Gazon sintetic în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de gazon sintetic în Cluj.

6 firme
Mocheta Gilau - Mochetă, covoare, traverse și linoleum
08.09.2017
878 vizitatori

Firma MOCHETA GILAU comercializează o gamă largă și variată de mochete noi și second-hand, linoleum, covoare și traverse, special concepute pentru spațiul tău! Produsele se pot cumpăra din magazinul localizat în Gilău sau on-line cu livra..
SOLEXPERT COMPANY - parchet, mochetă și covoare PVC
16.05.2017
736 vizitatori

SOLEXPERT COMPANY se ocupă cu distribuirea, importul și comercializarea diferitelor tipuri de pardoseli, mochete și covoare PVC pentru spațiile interioare sau cele exterioare. Oferim: mochete, covoare PVC, elemente necesare pentru crearea camerel..
GLASS MINERAL - nisipuri și pietrișuri cuarțoase - nisipuri caolinoase și silicioase
29.03.2017
1043 vizitatori

GLASS MINERAL SRL este o firmă cu o experiență de peste 15 ani în exploatarea și prelucrarea de nisip cuarțos și caolinos. Materia brută prelucrată de echipa GLASS MINERAL poate fi utilizată în diferite domenii, precum industria sticlei, ..
INTEUROSPORT - Aplicare pardoseli sportive - Construcții terenuri sportive - Piste de atletism
22.03.2017
3147 vizitatori

INTEUROSPORT este o companie specializată în aplicarea de pardoseli sportive și în construcții de terenuri sportive, săli de sport și piste de atletism. Gama de servicii Inteurosport include și sisteme acoperiri terenuri de sport și piscine..
PERFECT STYLE - Servicii profesionale complete de amenajare și întreținere spații verzi
02.03.2017
3695 vizitatori

Compania PERFECT STYLE este membră a grupului Euro Zone și are ca principal obiect de activitate amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pom, tuns gazon), atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, insti..
STADT CONSTRUCT - pardoseli profesionale - mocheta - parchet si pvc termosudabil
28.04.2014
10714 vizitatori

Firma Stadt Construct Cluj este axata pe comercializarea si montajul de pardoseli profesionale, de la pardoseli PVC termosudabil la gazon artificial si pardoseli pentru sali de sport pana la mochete profesionale, pardoseli epoxidice si pardoseli supr..