Produse de curățenie în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea sau distribuția de echipamente de curățenie în Cluj.

8 firme
CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare
16.05.2018
12184 vizitatori

CORAL IMPEX este o companie specializată în servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, combaterea insectelor și dăunătorilor de orice fel, tratamente fitonsanitare, dar și controlul păsărilor dăunătoare. Datorită permanentei a..
BLA SHINE – servicii de curățenie, curățenie profesională pentru sedii de firme, birouri, spații rezidențiale
02.02.2017
1378 vizitatori

Firma BLA Shine SRL este specializată în oferirea de servicii profesionale de curățenie atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru  sedii de firme sau birouri. Aceasta este formată dintr-o echipă tânără, foarte bine pregătită, ..
SPACE HARMONY - Servicii profesionale de curățenie în Cluj
10.10.2016
4302 vizitatori

SPACE HARMONY este o companie specializată în servicii de curățenie din Cluj-Napoca, formată dintr-o echipă tânără, cu 5 ani experiență în domeniu. Caracterizată prin seriozitate și profesionalism, Space Harmony își dorește să stabi..
CLEANER - Servicii profesionale de curățenie
05.07.2016
6123 vizitatori

Firma CLEANER oferă servicii profesionale de curățenie pentru birouri, spații comerciale, spații publice, case private sau scări de bloc în Cluj-Napoca, realizate cu profesionalism de către o echipă tânără și dinamică, dornică de perfo..
ECO TERA CLEAN - Dealer autorizat Karcher - Vânzare și închiriere echipamente de curățenie
01.06.2016
5151 vizitatori

Firma ECO TERA CLEAN din Cluj-Napoca oferă spre vânzare și închiriere echipamente de curățenie și alte tehnologii de ultimă generație în domeniul curățeniei profesionale, fiind dealer autorizat Karcher, pentru toată gama de produse. Cu ..
IGIENA SERV - Servicii de la A la Z, non-stop!
26.04.2016
2853 vizitatori

IGIENA SERV este o societate existentă pe piață de mai bine de 16 ani, care oferă servicii de la A la Z: de la servicii de instalare, montaj, curățare și verificare aer condiționat la zugrăveli. Igiena Serv îți oferă orice serviciu, non-s..
BS GROUP - Servicii profesionale de curățenie - Produse de curățenie
16.12.2015
2697 vizitatori

Societatea BS GROUP este specializată în oferirea de servicii profesionale de curățenie în industrie, spații office sau spații comerciale. Fondată ca un business de familie în anul 1999, BS GROUP și-a extins constant gama de servicii oferit..
PROFESIONAL SP - produse pentru curatenie si igiena - detergenti - dezinfectanti - utilaje curatenie
03.11.2011
5603 vizitatori

Profesional SP este importator si distribuitor de produse profesionale pentru igiena si curatenie, detergenti, dezinfectanti, ustensile si utilaje profesionale pentru curatenie. Firma comercializeaza prosoape de hartie Z sau role, hartie ig..