Instalații industriale în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate proiectarea sau execuția de instalații industriale în Cluj.

27 firme
FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice
28.11.2018
2572 vizitatori

FRIGOALEX SERVICE se ocupă cu distribuirea de echipamente pneumatice și hidraulice de înaltă calitate, oferind și consultanța tehnică necesară atât pentru automatizările pneumatice, cât și în realizarea instalațiilor frigorifice. Firma ..
ECO ROTARY - Fose septice ecologice, rezervoare, butoaie de vin și cuve
01.11.2018
1932 vizitatori

Compania ECO ROTARY produce și comercializează o gamă extinsă de sisteme de epurare precum fose septice, fose septice ieftine, ministații de epurare, separatoare de grăsimi și hidrocarburi, rezervoare, butoaie de vin, cuve piscicole, puffere ..
OPTIM SIBO- Proiectare, execuție și service instalații termice
23.10.2018
4348 vizitatori

OPTIM SIBO oferă cele mai eficiente soluții pentru proiectarea și execuția de instalații termice și instalații sanitare, optimizând confortul spațiilor interioare. Cu o activitate îndelungată în acest domeniu și experiență în gestion..
ROMCRETE - Echipamente industriale, vopsire, grunduire, scule și utilaje
19.09.2018
7554 vizitatori

ROMCRETE ECHIPAMENTE Echipamente industriale, pompe și pistoale de vopsit, pompe de gletuit, echipamente aplicare spumă poliuretanică, echipamente de șablare.Din 2008 promovăm și distribuim cu profesionalism în strânsă colaborare cu lider..
METALEXPO BUSINESS - Produse metalurgice, țevi laminate, țevi sudate
07.09.2018
442 vizitatori

Compania METALEXPO BUSINESS are ca principală activitate comercializarea produselor metalurgice pentru construcții și instalații precum: țevi laminate, țevi sudate elicoidal, țevi sudate longitudinal, țevi pătrate sau rectangulare, fitinguri..
PROFLEX - Furtunuri, sisteme de ridicare și service hidraulic
31.07.2018
13027 vizitatori

PROFLEX este o firmă specializată în comercializarea de echipamente industriale precum sisteme de ridicare și ancorare, furtunuri hidraulice și industriale, cuple și fitinguri industriale. Pachetul de servicii și produse este completat de lucr..
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
30.07.2018
4978 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații echipamente industriale. De ce serviciile Special Energo Service? profesionalism și seriozitate în toate eta..
Industrial Trading - Importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică
25.06.2018
4675 vizitatori

Firma INDUSTRIAL TRADING este un important importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică: accesorii pentru transformatoare, accesorii pentru cabluri de medie tensiune, hârtie de transformator și alte produse pe..
TEHNOVEST AUTOMATIZARI - Distribuitor de accesorii pneumatice, cuple și fitinguri industriale
14.05.2018
7121 vizitatori

TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI dispune de o vastă experiență în oferirea de accesorii pneumatice esențiale în arhitectura echipamentelor și utilajelor moderne. Dispunem de o gamă largă de produse cum sunt componentele pneumatice rezistente și fiab..
ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzări, închirieri, service și piese de schimb
05.03.2018
7891 vizitatori

Compania ALLEMANIA EUROTECH oferă soluții tehnice, utilaje și echipamente pentru drumuri, construcții și industria minieră: cuțite de frezat asfalt / beton, cilindrii compactori, instalații automate de nivelare, instalații de preparat emulsi..
ECO VERA SYSTEMS - Fose septice, rezervoare 1000l și stații de epurare
21.02.2018
3781 vizitatori

ECO VERA SYSTEMS se ocupă cu distribuția la nivel național a foselor septice ecologice, stații de epurare, separatoare de grăsimi și particule grele precum și separatoare de uleiuri și hidrocarburi, bioactivatori sau rezervoare de 1000 de lit..
CASILDA IMPEX - Profesionalism în execuția de instalații
07.11.2017
4876 vizitatori

Dacă sunteți în căutarea unei echipe specializate în instalații termice, sanitare, de climatizare sau industriale, la CASILDA IMPEX găsiți soluții complete la prețuri corecte! Suntem îndreptați către rezolvarea tuturor nevoilor cliențil..
DIRECT LINE INOX - Produse industriale din oţel inoxidabil
20.07.2017
4888 vizitatori

DIRECT LINE INOX SRL se ocupă cu distribuția si prelucrarea de semifabricate şi produse industriale din oţel inoxidabil perfecte pentru industria alimentară,  industria farmaceutică, a construcţiilor de maşini şi utilaje, confecţii metalic..
Indal Partner - Utilaje industria alimentară, instalații și linii de procesare
08.05.2017
1026 vizitatori

