Instalații sanitare Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, proiectarea sau execuția de instalații sanitare în Cluj.

28 firme
KEMP PROIECT – Proiectare și execuție instalații
12.12.2017
149 vizitatori

KEMP PROIECT este o companie clujeană care oferă servicii specializate de proiectare a rețelelor de instalații termice și sanitare, dar și instalații HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), desfumare, singere a incendiilor sau instalaț..
MATRIX ACTIVITY GRUP - Accesorii instalații sanitare și termice, robineți de apă și gaz
16.11.2017
3465 vizitatori

Compania MATRIX ACTIVITY GROUP se ocupă cu importul și distribuția de produse precum armăturile, sistemele de încălzire, filtrarea apei, țevi și fitinguri, special concepute pentru nevoile proiectului dumneavoastră. Încă de la înființare..
CASILDA IMPEX - Profesionalism în execuția de instalații
07.11.2017
4302 vizitatori

Dacă sunteți în căutarea unei echipe specializate în instalații termice, sanitare, de climatizare sau industriale, la CASILDA IMPEX găsiți soluții complete la prețuri corecte! Suntem îndreptați către rezolvarea tuturor nevoilor cliențil..
Optim Sibo - Proiectare, execuție și service instalații termice
01.09.2017
3246 vizitatori

Optim Sibo SRL oferă cele mai eficiente soluții pentru proiectare și execuția de instalații termice și instalații sanitare, optimizând confortul spațiilor interioare. Cu o activitate îndelungată în acest domeniu și experiență în gest..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
23.08.2017
3952 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri
22.08.2017
2860 vizitatori

CARPAT INSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor termice, de apă canal, sisteme de irigații și instalații de stingere incendii. Scopul firmei este oferirea serviciilor de calitate și facem față cu brio oricăror provocări. ..
Ecoinstal - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2017
5930 vizitatori

Ecoinstal IT Consult SRL oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație..
TERMSAN INSTAL - Instalații termice și instalații sanitare
04.08.2017
4095 vizitatori

TERMSAN INSTAL SRL activează în domeniul instalațiilor termice și instalațiilor sanitare executate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde de calitate.Personalul Termsan Instal este format din instalatori profesioniști care asigură..
JOLLY - Obiecte sanitare, baterii, căzi și cabine de duș
03.08.2017
5263 vizitatori

Cu sediul central în Cluj-Napoca, JOLLY comercializează o gamă largă de obiecte sanitare: căzi de baie, cabine de duș, mobilier pentru baie, baterii, plăci ceramice (gresie și faianță) și accesorii pentru instalații sanitare. Prezentă pe..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
874 vizitatori

BADEHAUS este ajutorul tău în alegerea celor mai bune produse utilizate pentru instalații de apă, canal, gaze, încălzire și nu numai. Firma pune la vânzare o gamă de produse de înaltă clasă, special concepute pentru nevoile dumneavoastră..
ANCONA IMPORT EXPORT - Montaj, proiectare și execuție instalații de gaz
20.07.2017
601 vizitatori

ANCONA IMPORT EXPORT SRL Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate montajul, proiectarea și execuția instalațiilor de gaz, apă, canalizare, termice dar și încălzire. Firma dispune de o vastă experiență în domeniu și execută lucr..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
29.06.2017
6654 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1165 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
GROHE - baterii-lux.ro: Baterii și accesorii pentru baie și bucătărie
07.06.2017
4917 vizitatori

www.BATERII-LUX.ro oferă gama completă de echipamente și accesorii sanitare de lux marca Grohe. Firma Criotech Consulting deține magazinul online BATERII-LUX.ro de unde clienții își pot procura accesorii pentru baie, baterii pentru baie, acces..
BOTA INSTALATII - Centrale termice - Centrale pe lemn sau combustibil solid - Incalzire in pardoseala
25.01.2017
8472 vizitatori

Compania BOTA INSTALATII din Cluj-Napoca ofera o gama completa de servicii in instalatii termice cu centrale termice, centrale pe lemn sau combustibil solid, instalatii sanitare, de ventilare si climatizare. BOTA INSTALATII - Calitate si durabilit..
MENDIX - Produse tehnico-sanitare - materiale pentru construcții, amenajări și instalații
13.06.2016
6684 vizitatori

MENDIX SRL este o companie specializată în comercializarea și distribuția de articole sanitare, materiale pentru amenajări și finisaje, materiale de construcții, precum și elemente de feronerie sau accesorii pentru instalații sanitare sau el..
ADDICT INVEST - Divizia de proiectare instalații electrice, termice și sanitare
03.06.2016
3370 vizitatori

