Corpuri de iluminat în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de corpuri de iluminat în Cluj.

15 firme
UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă
18.07.2018
321 vizitatori

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, sisteme energoeficiente, soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă. Firma reprezintă partenerul tău de încredere în apr..
SELECTRON INVEST - Cosmetice și textile hoteliere, corpuri de iluminat și mobilier
29.05.2018
1502 vizitatori

SELECTRON INVEST este furnizor al produselor hoteliere marca PAPATYA, produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru industria HORECA. La cererea clienților, compania poate personaliza cosmeticele și consumabilele hoteliere oferite la cos..
MOBEXPERT - Expertul tău în mobilier
08.02.2018
8567 vizitatori

Compania MOBEXPERT este specializată în producerea și vânzarea de mobilier și decorațiuni interioare de calitate și la prețuri accesibile. Mobexpert dispune de o rețea regională de magazine și hipermagazine care au ca scop principal oferir..
EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, lustre și veioze
31.01.2018
729 vizitatori

EVALIGHT este furnizor de soluţii inovatoare şi profesionale pentru corpuri de iluminat care permit crearea unei atmosfere sofisticate şi confortabile, precum şi experimentarea, într-un mod unic şi inedit, a interacţiunii dintre lumina şi arh..
ROCAS ELECTRICE - Magazin produse electrice, depozit de electrice și corpuri de iluminat
17.10.2016
14532 vizitatori

ROCAS ELECTRICE deține un magazin de produse electrice și un depozit de electrice și corpuri de iluminat în Cluj-Napoca.Compania Rocas Electrice dorește să ofere clienților săi produse și servicii ce se mulează perfect în lista de preferin..
Rommedia Exim - Proiectare și execuție instalații electrice - Laborator Pram
16.05.2016
2252 vizitatori

Rommedia Exim este o firmă recunoscută pentru efecturea serviciilor complexe în domeniul proiectare și execuții instalații electrice. Aceasta a executat sute de lucrări, oferind cele mai eficiente soluții clienților săi, în special compani..
ALFA LED - Iluminat cu LED - Iluminat industrial - Iluminat birouri - Iluminat arhitectural
15.01.2017
2068 vizitatori

ALFA LED este o divizie a societății Alfa Cluj SRL specializată în oferirea de soluții complete de iluminat cu LED (becuri cu Led, aplice cu LED, proiectoare cu LED, etc.) pentru domeniul industrial, comercial, instituțional sau rezidențial. A..
MY STORAGE - Mobilier, produse electronice și accesorii pentru birouri și locuințe
12.01.2016
3848 vizitatori

MY STORAGE este un depozit de mobilier, produse electronice și diverse accesorii deschis în Floresti (jud. Cluj). MY STORAGE oferă soluții complete pentru echiparea spațiilor de tip office, dar și pentru locuințe private, având un portofoliu ..
G & H Mada Market - Produse import Germania - Mobilă - Corpuri de iluminat - Electrocasnice
08.12.2015
3658 vizitatori

Magazinul G & H Mada Market a fost înființat în anul 2011 și comercializează o gamă largă de produse de calitate, pornind de la mobilă până la corpuri de iluminat și electrocasnice, importate din Germania.G & H Mada Market importă mobilie..
INTERIO AD - Amenajări interioare - Mobilier - Corpuri de iluminat - Accesorii design interior
12.11.2015
3534 vizitatori

INTERIO se ocupă cu comercializarea, livrarea și montarea unor produse pentru amenajări interioare: piese de mobilier pentru living, dormitor, bucătărie sau birou, covoare, tapete, obiecte de iluminat și diferite accesorii pentru design interio..
ATAȘ LIGHTING - Soluții complete pentru iluminat interior și exterior
11.12.2014
4281 vizitatori

ATAȘ LIGHTING are ca principal obiect de activitate proiectarea de sisteme complete pentru iluminatul interior sau exterior - punând la dispoziția clienților săi accesorii și corpuri de iluminat (candelabre, lustre, aplice, plafoniere, veioze, ..
ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!
11.08.2014
4999 vizitatori

Case și oameni în schimbare ELEGANCE DECOR pune la dispoziția clienților săi cea mai extinsă gamă de profile decorative, tapet și fototapet, panouri decorative 3D (50 de modele) și panouri fotoimprimate, vopsea și tencuială decorativă, c..
DIEGO - mocheta - covoare - parchet si pardoseli - corpuri de iluminat - mobilier
24.07.2014
14854 vizitatori

DIEGO - totul pentru casa ta!   DIEGO CLUJ realizeaza comert cu amanuntul de mochete - covoare, pardoseli laminate, pardoseli PVC, corpuri de iluminat (lampi de iluminat, lampi de gradina, spoturi, aplice), perdel..
ELECTROMILENIUM - Un punct luminos pe lista de cumparaturi - Corpuri de iluminat - Candelabre
16.09.2013
6489 vizitatori

Infiintata in anul 2003, compania Electromilenium produce si comercializeaza corpuri de iluminat si produse electrice: candelabre, aplice, becuri, spoturi, pendule, lampi, veioze, corpuri de iluminat pentru copii, produse electrice destina..
Energo Line - accesorii cabluri electrice
28.05.2012
5867 vizitatori

Energo Line Construct Cluj-Napoca comercializeaza accesorii cabluri electrice, accesorii iluminat stradal, accesorii centrale nucleare, sisteme de incalzire prin cablu, izolatori si altele, de la cele mai renumite companii din Europa. Incepandu-si ac..
DECOR BY GEO - cadouri si decoratiuni interioare pentru casa - ghivece - veioze
01.09.2011
4497 vizitatori

Decor by GEO Cluj va pune la dispozitia dumneavoastra decoratiuni interioare pentru casa, decoratiuni ceramice, cadouri frumoase si inedite utilizate in orice ocazie, de la vaze si ghivece din ceramica, la vaze din lemn si sticla, rame foto din ceram..