Excavații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce se ocupă cu excavații în Cluj.

12 firme
All Strade Construct & Tehnology - Asfaltare, demolări, excavații
30.10.2017
1313 vizitatori

ALL STRADE CONSTRUCT oferă servicii specializate de asfaltări, demolări, excavații și platforme betonate. Credem că dezvoltarea infarstructurii este un indicator al progresului și investim inteligent resurele în vederea participării pe piaț..
EULANS TRANS - Transport nisip, pământ vegetal și moloz
11.10.2017
1733 vizitatori

EULANS TRANS se ocupă cu transportul și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, pietriș balast, pământ vegetal și moloz, oferind, totdată, și închiriere buldoexcavator pentru nevoile proiectelor tale. Cu o experiență d..
CIOAZA TRANS - Materiale de constructii, transport materiale de constructii, închirieri utilaje
08.09.2017
11178 vizitatori

CIOAZA TRANS SRL se ocupă cu producerea și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, sorturi, balast, efectuând și lucrări de excavații fundații, terasări în construcții, evacuarea molozului deșeurilor de pe șantiere. ..
Girosil Master Construct - Case la roșu, construcții civile și industriale
01.08.2017
9699 vizitatori

Girosil Master Construct oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
PITRICON - terasamente - transport marfă - piatră concasată și balast - microhidrocentrale
02.05.2017
2271 vizitatori

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul d..
ANDOR - Închirieri utilaje, excavatii și terasamente
16.02.2017
5737 vizitatori

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, S.C. Andor S.R.L. furnizeaza servicii de inchiriere utilaje si echipamente de constructii, fiind un partener de incredere pe piata constructiilor civile, industriale si edilitare din Cluj Napoca. Echipa S...
SETCAR S.A.- Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale - Eliminare deseuri toxice si periculoase
14.12.2016
1671 vizitatori

Firma SETCAR SA activează în domenile de tratare și eliminare a deșeurilor, colectare a acestora, decontaminare și transporturi rutiere a deșeurilor periculoase sau a substanțelor. Aceasta are ca obiective satisfacerea nevoilor clienților, id..
TARNIȚA PREST - Balastiere, închiriere utilaje și lucrări drumuri
11.05.2016
1820 vizitatori

Firma TARNIȚA PREST a fost înfiinţată în anul 1997, moment din care s-a specializat continuu, devenind o firmă cu tradiție pe piața clujeană de exploatare și transportare a agregatelor.De aproape 10 ani, Tarnița Prest oferă cu profesional..
ȘANȚUL - Închirieri utilaje, excavații și transport materiale de construcții
24.06.2016
5352 vizitatori

Firma ȘANȚUL a fost înființată în anul 2006, moment din care s-a specializat continuu, executând cu profesionalism lucrări de excavații, terasamente, drumuri, rețele exterioare apă-canal, fundații case, demolări. De asemenea, profesioni..
DANYFER - Construcții drumuri și poduri, închirieri utilaje construcții
25.09.2015
2588 vizitatori

Societatea DANYFER activează în domeniul construcțiilor și instalațiilor din anul 2006, fiind specializată în construcții de drumuri și poduri, realizarea instalațiilor de canalizare și închirierea utilajelor pentru construcții.Compania ..
MiSi Construct - partenerul tau in excavatii - demolari - inchirieri utilaje
29.05.2015
4024 vizitatori

Cu o experienta de 5 ani in domeniul constructiilor, MISI CONSTRUCT (SC MiSiConstruct SRL) pune la dispozitia clientilor sai servicii de demolari, excavatii si terasari cu utilaje performante.Echipa de profesionisti de la MiSi Construct executa demol..
CAMEOLIS - Servicii demolari si excavatii - Inchirieri utilaje de constructii
11.03.2015
4446 vizitatori

Cameolis va ofera servicii de demolari si excavatii in constructii. Cameolis realizeaza lucrari de excavare si demolari mecanice cu utilajele din dotare (excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale,etc) avand o experienta vasta in activitati..