Macarale în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care furnizează și montează macarale în Cluj.

6 firme
ELMAS - Macarale industriale, structuri metalice, stivuitoare, ascensoare, stelaje și sisteme de parcare
13.03.2018
5455 vizitatori

ELMAS răspunde celor mai exigente cerințe din domeniul intralogisticii, oferind un pachet complet de produse - de la stivuitoare, poduri rulante, macarale industriale, ascensoare, scări rulante, platforme de materiale, la sisteme de depozitare, si..
CANTARPROD - Cântare electronice, cântare industriale, cântare auto și case de marcat
22.11.2017
6325 vizitatori

CANTARPROD se ocupă cu producerea și distribuția de cântare industriale, cântare auto, cântare comerciale, cântare macara, cântare electronice, cântare pentru arendă, cântare feroviare, cântare etichetatoare, imprimante fiscale, mașini d..
TEHNODIAM TOOLS - Consumabile diamantate, utilaje de tăiere și carotare
02.11.2017
2144 vizitatori

TEHNODIAM TOOLS oferă tuturor celor interesați produse și servicii pentru tehnicile folosite de specialiști din industria construcțiilor. Firma este de asemenea și distribuitorul companiei Carbodiam pe piața românească, fiind în contact cu ..
LOADCRANES - Reparații macarale, utilaje de ridicat și utilaje hidraulice
28.08.2017
6401 vizitatori

Societatea LOADCRANES este activă pe piața reparațiilor încă din 2004 și are în dotare ateliere bine utilate, mașini de service și personal calificat în domeniu. Prestăm servicii de  întreținere, reparații, modernizări,  mecanice, hi..
Terotehnica - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz
25.07.2017
1163 vizitatori

Firma Terotehnica SRL are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și agricole. De asemenea, Terotehnica este dealer autorizat pentru produsele Deutz, o..
GD Mașini de Ridicat - Poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă
14.02.2014
4934 vizitatori

GD Mașini de Ridicat SRL își desfăsoara activitatea în domeniul tehnicii de ridicare și manipulare a mărfurilor prin proiectarea, fabricarea, montajul și service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electr..