Mobilier second hand în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea sau distribuția de mobilier second hand în Cluj.

4 firme
CPR TRANS - Mobilă nouă și second hand, import Germania
30.03.2018
63658 vizitatori

Firma CPR TRANS comercializează mobilier nou și second calitatea I, importate din Germania - mobilier pentru bucătărie, mobilier pentru living, mobilier pentru camerele copiilor, mobilier de baie, toate la cel mai bun preț din Cluj-Napoca. De as..
MY STORAGE - Mobilier, produse electronice și accesorii pentru birouri și locuințe
12.01.2016
3974 vizitatori

MY STORAGE este un depozit de mobilier, produse electronice și diverse accesorii deschis în Floresti (jud. Cluj). MY STORAGE oferă soluții complete pentru echiparea spațiilor de tip office, dar și pentru locuințe private, având un portofoliu ..
FLORISMOB - Mobilierul perfect pentru casa ta!
17.12.2015
4064 vizitatori

FLORISMOB este o societatea ce are ca obiect principal de activitate comercializarea de mobilier pentru dormitor, living și bucătărie.Societatea Florismob are un magazin de prezentare în Cluj-Napoca, situat pe strada Traian, nr. 46. Aici clienți..
G & H Mada Market - Produse import Germania - Mobilă - Corpuri de iluminat - Electrocasnice
08.12.2015
3658 vizitatori

Magazinul G & H Mada Market a fost înființat în anul 2011 și comercializează o gamă largă de produse de calitate, pornind de la mobilă până la corpuri de iluminat și electrocasnice, importate din Germania.G & H Mada Market importă mobilie..
MOBILA OUTLET - Mese - Scaune - Canapele - Mobilă living - Decorațiuni
04.02.2016
11159 vizitatori

MOBILA OUTLET vă pune la dispoziție o gamă diversă de mobilier și decorațiuni la prețuri competitive și o calitate incontestabilă. Stilurile de mobilier pe care le găsiți în magazinul Mobila Outlet din Cluj-Napoca sunt: chaby chic, vintag..