Fose septice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau execuția de fose septice și stații de epurare în Cluj.

4 firme
ECO ROTARY - Fose septice ecologice, rezervoare, butoaie de vin și cuve
01.11.2018
1944 vizitatori

Compania ECO ROTARY produce și comercializează o gamă extinsă de sisteme de epurare precum fose septice, fose septice ieftine, ministații de epurare, separatoare de grăsimi și hidrocarburi, rezervoare, butoaie de vin, cuve piscicole, puffere ..
ECO VERA SYSTEMS - Fose septice, rezervoare 1000l și stații de epurare
21.02.2018
3785 vizitatori

ECO VERA SYSTEMS se ocupă cu distribuția la nivel național a foselor septice ecologice, stații de epurare, separatoare de grăsimi și particule grele precum și separatoare de uleiuri și hidrocarburi, bioactivatori sau rezervoare de 1000 de lit..
Fibrex - Fose septice din fibră de sticlă, rezervoare și bazine din fibră de sticlă
28.07.2017
6704 vizitatori

Fibrex România vă oferă o gamă completă de produse din fibră de sticlă: fose septice, rezervoare, plăci din fibră de sticlă, stații de epurare, containere reciclare, pubele, mese din fibră de sticlă, cutii poștale, panouri baschet scaun..
OMEGA SERVICII SUD - Sisteme de epurare din fibra de sticla - Fose septice - Rezervoare lichide
06.10.2015
4312 vizitatori

Omega Servicii Sud - Statii de epurare pentru ape curate! Omega Servicii Sud proiecteaza, produce si monteaza statii de epurare, fose septice, separatoare de grasimi si hidrocarburi pentru zonele lipsite de sisteme centralizate de canalizare. Omega..