Corpuri de iluminat unice

Corpurile de iluminat au devenit un element vital in viata moderna, atat din punct de vedere al design-ului interior, cat si al functionalitatii lor. Pot transforma un interior monoton intr-unul plin de viata si pot controla intensitatea luminii.

Corpuri de iluminat unice
 

Lampa Colgao


    Aceasta lampa morbida a fost creata de catre Design Studio Enpieza din Spania. Colgao ("suspendate" in spaniola) este agatat de cea mai sus tija orizontala a lampii. Lampa pare foarte simpla, cu exceptia figurii suspendate, siropoase, lipsite de gust; fie designerii au avut idei fresh, fie au vrut sa puncteze umorul negru.

Lampa cu design morbid

Picur de lumina


    Creat de designer-ul brazilian Rafael Morgan, aceasta lampa duce optiunile decorative de iluminat la un nou nivel de creativitate. Aceasta lumina este caracterizata de un robinet scos afara dintr-o picatura mare de apa luminata. O alta trasatura care adauga mister acestui corp de iluminat unic este modul in care acesta controleaza iluminarea. Robinet este acela care dubleaza intensitatea in acest caz. Intoarce-l doar si astfel poti controla efectele.

Aceasta lumina este caracterizata de un robinet scos afara dintr-o picatura mare de apa luminata.

Lampi Mannequim


    Denumit la comanda voastra, aceste lampi frumoase pot fi manipulate in diferite posturi, deoarece acestea sunt legate intre ele. Aceste obiecte sunt realizate de catre Daniel Loves.

Lampa Manechin

Lampa lichida


    Dupa o scurta precizare in ceea ce priveste simtul practic si ingenios, japonezii revin la a fi ciudati cu aceasta lampa morbida, totusi minimalista de la DCS Corp. Realizata de catre designer-ul Kouichi Okamoto, lampa lichida este realizata din otel si este dotata cu un bec de 25 watt. Balta rosie este, de fapt, noptiera pentru lampa, asa ca de la distanta pare ca lampa pluteste.
 
 Balta rosie este, de fapt, noptiera pentru lampa, asa ca de la distanta pare ca lampa pluteste.