Granit în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de granit în Cluj.

7 firme
DECOLANDIA - Parchet, terase din lemn, granit și marmură
13.08.2018
7869 vizitatori

DECOLANDIA este ajutorul tău atunci când ai nevoie de amenajări interioare sau exterioare de calitate și cu design contemporan. Oferim produse de înaltă precizie ce utilizează materiale sustenabile, durabile și în pas cu moda. Decolandia - ..
BARATIN - Piatră naturală, marmură, granit și travertin
27.11.2017
10592 vizitatori

Compania BARATIN oferă o gamă special creată pentru amenajări de excepție: piatră naturală, marmură, granit, travertin, oferind și servicii specializate de șlefuire, lustruire, recondiționare de înaltă calitate, toate la cele mai ridicat..
AGRICIN - Prelucrare și finisare roci nobile, produse din marmură, granit și travertin
14.07.2016
2473 vizitatori

Firma AGRICIN este specializată în activități de prelucrare și finisare roci nobile, oferind o gamă largă de produse marmură, granit și travertin: glafuri, blaturi, scări, șeminee, ancadramente, pereți, pardoseli, fântâni arteziene și ..
INODOR STONE - Piatră naturală, granit, marmură și travertin pentru amenajări
11.08.2015
4180 vizitatori

Pentru amenajări cu stil alege piatra naturală! INODOR STONE furnizează piatră naturală (marmură, granit și travertin) pentru amenajări interioare și exterioare sub formă de placaje, mozaicuri, blaturi (pentru baie, bucătărie), glafuri f..
PiatraOnline.ro - Cel mai mare showroom de piatră naturală din România
12.05.2015
12826 vizitatori

Unul dintre cei mai importanți furnizori de piatră naturală și decorativă din România - ROCK STAR CONSTRUCT vă pune la dispoziție pe site-ul www.piatraonline.ro peste 1500 de produse pentru lucrări de amenajări interioare și exterioare, da..
EGO STONES - Soluții complete în piatră naturală
10.03.2015
3087 vizitatori

EGO STONES este un brand nou prezent în domeniul pietrei naturale, care abordează piața cu o viziune nouă. Misiunea EGO STONES este de a oferi clienților săi soluții complete project-based pentru design interior și exterior cu piatră natural..
CASA DIN PIATRĂ - Garduri modulare, pavaje, placări cu piatră naturală
12.08.2014
7723 vizitatori

CASA DIN PIATRĂ este un brand al firmei REB PROJECT - înființată în anul 2005 în Cluj-Napoca și specializată în comercializarea de piatră naturală pentru amenajări interioare și exterioare, atât pentru locuințe private, cât și pentru..
BAZALT TRANSILVANIA - Amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala
26.06.2014
6685 vizitatori

Compania BAZALT TRANSILVANIA are ca principal obiect de activitate lucrări de amenajări interioare și exterioare cu piatră naturală și material compozit de cea mai bună calitate într-o varietate de culori. Personalul cu vastă experiență î..