Centrale pe gaz în Cluj

Adrese și informații de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de centrale pe gaz în Cluj.

4 firme
FIGARO SERV - Centrale termice, instalații termice, radiatoare și articole sanitare
09.02.2018
12734 vizitatori

 FIGARO SERV este o companie specializată în comercializarea de centrale termice, instalații termice, articole sanitare, baterii, rețele de apă și canal. Din portofoliul de produse mai fac parte și radiatoarele, termosatetele, pompe hidrofor,..
CLIMA SERVICE - Service centrale termice
25.09.2017
20667 vizitatori

CLIMA SERVICE se ocupă cu lucrările de verificări tehnice în utilizare, instalare, montare, reparare și întreținere la toate tipurile de centrale termice. De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastră cu gama completă de servicii oferite de ..
EURO ENERGIA VERDE - Service centrale termice - Lucrari de instalatii - Pompe de caldura
04.05.2015
7628 vizitatori

EURO ENERGIA VERDE va ofera servicii de mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de ventilare si climatizare si comercializeaza centrale termice Ariston, boilere, panouri solare, pompe de caldura, instalatii de incal..
RUCK ZUCK HAUSPARTNER - Partenerul tău în instalații termice și sanitare!
30.10.2014
6241 vizitatori

Cu o experiență de 21 de ani în domeniul instalațiilor termice și sanitare, RUCK ZUCK HAUSPARTNER oferă o gamă completă de produse pentru confortul termic al oricărui tip de spațiu, civil sau industrial. Înființată în anul 1993 cu capit..