Gazon sintetic în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de gazon sintetic în Cluj.

5 firme
INTEUROSPORT - Aplicare pardoseli sportive, construcții terenuri sportive și piste de atletism
24.04.2018
3557 vizitatori

INTEUROSPORT se ocupă cu aplicarea de pardoseli sportive și în construcții de terenuri sportive (fotbal, tenis, golf), săli de sport și piste de atletism. Gama de servicii a companiei include și sisteme acoperiri terenuri de sport și piscine,..
GLASS MINERAL - Nisipuri și pietrișuri cuarțoase, nisipuri caolinoase și silicioase
21.03.2018
1448 vizitatori

Compania GLASS MINERAL este dedicată exploatării și prelucrării de nisip cuarțos și caolinos, materie primă care poate fi utilizate în diferite domenii. Cu peste 15 ani de experiență în acest domeniu, Glass Mineral asigură prelucrarea de ..
Mocheta Gilau - Mochetă, covoare, traverse și linoleum
08.09.2017
1434 vizitatori

Firma MOCHETA GILAU comercializează o gamă largă și variată de mochete noi și second-hand, linoleum, covoare și traverse, special concepute pentru spațiul tău! Produsele se pot cumpăra din magazinul localizat în Gilău sau on-line cu livra..
SOLEXPERT COMPANY - parchet, mochetă și covoare PVC
16.05.2017
1028 vizitatori

SOLEXPERT COMPANY se ocupă cu distribuirea, importul și comercializarea diferitelor tipuri de pardoseli, mochete și covoare PVC pentru spațiile interioare sau cele exterioare. Oferim: mochete, covoare PVC, elemente necesare pentru crearea camerel..
STADT CONSTRUCT - pardoseli profesionale - mocheta - parchet si pvc termosudabil
28.04.2014
11023 vizitatori

Firma Stadt Construct Cluj este axata pe comercializarea si montajul de pardoseli profesionale, de la pardoseli PVC termosudabil la gazon artificial si pardoseli pentru sali de sport pana la mochete profesionale, pardoseli epoxidice si pardoseli supr..