Jaluzele și plase pentru ferestre în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de jaluzele si plase pentru ferestre în Cluj.

15 firme
Scorpion Doors - Tâmplărie termopan, uși Beyler, uși interior și uși exterior
08.08.2018
25468 vizitatori

SCORPION DOORS comercializează soluții ideale pentru toți cei ce sunt în căutarea unor uși rezistente și eficiente, dar și cu un design inedit. Firma Scorpion Doors distribuie și comercializează o diversitate de modele și culori de uși: u..
SELECTRON INVEST - Cosmetice și textile hoteliere, corpuri de iluminat și mobilier
29.05.2018
1383 vizitatori

SELECTRON INVEST este furnizor al produselor hoteliere marca PAPATYA, produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru industria HORECA. La cererea clienților, compania poate personaliza cosmeticele și consumabilele hoteliere oferite la cos..
FeroTech rulouri exterioare și plase insecte în Cluj
13.01.2017
6180 vizitatori

FeroTech Distribution SRL din Cluj-Napoca se ocupă cu producția și montajul rulourilor exterioare pentru ferestre și a plaselor împotriva insectelor. Rulourile exteriorare FeroTech sunt produse de înaltă calitate, vin într-o varietate de mode..
NEOFIX - Reparații și service termopane în Cluj
24.10.2017
6098 vizitatori

Societatea NEOFIX este dedicată exclusiv reparațiilor de termopane și a câștigat o vastă experiență în acest domeniu, în decursul anilor. De asemenea, firma asigură servicii complete de montaj, reparații și întreținere pentru ferestre ..
LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre
17.08.2017
7787 vizitatori

Compania LIDERPLAST produce uși de exterior, ferestre, obloane și accesorii (glafuri, plase de insecte, jaluzele) folosind profile din PVC și Aluminiu de la producători de renume din domeniu. LIDERPLAST este partener autorizat VEKA Germania (cel ..
THERMO TIME - Tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, rulouri aluminiu și uși interioare
02.08.2017
9071 vizitatori

THERMO TIME SRL este aliatul tău în alegerea gamei complete de tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn, dar și uși, rulouri alumniu, glafuri și jaluzele pentru amenajări de calitate și estetice! Tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn pentru amenajări..
BAIDO SERVCOM - Tâmplărie din PVC și aluminiu
27.06.2017
7383 vizitatori

BAIDO SERVCOM SRL din Cluj-Napoca produce în atelierul propriu tâmplărie din PVC și aluminiu pentru uși și ferestre. Gama diversificată de produse marca Baido Servcom conține și profilele Ramplast, Rehau și Salamander. Apelează cu încred..
VSA Profit - Mobilă la comandă, uși de interior, jaluzele verticale și rolete la comandă
20.03.2017
7129 vizitatori

VSA Profit dispune de o bogată experiență în distribuția și comercializarea de mobilă la comandă, uși de interior, jaluzele verticale și rolete. Datorită îmbunatațirilor din punct de vedere calitativ, dar și tehnologic, clienții ne ap..
PROKA SERVICE -  Șeminee electrice - Sisteme de umbrire și protecție solară
27.07.2016
9455 vizitatori

Firma PROKA SERVICE din Cluj are o experiență de peste 15 ani în comercializarea de șeminee electrice și sisteme de umbrire și protecție solară, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Firma le oferă clienților o gamă largă de pr..
SMILO HOLDING - Usi de garaj - usi industriale - usi sectionale - automatizari porti
23.10.2014
6602 vizitatori

Smilo Holding produce, in principal, usi de garaj si usi industriale doorTECK si opereaza, prin distribuitorii sai, pe tot teritoriul national, precum si la export. De asemenea, Smilo Holding ofera si alte categorii de produse: usi de garaj sectiona..
JALUZELE MATEI - Producție, comercializare și reparații jaluzele și rulouri
15.09.2014
4573 vizitatori

Cu o vechime de peste 20 de ani în producția și comercializarea produselor de tehnică parasolara, JALUZELE MATEI CLUJ oferă clienților săi jaluzele verticale și orizontale, rulouri interioare din material textil sau bambus și rulouri exterio..
MAGETTO - Tamplarie PVC si Aluminiu - Sisteme de umbrire - Usi de garaj - Rulouri exterioare
10.09.2014
4573 vizitatori

Compania Magetto va ofera tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, sisteme de umbrire, usi de garaj, rulouri exterioare si accesorii aferente acestora. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Magetto indeplineste toate cerintele de calitate si promp..
TOTAL TRUST - tamplarie PVC - tamplarie aluminiu - tamplarie lemn - usi de garaj
20.08.2014
6091 vizitatori

Total Trust este producator de tamplarie PVC, tamplarie aluminu, tamplarie lemn, jaluzele si plase anti-insecte, precum si usi de garaj.Rezistenta la erodare! Atat tamplaria din PVC si tamplaria din aluminiu, cat si tamplaria din lemn, reprezinta op..
RARMAR CONSTRUCTSERV - tamplarie PVC si aluminiu - plase insecte - jaluzele - izolari termosistem
24.08.2012
5210 vizitatori

SC Rarmar Constructserv SC este o companie clujeana ce are ca principal obiect de activitate confectionarea si montarea tamplariei din PVC si aluminiu - import Austria, a jaluzelelor verticale de interior si exterior, rulourilor exterioare, usilor de..
NOVALEX - Tâmplărie PVC, uși de garaj și uși glisante
23.04.2009
7605 vizitatori

S.C. NOVALEX S.R.L. este o societate cu capital integral românesc, înființată în anul 1998 care are ca și obiectiv de activitate producerea și montarea de tâmplărie PVC cu geam termiozolator. Compania s-a născut din pasiunea și ambiția un..