Macarale în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care furnizează și montează macarale în Cluj.

5 firme
CANTARPROD - Cântare electronice, cântare industriale, cântare auto și case de marcat
13.11.2018
6656 vizitatori

CANTARPROD se ocupă cu producerea și distribuția de cântare industriale, cântare auto, cântare comerciale, cântare macara, cântare electronice, cântare pentru arendă, cântare feroviare, cântare etichetatoare, imprimante fiscale, mașini d..
TEROTEHNICA - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz
24.08.2018
1745 vizitatori

Firma TEROTEHNICA are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și agricole. De asemenea, Terotehnica este dealer autorizat pentru produsele Deutz, oferi..
LOADCRANES - Reparații macarale, utilaje de ridicat și utilaje hidraulice
03.08.2018
6810 vizitatori

Compania LOADCRANES este activă pe piața reparațiilor încă din 2004 și are în dotare ateliere bine utilate, mașini de service și personal calificat în domeniu. Prestăm servicii de  întreținere, reparații, modernizări,  mecanice, hidr..
ELMAS - Macarale industriale, structuri metalice, stivuitoare, ascensoare, stelaje și sisteme de parcare
13.03.2018
5756 vizitatori

ELMAS răspunde celor mai exigente cerințe din domeniul intralogisticii, oferind un pachet complet de produse - de la stivuitoare, poduri rulante, macarale industriale, ascensoare, scări rulante, platforme de materiale, la sisteme de depozitare, si..
GD Mașini de Ridicat - Poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă
14.02.2014
5053 vizitatori

GD Mașini de Ridicat SRL își desfăsoara activitatea în domeniul tehnicii de ridicare și manipulare a mărfurilor prin proiectarea, fabricarea, montajul și service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electr..