Automatizări pentru locuințe în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de automatizări pentru locuințe în Cluj.

11 firme
ASCENSO - Ascensoare, lifturi, scări rulante și service lifturi
06.03.2018
11630 vizitatori

Compania ASCENSO are ca obiect principal de activitate proiectarea, montarea, repararea, modernizarea ascensoarelor electrice și hidraulice de persoane și materiale cu sau fără cameră de mașini, a platformelor de ridicare sau a platformelor pen..
TOP INSTAL - Proiectare și execuție instalații electrice
21.09.2017
4537 vizitatori

Firma TOP INSTAL se ocupă cu execuția lucrărilor de instalații electrice și este recunoscută ca partener de încredere pe piața locală de instalații electrice pentru construcții civile și industriale. Înființată în anul 2005, compania ..
Evoterm - Uși de interior și de exterior, sisteme de andocare și automatizări
20.07.2017
7335 vizitatori

Evoterm Cluj este o firmă specializată în furnizarea soluțiilor pentru amenajare precum uși de cea mai înaltă calitate potrivite oricărui proiect, alături de sisteme eficiente de andocare și automatizare.Evoterm furnizează o gamă diversif..
ELECTRO RUSU - Instalații și branșamente electrice, instalații de împământare și montare paratrăsnete
08.06.2017
5844 vizitatori

Electro Rusu Servicii Instalații SRL oferă servicii eficiente în proiectarea, execuția și mentenanța unor multe tipuri de instalații electrice, inclusiv instalații de iluminat stradal, automatizări și montajul paratrăsnetelor. Fie că e vo..
AMERICASA - sisteme complete de împrejmuire
30.05.2017
6694 vizitatori

Firma AMERICASA SRL importă, comercializează, de asemenea asigură instalarea și mentenanța sistemelor complete de împrejmuiri, securizare căi de acces, oferind cu profesionalism soluții pentru aproape toate domeniile de activitate și anume: ..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
1300 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
BMS - automatizari pentru locuinte - casa inteligenta - sisteme de incalzire in pardoseala
21.01.2015
6839 vizitatori

BMS Automatizari Cladiri va ajuta sa transformati casa dumneavoastra intr-o casa inteligenta, in care toate functiile (electricitate, incalzire, securitate, controlul aparaturii) sunt integrate intr-un sistem unitar, care va permite un control eficie..
SCUTUL NEGRU -  sisteme de securitate - paza - interventie - garda de corp
08.04.2013
4194 vizitatori

Scutul Negru va  ofera servicii de paza si securitate. Scutul Negru detine un dispecerat de monitorizare si supraveghere a numeroase obiective. Firma de securitate Scutul Negru reuseste sa mentina siguranta clientilor sai cu ajutorul unor echipa..
PYROSTOP SECURITY - automatizari pentru locuinte - sisteme de securitate
18.04.2012
3115 vizitatori

PYROSTOP SECURITY este o companie de elita in domeniul protectiei si securitatii electronice, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. PYROSTOP SECURITY se bazeaza pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan mon..
DEY SECURITY - paza si protectie - comercializare sisteme de securitate
02.04.2012
4619 vizitatori

Obiectivul companiei DEY SECURITY este de a oferi clientilor sai solutii optime de securitate adaptate ideal fiecarei situatii in parte. Astfel, o componenta esentiala este serviciul de consultanta furnizat gratuit, care sprijina CLIENTUL in procesul..
ARIOLA - sisteme de securitate si automatizari pentru locuinte
7.04.2009
4052 vizitatori

ARIOLA este o societate cu capital privat care a pornit la drum in anul 1994, avand obiect de activitate comercializare si service de echipamente bancare (masini de numarat si bandat bani), sisteme de alarma si de supraveghere video. ARIOLA este r..