Fose septice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau execuția de fose septice și stații de epurare în Cluj.

6 firme
Eco Rotary - Fose septice ecologice, rezervoare, butoaie de vin și cuve
09.11.2017
1408 vizitatori

Compania ECO ROTARY produce și comercializează o gamă extinsă de sisteme de epurare precum fosele septice, fose septice ieftine, ministații de epurare, separatoare de grăsimi și hidrocarburi, rezervoare, butoaie de vin, cuve piscicole, puffere..
Fibrex - Fose septice din fibră de sticlă, rezervoare și bazine din fibră de sticlă
28.07.2017
5822 vizitatori

Fibrex România vă oferă o gamă completă de produse din fibră de sticlă: fose septice, rezervoare, plăci din fibră de sticlă, stații de epurare, containere reciclare, pubele, mese din fibră de sticlă, cutii poștale, panouri baschet scaun..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
874 vizitatori

BADEHAUS este ajutorul tău în alegerea celor mai bune produse utilizate pentru instalații de apă, canal, gaze, încălzire și nu numai. Firma pune la vânzare o gamă de produse de înaltă clasă, special concepute pentru nevoile dumneavoastră..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1165 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
ECO VERA SYSTEMS - Fose septice - Rezervoare 1000l - Stații de epurare
01.03.2017
2868 vizitatori

ECO VERA SYSTEMS distribuie, la nivel național, fose septice ecologice, stații de epurare, separatoare de grăsimi și particule grele precum și separatoare de uleiuri și hidrocarburi, bioactivatori sau rezervoare de 1000 de litri. Prezentă pe p..
OMEGA SERVICII SUD - Sisteme de epurare din fibra de sticla - Fose septice - Rezervoare lichide
06.10.2015
4076 vizitatori

Omega Servicii Sud - Statii de epurare pentru ape curate! Omega Servicii Sud proiecteaza, produce si monteaza statii de epurare, fose septice, separatoare de grasimi si hidrocarburi pentru zonele lipsite de sisteme centralizate de canalizare. Omega..