Cabine de duș în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de căzi de baie în Cluj.

9 firme
MATRIX ACTIVITY GRUP - Accesorii instalații sanitare și termice, robineți de apă și gaz
16.11.2017
3318 vizitatori

Compania MATRIX ACTIVITY GROUP se ocupă cu importul și distribuția de produse precum armăturile, sistemele de încălzire, filtrarea apei, țevi și fitinguri, special concepute pentru nevoile proiectului dumneavoastră. Încă de la înființare..
JOLLY - Obiecte sanitare, baterii, căzi și cabine de duș
03.08.2017
5086 vizitatori

Cu sediul central în Cluj-Napoca, JOLLY comercializează o gamă largă de obiecte sanitare: căzi de baie, cabine de duș, mobilier pentru baie, baterii, plăci ceramice (gresie și faianță) și accesorii pentru instalații sanitare. Prezentă pe..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
731 vizitatori

BADEHAUS este ajutorul tău în alegerea celor mai bune produse utilizate pentru instalații de apă, canal, gaze, încălzire și nu numai. Firma pune la vânzare o gamă de produse de înaltă clasă, special concepute pentru nevoile dumneavoastră..
Fibrex România - Căzi de baie, cădițe și cabine de duș
24.07.2017
12279 vizitatori

Compania Fibrex are ca principal obiect de activitate producția calitativă de căzi de baie și cabine de duș. Căzile de baie Fibrex sunt gândite pentru orice tip de baie și sunt fabricate din acril sanitar cu luciu superior, întărit cu strat..
Hermes Design - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
19.07.2017
1003 vizitatori

DNS Hermes SRL este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gr..
GROHE - baterii-lux.ro: Baterii și accesorii pentru baie și bucătărie
07.06.2017
4863 vizitatori

www.BATERII-LUX.ro oferă gama completă de echipamente și accesorii sanitare de lux marca Grohe. Firma Criotech Consulting deține magazinul online BATERII-LUX.ro de unde clienții își pot procura accesorii pentru baie, baterii pentru baie, acces..
MONDIAL - Alegerea ideală când vine vorba de obiecte sanitare!
28.04.2017
1725 vizitatori

MONDIAL SRL este o societate înființată în anul 1981, producătoare de primă clasă de obiecte sanitare din ceramică, membră a grupului german Villeroy & Boch din anul 1996. Toate obiectele sanitare comercializate de MONDIAL sunt produse în f..
Dennver Comimpex - Materiale de constructii - Instalatii - Scule si unelte
29.11.2016
2625 vizitatori

Dennver Comimpex activează de peste 20 ani în domeniul comerțului, fiind una dintre cele mai recunoscute firme clujene. Aceasta pune la dispoziție o gamă largă de produse, de la materiale de construcții, instalații, articole sanitare la mater..
LUSTRAL - gresie, faianta, parchet, cabine de dus, cazi cu hidromasaj, mobilier baie
05.08.2014
20698 vizitatori

Magazinul LUSTRAL comercializeaza gresie, faianta, parchet, cabine de dus, cazi cu hidromasaj si mobilier de baie.Showroom-ul LUSTRAL, cu expozitie proprie este localizat pe strada Plevnei nr. 97. Aici veti gasi diverse modele de gresie si faianta pr..