Înființată în anul 2006, ADDICT INVEST este o firmă cu capital privat, specializată în activități de proiectare instalații electrice, termice și sanitare, pentru construcții civile și industriale, clădiri de birouri, clădiri rezidenți..
CP MED LABORATORY - Soluții complete pentru protecția mediului - Studii de mediu - Bilanțuri de mediu
19.05.2016
2287 vizitatori

Înființată în 2006, firma CP MED LABORATORY, care activează în domeniul protecția mediului, este atestată de Ministerul Mediului. CP MED LABORATORY dispune de aparatură și echipamente moderne, computerizate, dar și de un colectiv de speci..
PF Mircea Pustan - Instalator autorizat - Instalatii - Urgente
18.04.2016
24771 vizitatori

Mircea Pustan este un instalator autorizat, care activeaza pe tot teritoriul judetului Cluj, oferind o gama bogata si profesionala de servicii in domeniul instalatii. Mircea Pustan are o vasta experienta in domeniile instalatii termice, instalatii sa..
TOALETE ECOLOGICE SRL - Închiriere toalete ecologice - Garduri mobile
16.02.2016
1952 vizitatori

TOALETE ECOLOGICE SRL închiriază la nivel național toalete ecologice, lavoare și pisoare mobile, garduri mobile pentru evenimente în aer liber, spații publice sau șantiere de construcții. Societatea are 10 ani experiență în furnizarea de t..
KERATO INSTAL - Soluții complete pentru instalații termice, sanitare, ventilații și climatizări
09.02.2016
2970 vizitatori

KERATO INSTAL comercializează o gamă largă de produse folosite în realizarea de instalații termice, sanitare, instalații de ventilație sau climatizare. Calitatea echipamentelor oferite clienților este prioritatea principală a companiei, astf..
ALTA MAREA - Mentenanță instalații - Colectare deșeuri plastic - Mobilier import Italia - Produse instalații și amenajări
16.09.2015
2385 vizitatori

ALTA MAREA este o societate specializată în servicii de montaj, reparații și mentenanță instalații sanitare, electrice, termice și de canalizare pentru utilizatori casnici, comerciali sau industriali. Compania asigură LA NIVEL NAȚIONAL și ..
MDI DISTRIBUTION GROUP: Importator și distribuitor de instalații sanitare și termice
08.04.2015
2812 vizitatori

MDI DISTRIBUTION GROUP se ocupă cu importul și distribuția unei game complete de produse destinate instalațiilor termice și sanitare. Societatea are sediul și depozitul principal în localitatea Chitila, jud. Ilfov, dar mai deține și un magaz..
RUCK ZUCK HAUSPARTNER - Partenerul tău în instalații termice și sanitare!
30.10.2014
5728 vizitatori

Cu o experiență de 21 de ani în domeniul instalațiilor termice și sanitare, RUCK ZUCK HAUSPARTNER oferă o gamă completă de produse pentru confortul termic al oricărui tip de spațiu, civil sau industrial. Înființată în anul 1993 cu capit..
SC ZS & A Instal SRL-D - Instalator Vass Zsolt - Instalatii generale
07.03.2014
4163 vizitatori

Instalatii generale ZS & A Instal SRL - D reprezentata prin instalator Vass Zsolt executa instalatii generale in Cluj: instalatii sanitare, instalatii termice, solare, simple sau complexe  si ofera garantie pentru serviciile oferite. In..
FEROMOB - Accesorii mobilier, feronerie mobilă, mânere mobilă, mese, scaune, instalații apa-gaz
19.11.2010
7922 vizitatori

Feromob pune la dispoziția clienților o gamă largă și variată de produse și servicii pentru producția de mobilier, destinate spațiilor de locuit și birouri. Produsele și serviciile oferite se remarcă prin calitate și printr-un design mod..
INVEST PARTNER - distribuitor gresie si faianta - obiecte sanitare si instalatii
04.06.2009
13719 vizitatori

INVEST PARTNER este solutia completa in amenajari interioare, instalatii, materiale pentru finisaje, obiecte tehnico sanitare. Noi punem accent pe calitatea deosebita a produselor si serviciilor pe care le oferim in dorinta de a intampina nevoile cli..
D&G GRUP - instalatii termice - instalatii apa si gaz - canalizari
24.04.2009
6392 vizitatori

Firma D&G Grup, cu sediul in judetul Cluj, are ca domeniu principal de activitate instalatii pentru constructii si anume instalatii apa, instalatii gaz, precum si instalatii termice. Lucrarile executate sunt de inalta calitate, astfel incat clien..