Poduri rulante în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu realizarea de poduri rulante în Cluj.

5 firme
KONECRANES - Echipamente și servicii de ridicare
20.04.2018
8007 vizitatori

Konecranes se ocupă cu proiectarea, producerea, întreținerea și exploatarea echipamentelor de ridicare cum sunt trolii, macaralele, electropalane și podurile rulante.  Konecranes este lider mondial în domeniul său de activitate - Lifting Bu..
ELMAS - Macarale industriale, structuri metalice, stivuitoare, ascensoare, stelaje și sisteme de parcare
13.03.2018
5391 vizitatori

ELMAS răspunde celor mai exigente cerințe din domeniul intralogisticii, oferind un pachet complet de produse - de la stivuitoare, poduri rulante, macarale industriale, ascensoare, scări rulante, platforme de materiale, la sisteme de depozitare, si..
LOADCRANES - Reparații macarale, utilaje de ridicat și utilaje hidraulice
28.08.2017
6325 vizitatori

Societatea LOADCRANES este activă pe piața reparațiilor încă din 2004 și are în dotare ateliere bine utilate, mașini de service și personal calificat în domeniu. Prestăm servicii de  întreținere, reparații, modernizări,  mecanice, hi..
Terotehnica - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz
25.07.2017
1022 vizitatori

Firma Terotehnica SRL are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și agricole. De asemenea, Terotehnica este dealer autorizat pentru produsele Deutz, o..
GD Mașini de Ridicat - Poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă
14.02.2014
4924 vizitatori

GD Mașini de Ridicat SRL își desfăsoara activitatea în domeniul tehnicii de ridicare și manipulare a mărfurilor prin proiectarea, fabricarea, montajul și service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electr..