Vopsirea eficienta a peretilor

Vopsirea eficienta a peretilor


Interiorul casei tale reprezinta mai mult decat patru pereti. Cu toate acestea, peretii sunt cele mai mari si obisnuite suprafete pe care le intalnim atunci cand se fac anumite remedieri rapide la casa. Poti face o schimbare dramatica a aspectului interior prin simpla adaugare a unei vopsele pe unul sau pe toti peretii dintr-o camera.

Vopsirea eficienta a peretilor
 
Foloseste o pensula pentru a vopsi de-a lungul marginii plafonului de langa materialul profilat si pentru a vopsi langa colturi. De asemenea, foloseste o pensula pentru a vopsi de-a lungul marginii plafonului si pe langa colturi. Aceasta tehnica este numita "decupare interioara"

Vopseste un perete intreg inainte de a lua o pauza, astfel incat portiunile vopsite nu-si vor pierde marginile umede. Apoi fa un pas inapoi, scaneaza peretele si acopera orice pete trecute cu vederea.
 
Vopsele pentru pereti

Fie ca vopsesti in sectiuni de sus in jos, fie dintr-o parte in alta de-a lungul camerei, totul depinde de tine. Dar, daca utilizezi o prelungire a manerului pentru rola cu care aplici vopseaua, ai putea gasi mult mai convenabil sa incepi de la un colt inalt si sa continui de-a lungul intregii camere cu o serie de modele in zigzag.

In acest fel nu va trebui sa schimbi in mod constant manerul rolei, asa cum ai fi facut-o daca ai fi vopsit in sectiuni de la tavan la podea. Daca esti dreptaci, incepe vopsirea din coltul stang al camerei, iar daca esti stangaci, incepe din coltul drept al camerei.