Instalații electrice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, proiectarea sau execuția de instalații electrice în Cluj.

30 firme
KEMP PROIECT – Proiectare și execuție instalații
12.12.2017
576 vizitatori

KEMP PROIECT este o companie clujeană care oferă servicii specializate de proiectare a rețelelor de instalații termice și sanitare, dar și instalații HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), desfumare, singere a incendiilor sau instalaț..
DIODOR - Produse electrice și aparataj electric, motoare electrice
15.11.2017
11362 vizitatori

DIODOR se ocupă cu importul și distribuția de echipamente electrice, motoare electrice, aparataj electric, dar și materiale electrice. Încă din anul 1993, anul în care am apărut pe piața românească, suntem îndreptați către nevoile și c..
TOP INSTAL - Proiectare și execuție instalații electrice
21.09.2017
4537 vizitatori

Firma TOP INSTAL se ocupă cu execuția lucrărilor de instalații electrice și este recunoscută ca partener de încredere pe piața locală de instalații electrice pentru construcții civile și industriale. Înființată în anul 2005, compania ..
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri
22.08.2017
3100 vizitatori

CARPAT INSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor termice, de apă canal, sisteme de irigații și instalații de stingere incendii. Scopul firmei este oferirea serviciilor de calitate și facem față cu brio oricăror provocări. ..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
1339 vizitatori

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a ..
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
29.06.2017
4210 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale.De ce serviciile Special Energo Service? profesionalis..
Industrial Trading - Importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică
29.06.2017
4068 vizitatori

Firma INDUSTRIAL TRADING este un important importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică: accesorii pentru transformatoare, accesorii pentru cabluri de medie tensiune, hârtie de transformator și alte produse pe..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
29.06.2017
6961 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
Alke Total Confort - încălzitoare electrice și încălzitoare pe gaz pentru terase
26.06.2017
531 vizitatori

Alke Total Construct SRL este o companie s-a dezvoltat pe piața românească prin comercializare unor soluții eficiente pentru încălzirea spațiilor precum terase sau zone de camping. Gama de încălzitoare pe gaz sau electrice este diversă, ace..
ALKE TOTAL CONFORT - Încălzitoare cu infraroșu și generatoare de aer cald
26.06.2017
145 vizitatori

ALKE TOTAL CONFORT SRL produce și comercializează sisteme de încălzire prin radiație/infraroșu și sisteme de încălzire cu aer cald pentru spațiile industriale și nu numai. Compania face parte din grupul olandez ALKE B.V. și oferă produse..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1541 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
ELECTRO RUSU - Instalații și branșamente electrice, instalații de împământare și montare paratrăsnete
08.06.2017
5844 vizitatori

Electro Rusu Servicii Instalații SRL oferă servicii eficiente în proiectarea, execuția și mentenanța unor multe tipuri de instalații electrice, inclusiv instalații de iluminat stradal, automatizări și montajul paratrăsnetelor. Fie că e vo..
CSP PROIECT LINE - Instalații sanitare, instalații termice, climatizare și electrice
29.05.2017
1104 vizitatori

CSP PROIECT LINE SRL se ocupă cu proiectarea instalațiilor sanitare, instalații termice-climatizare, instalații electrice și instalații de proiecție împotriva incendiilor pentru clădirile rezidențiale. Oferim cele mai bune soluții și serv..
PROTEHNIC BODEA - protecția muncii - verificare instalații și echipamente - management deșeuri - prevenire incendii
10.05.2017
1906 vizitatori

PROTEHNIC BODEA SRL este o firmă ce activează în domeniul activităților de testări și analize tehnice, specializat în prestarea serviciilor de consultanță în securitatea și sănătatea în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor, sup..
MADATRANS - Instalații electrice -  Iluminat public - Proiectare linii electrice
06.04.2017
1216 vizitatori

MADATRANS SRL este o societate comercială ce oferă servicii integrale de proiectare, execuție, reparație și mentenanță instalații electrice. Firma este acreditată în proiectarea de linii electrice subterane și aeriene. Serviciile prestate ..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
4838 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
Panouri-radiante-infrarosii.ro - Panouri radiante cu infrarosu
30.01.2017
1167 vizitatori

Panouri Radiante Infraroșu pune la dispoziția clienților o gamă largă de panouri radiante infraroșu care au ca scop încălzirea locuinței într-un mod cât mai eficient. Compania realizează lucrări de încălzire prin panouri radiante la sp..
EURO-INSTAL: Tot ce ai nevoie pentru instalații, construcții și amenajări!
26.01.2017
11534 vizitatori

