Cum sa cumperi scaune de bar

Cum sa cumperi scaune de bar

 

Scaune de bar din lemn

 
 
 
Un bar pentru acasa sau un bar mic in bucatarie pentru a lua micul-dejun reprezinta un loc minunat de a transforma decorul, dar pentru a-l face confortabil, trebuie sa ai scaune de bar potrivite, in ceea ce priveste dimensiunea. Un scaun de bar nu va cladi sau va distruge aspectul barului, dar, cu siguranta, adauga confort.
 
Dificultate: Moderat
 
Instructiuni:Scaune de bar tapitate

Pasul 1:

Masoara inaltimea barului. Nu conteaza cum arata scaunele de bar, lucru care este cel mai important este acela de a avea scaun de bar de inaltimea potrivita. Nu e nimic mai rau decat a avea un bar si scaune de bar mult prea scurte pentru el.

Pasul 2:

Determina lungimea barului, astfel incat sa poti decide cat de multe scaune ar fi ideale. Ai putea dori unul sau mai multe scaune de bar confortabile, in cazul in care ai invitat un grup mare de oameni.


Scaune de bar din metalPasul 3:

Decide cu privire la optiunile scaunului de bar. Poti alege scaune de bar capitonate sau captusite, scaune de bar pivotante sau scaune care sunt stationare, scaune de bar cu spatar si brate sau scaune de bar clasice. Pentru a te decide mai usor, ia in considerare scopul pentru care le folosesti.

Pasul 4:

Completeaza materialele folosite pentru bar, precum si decorul camerei, ca un intreg. De exemplu, daca ai un bar clasic ce foloseste ca tema plaja, un indiciu de bambus amplasat in scaunele de bar va crea o atmosfera si mai tropicala.

Pasul 5:

Concepe bugetul. Scaunele de bar variaza in ceea ce priveste preturile intre ieftine la foarte scumpe. Daca stii cat de mult esti dispus sa cheltuiesti, iti va permite sa stii cat de multe scaune de bar vei putea cumpara.