Ferestre de mansardă în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de ferestre de mansardă în Cluj.

4 firme
ELLCOR ROOF - Sisteme complete pentru acoperișuri
19.03.2018
2066 vizitatori

Compania ELLCOR ROOF distribuie și montează țiglă metalică, sisteme pluviale, profile trapezoidale, ferestre de mansardă, accesorii pentru acoperiș. Ellcor Roof este recunoscută la nivel regional pentru profesionalism, seriozitate și produse..
TAKKA ROOF - Țiglă metalică, tablă cutată, tablă fălțuită și accesorii pentru acoperiș
20.09.2017
10376 vizitatori

TAKKA ROOF este aliatul tău în domeniul învelitorilor de tablă, oferind țiglă metalică, accesorii pentru acoperișuri, tablă cutată și sisteme pluviale disponibile în mai multe culori, modele şi tipuri de material. Firma își desfășoar..
ELMECO- Tigla metalica, sisteme pluviale, ferestre de mansarda
16.10.2014
11017 vizitatori

Elmeco este specialist in acoperisuri si va poate oferi tigle metalice, jgheaburi si burlane, glafuri, ferestre de mansarda si nu in ultimul rand montaj si consultanta profesionista pentru acoperisuri si mansarde. Acoperisul ELMECO ofera casei perso..
Metal Plan Construct - Tigla metalica - Dulgherie - Ferestre mansarda - Amenajari - Hidroizolatii
24.09.2013
6847 vizitatori

Metal Plan Construct isi desfasoara activitatea in domeniul acoperisurilor din tabla asigurand clientilor sai cele mai potrivite tehnologii si materiale pentru acoperisuri. Metal Plan Construct comercializeaza si monteaza tigla metalica pentru ca aco..