EURO-INSTAL are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse și accesorii pentru instalații termice, sanitare și de gaz (centrale termice, boilere, țevi, fitinguri, robineți, pompe submersibile, panouri solare, convectori gaz etc..
ROCAS ELECTRICE - Magazin produse electrice, depozit de electrice și corpuri de iluminat
17.10.2016
14295 vizitatori

ROCAS ELECTRICE deține un magazin de produse electrice și un depozit de electrice și corpuri de iluminat în Cluj-Napoca.Compania Rocas Electrice dorește să ofere clienților săi produse și servicii ce se mulează perfect în lista de preferin..
TESTO ROMÂNIA - Sisteme profesionale de măsură
13.09.2016
4830 vizitatori

TESTO AG (Germania) este lider mondial pe piața tehnologiilor de măsurare, oferind o gamă largă de instrumente de măsurare cu aplicabilitate atât în domeniul construcțiilor și instalațiilor de încălzire, ventilație sau aer condiționat, ..
ADDICT INVEST - Divizia de proiectare instalații electrice, termice și sanitare
03.06.2016
3416 vizitatori

Înființată în anul 2006, ADDICT INVEST este o firmă cu capital privat, specializată în activități de proiectare instalații electrice, termice și sanitare, pentru construcții civile și industriale, clădiri de birouri, clădiri rezidenți..
Rommedia Exim - Proiectare și execuție instalații electrice - Laborator Pram
16.05.2016
2211 vizitatori

Rommedia Exim este o firmă recunoscută pentru efecturea serviciilor complexe în domeniul proiectare și execuții instalații electrice. Aceasta a executat sute de lucrări, oferind cele mai eficiente soluții clienților săi, în special compani..
POWER DESIGN - Proiectare instalații electrice, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă
29.07.2015
3577 vizitatori

POWER DESIGN este o firmă de proiectare şi consultanţă tehnică, specializată în proiectarea de instalații electrice interioare, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă (energie eoliană, solară sau hid..
LAST CHANCE - sisteme de securitate - automatizări - instalații electrice - detecție incendiu și efracție
11.05.2015
3117 vizitatori

Înființată în 2007, compania LAST CHANCE din Cluj-Napoca este specializată în proiectarea și execuția de sisteme de securitate, automatizări industriale, sisteme de acces, sisteme CCTV, sisteme de public address, infrastructură de comunica..
ELECON - Te menȚINEM LA CURENT!
22.01.2015
3621 vizitatori

Cu o vechime de peste 60 de ani în domenul electric și aproape 50 de ani în construcții-montaj in domeniul electric, SC Electroconstrucția ELECON SA și-a câștigat statutul de partener de încredere în proiectarea și executarea de instalați..
BMS - automatizari pentru locuinte - casa inteligenta - sisteme de incalzire in pardoseala
21.01.2015
6839 vizitatori

BMS Automatizari Cladiri va ajuta sa transformati casa dumneavoastra intr-o casa inteligenta, in care toate functiile (electricitate, incalzire, securitate, controlul aparaturii) sunt integrate intr-un sistem unitar, care va permite un control eficie..
GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!
18.11.2014
9592 vizitatori

GREENCELLS ENERGY aduce energia solară de partea ta! Energia solară este o importantă sursă de energie regenerabilă și poate fi captată și valorizată pentru a genera atât căldură cât și electricitate. Concentrându-se pe capacitatea ..
ELECTROMILENIUM - Un punct luminos pe lista de cumparaturi - Corpuri de iluminat - Candelabre
16.09.2013
6294 vizitatori

Infiintata in anul 2003, compania Electromilenium produce si comercializeaza corpuri de iluminat si produse electrice: candelabre, aplice, becuri, spoturi, pendule, lampi, veioze, corpuri de iluminat pentru copii, produse electrice destina..
RAPTRONIC - Construcții civile și industriale, instalații în construcții și transport pneumatic
28.05.2012
8005 vizitatori

RAPTRONIC SRL oferă servicii de construcții civile și industriale, instalații în construcții - instalații electrice, instalații termice, instalații de ventilație - și sisteme de transport pneumatic. Raptronic este compania-nucleu a grupulu..
VB SOLUTION - panouri electrice - calorifere electrice - sisteme de incalzire electrica
29.09.2009
6584 vizitatori

         Sistem inovativ cu un design modern pentru incalzire.Proprietarii Adax NEO se pot mandri nu numai cu un panou minunat, neconventional din punct de vedere al designului, care se potriveste excelent fiec..