Echipamente de curățenie în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea sau distribuția de echipamente de curățenie în Cluj.

7 firme
CONVAR - Vânzare echipamente de curățenie stradală și deszăpezire, piese și consumabile
02.03.2018
5192 vizitatori

Firma CONVAR IMEX  se ocupă de comercializarea și distribuția echipamentelor de deszăpezire, sisteme de stropire și spălare stradală, măturătoare de asfalt marca TUCHEL Germania, răspânditoare de material antiderapant, piese de schimb și..
STRICT PREST - Dezinsecție și deratizare, salubrizare și vidanjare, închiriere toalete ecologice
11.09.2017
12009 vizitatori

STRICT PREST SRL se ocupă cu activitatea de salubrizare și vidanjare, desfundare canale, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, coșerit, precum și servicii de închiriere și întreținere toalete ecologice, atât pentru persoane fizice, cât..
CORAL IMPEX - Deratizare - Dezinsecție - Dezinfecție - Tratamente fitosanitare
11.05.2017
10677 vizitatori

CORAL IMPEX SRL oferă servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare cu ajutorul unei echipe profesioniste și a mijloacelor tehnice moderne de care dispune.Înființată în 1993, firma Coral Impex folosește tehnici..
BLA SHINE – servicii de curățenie, curățenie profesională pentru sedii de firme, birouri, spații rezidențiale
02.02.2017
1059 vizitatori

Firma BLA Shine SRL este specializată în oferirea de servicii profesionale de curățenie atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru  sedii de firme sau birouri. Aceasta este formată dintr-o echipă tânără, foarte bine pregătită, ..
ECO TERA CLEAN - Dealer autorizat Karcher - Vânzare și închiriere echipamente de curățenie
01.06.2016
4467 vizitatori

Firma ECO TERA CLEAN din Cluj-Napoca oferă spre vânzare și închiriere echipamente de curățenie și alte tehnologii de ultimă generație în domeniul curățeniei profesionale, fiind dealer autorizat Karcher, pentru toată gama de produse. Cu ..
IGIENA SERV - Servicii de la A la Z, non-stop!
26.04.2016
2282 vizitatori

IGIENA SERV este o societate existentă pe piață de mai bine de 16 ani, care oferă servicii de la A la Z: de la servicii de instalare, montaj, curățare și verificare aer condiționat la zugrăveli. Igiena Serv îți oferă orice serviciu, non-s..
PROFESIONAL SP - produse pentru curatenie si igiena - detergenti - dezinfectanti - utilaje curatenie
03.11.2011
5060 vizitatori

Profesional SP este importator si distribuitor de produse profesionale pentru igiena si curatenie, detergenti, dezinfectanti, ustensile si utilaje profesionale pentru curatenie. Firma comercializeaza prosoape de hartie Z sau role, hartie ig..