Compania INDAL PARTNER oferă utilaje specializate pentru industria alimentară, mai ales pentru industria laptelui. De asemenea, Indal Partner mai oferă și microberării, instalații și linii de procesare în concordanță cu normele europene imp..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
1785 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
AIR CONF BIRO - Coșuri de fum - Tubulatură de ventilație
31.03.2017
10931 vizitatori

AIR CONF BIRO S.R.L. are peste 15 ani de experiență în execuția unei game largi de piese de ventilație (tubulaturi rotunde și rectangulare, piese speciale, coturi, ramificații, obturatoare mecanice, evacuări aer viciat) și coșuri de fum. Be..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
5525 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
ELECTROCHIM - Spălare chimică cazane cu abur - Instalare și reparare cazane industriale
10.03.2016
1299 vizitatori

ELECTROCHIM este o companie cu tradiție în domeniul termoenergetic, înființată de specialiști cu peste 35 de ani de experiență, aceștea fiind și inițiatorii procedurilor moderne de spălare chimică și întreținere a cazanelor cu abur di..
FluxON -  solutii complete de pompare - pompe si sisteme de pompare
03.02.2016
6157 vizitatori

FLUXON Timișoara are ca principal obiect de activitate furnizarea la nivel NAȚIONAL a unei game complete de pompe și sisteme de pompare, folosite atât pentru aplicații industriale, cât și pentru aplicații rezidențiale.Produsele oferite de FL..
OMEGA SERVICII SUD - Sisteme de epurare din fibra de sticla - Fose septice - Rezervoare lichide
06.10.2015
4311 vizitatori

Omega Servicii Sud - Statii de epurare pentru ape curate! Omega Servicii Sud proiecteaza, produce si monteaza statii de epurare, fose septice, separatoare de grasimi si hidrocarburi pentru zonele lipsite de sisteme centralizate de canalizare. Omega..
GREEN PUMPS - Pompe ecologice, economice și inovatoare pentru instalații solare, instalații eoliene și irigații
27.03.2015
3322 vizitatori

Mergând pe principiul că a economisi energie este mai ușor decât a produce energie, GREEN PUMPS a proiectat o gamă de pompe de apă cu randament ridicat și fiabilitate mare, care permit reducerea consumului de energie cu circa 50%. Acestea pot ..
NICON SERV - Echipamente - Automatizari - Motoare - Motoreductoare
16.03.2015
2714 vizitatori

NICON SERV comercializeaza solutii in domeniul componentelor si sistemelor pentru automatizari industriale: automate programabile Siemens Simatic S7, accesorii si piese de schimb Simatic S5, automate de ardere, accesorii si piese de schimb Honeywell,..
FRIGOVEST - instalatii frigorifice - vitrine frigorifice - rafturi frigorifice
13.02.2015
5301 vizitatori

Frigovest va ofera instalatii frigorifice, instalatii de climatizare si ventilatie, echipamente frigorifice, centrale frigorifice, vitrine frigorifice, compresoare frigorifice, rafturi frigorifice, precum si mobilier pentru magazine. De asemenea, Fr..
VIESSMANN ROMÂNIA - Sisteme de încălzire economice, eficiente și fiabile!
21.11.2014
6919 vizitatori

Compania VIESSMANN (fondată în 1917 în Germania) este unul dintre liderii internaționali în producerea sistemelor de încălzire, având peste 11.000 de angajați, 120 de sedii în 74 de țări și o cifră de afaceri de peste 2 miliarde. Prezen..
HIDRONIC - Stații și grupuri de pompare a apei
22.09.2014
2249 vizitatori

Compania HIDRONIC a fost înființată în anul 2008 la inițiativa a trei prieteni motivați de pasiunea pentru echipamente profesionale de pompare și din dorința de a oferi o alternativă la ceea ce propune piața de profil. HIDRONIC oferă solu..
MISTRAL SAAB - servicii profesionale de scufundare - constructii hidrotehnice scufundate
04.06.2014
3904 vizitatori

Interventii subacvatice cu scafandri in regim de URGENTA! Mistral Saab are ca principal obiect de activitate realizarea de constructii hidrotehnice scufundate si interventii specializate cu scafandri in regim normal sau de urgenta.Echipa Mistral Saab..
SENTEC - instalatii tehnologice - conveioare - inginerie si instalatii industriale
19.01.2011
2093 vizitatori

Sentec S.R.L. a luat fiinta la Cluj, in 2004, avand ca si obiect de activitate proiectarea, executia si montajul de echipamente, utilaje si instalatii aferente industriei alimentare. Compania ofera solutii tehnice pentru o imbunatatire continua a pro..