Granit în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de granit în Cluj.

8 firme
BARATIN - Piatră naturală, marmură, granit și travertin
27.11.2017
8876 vizitatori

Compania BARATIN oferă o gamă special creată pentru amenajări de excepție: piatră naturală, marmură, granit, travertin, oferind și servicii specializate de șlefuire, lustruire, recondiționare de înaltă calitate, toate la cele mai ridicat..
DECOLANDIA - Parchet, terase din lemn, granit și marmură
24.07.2017
6165 vizitatori

DECOLANDIA este ajutorul tău atunci când ai nevoie de amenajări interioare sau exterioare de calitate și cu design contemporan. Oferim produse de înaltă precizie ce utilizează materiale sustenabile, durabile și în pas cu moda. Parchet și p..
NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă - Andezit - Calcar - Travertin
15.05.2017
5117 vizitatori

NATURAL STONE este of firmă ce s-a dezvoltat în domeniul comerțului, prelucrăreii și exploatării de piatră naturală decorativă (travertin, andezit, quartzit, calcar). Portofoliul de produse Natural Stone vă pune la dispoziție  toate tipur..
AGRICIN - Prelucrare și finisare roci nobile - Produse marmură, granit, travertin
14.07.2016
1695 vizitatori

Firma AGRICIN este specializată în activități de prelucrare și finisare roci nobile, oferind o gamă largă de produse marmură, granit și travertin: glafuri, blaturi, scări, șeminee, ancadramente, pereți, pardoseli, fântâni arteziene și ..
INODOR STONE - Piatră naturală - Granit, marmură și travertin pentru amenajări
11.08.2015
3328 vizitatori

Pentru amenajări cu stil alege piatra naturală! INODOR STONE furnizează piatră naturală (marmură, granit și travertin) pentru amenajări interioare și exterioare sub formă de placaje, mozaicuri, blaturi (pentru baie, bucătărie), glafuri f..
PiatraOnline.ro - Cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania
12.05.2015
10577 vizitatori

Unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala si decorativa din Romania - ROCK STAR CONSTRUCT va pune la dispozitie pe site-ul www.piatraonline.ro peste 1500 de produse pentru lucrari de amenajari interioare si exterioare, dar si servic..
EGO STONES - Soluții complete în piatră naturală
10.03.2015
3087 vizitatori

EGO STONES este un brand nou prezent în domeniul pietrei naturale, care abordează piața cu o viziune nouă. Misiunea EGO STONES este de a oferi clienților săi soluții complete project-based pentru design interior și exterior cu piatră natural..
CASA DIN PIATRĂ - Garduri modulare, pavaje, placări cu piatră naturală
12.08.2014
6307 vizitatori

CASA DIN PIATRĂ este un brand al firmei REB PROJECT - înființată în anul 2005 în Cluj-Napoca si specializată în comercializarea de piatră naturală pentru amenajări interioare și exterioare, atât pentru locuințe private, cât și pentru ..
BAZALT TRANSILVANIA - Amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala
26.06.2014
5730 vizitatori

Compania BAZALT TRANSILVANIA are ca principal obiect de activitate lucrari de amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala si material compozit de cea mai buna calitate intr-o varietate de culori. Personalul cu vasta experienta in domeniu va..