate, veti gasi ceea ce cautati. Daca pur si simplu nu dispuneti de spatiu pentru a potrivi o cada de baie mare, puteti alege o cada mica. Iata care sunt diferitele optiuni ce le aveti la dispozitie.
 
Cada de colt

    Acum, nu va mai trebui sa va faceti griji ca veti izbi usa baii de toaleta, deoarece avem cazile de baie de colt si cele cu laturi inegale. Daca va planuiti baia dumneavoastra mica in mod corect, va veti da seama ca puteti elibera destul spatiu, atat de necesar.
    Cel mai mare avantaj al cazilor de baie de colt il reprezinta faptul ca sunt usor de amplasat. Forma lor convenabila face ca efortul depus pentru a ascunde cada intr-un colt al baii sa fie unul minim, astfel incat se va crea un spatiu confortabil pentru o relaxare zilnica. Nu lasati dimensiunea acestor cazi mici de colt sa va pacaleasca; cazile sunt capabile sa detina 70 de litri de apa si sunt perfecte pentru o imbaiere relaxanta.
    Un factor important ce trebuie luat in considerare atunci cand sunteti in cautarea unei cazi mici de colt este inaltimea acesteia. Amintiti-va: cu cat este mai inalta cada, cu atat mai mare este suprafata de acoperire. Acest lucru face din cazile de colt si cele cu laturi inegale alegerea perfecta pentru baile mici.
 
Cada cu laturi inegale

  Fibrex va ofera cazi de baie, special concepute pentru a se incadra in orice colt al camerei si anume cu modelele cazilor de baie cu laturi inegale si cazilor de colt.