Generatoare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau inchirierea de generatoare în Cluj.

5 firme
Pro Tehnic - Motoare electrice, reductoare și alte echipamente industriale
31.07.2017
3899 vizitatori

Pro Tehnic SRL este o companie specializată în distribuția de echipamente și accesorii industriale, o largă gamă de produse tehnice, fiind reprezentant pe piața din România a unor numeroși producători recunoscuți în întreaga lume pentru ..
RUEN - Testari si analize tehnice - Examinare nedistructiva metale si nemetale
10.03.2017
986 vizitatori

RUEN SRL este o firmă ce are ca obiectiv desfășurarea de testări și analize tehnice, în principal încercări și examinări nedistructive precum cele pentru metale, nemetale, cu ultrasunete, cu lichide penetrante sau cu pulberi magnetice. De a..
PAK INDUSTRIAL - Închiriere utilaje construcții pentru lucru la înălțime - Construcții civile și industriale
7.03.2017
2615 vizitatori

Societatea PAK INDUSTRIAL din București închiriază, persoanelor din București sau din zonele limitrofe, o varietate de utilaje de construcții pentru lucru la înălțime: stivuitoare, plăci vibrante, miniescavatoare, încărcătoare frontale, g..
METRONOM B - Închirieri și vânzări macarale, generatoare, nacele și reparatii utilaje
17.01.2017
6547 vizitatori

Compania METRONOM B vă oferă servicii de: închiriere automacarale (12 - 200 t), închirieri utilaje, reparații curente și capitale, reparații hidraulice, mecanice, electrice și electronice precum și pregătirea utilajelor în vederea autoriz..
UMEB - Proiectare, fabricare și comercializare motoare electrice și grupuri electrogene
30.04.2015
3115 vizitatori

Uzina de Mașini Electrice București - UMEB SA, livrează la nivel național și internațional motoare electrice și grupuri electrogene. Înființată în anul 1948, UMEB este o companie cu tradiție în producția și comercializarea de mașini e..