Proiectare instalații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care oferă servicii de proiectare instalații în Cluj.

25 firme
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri
29.08.2018
3297 vizitatori

CARPAT INSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor termice, de apă canal, sisteme de irigații și instalații de stingere incendii. Scopul firmei este oferirea serviciilor de calitate și facem față cu brio oricăror provocări. ..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
21.08.2018
5392 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2018
7339 vizitatori

ECOINSTAL IT CONSULT oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație, in..
EDOX PROIECTARE - Inginerie și consultanță tehnică în construcții civile
17.07.2018
2210 vizitatori

EDOX PROIECTARE  se ocupă cu activitățile de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor civile, imobiliare și industriale, dar și în cel al instalațiilor. Oferim gama completă de servicii pe raza municipiului Cluj-Napo..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
05.07.2018
7488 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
Industrial Trading - Importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică
25.06.2018
4431 vizitatori

Firma INDUSTRIAL TRADING este un important importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică: accesorii pentru transformatoare, accesorii pentru cabluri de medie tensiune, hârtie de transformator și alte produse pe..
CONF TUB INOX - Coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație
18.12.2017
2368 vizitatori

CONF TUB INOX este o companie cu peste 10 ani de experiență în proiectare, executare și montare coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație. Firma pune la dispoziția clienților produse confecționate din materiale de calitate care sun..
KEMP PROIECT – Proiectare și execuție instalații
12.12.2017
950 vizitatori

KEMP PROIECT este o companie clujeană care oferă servicii specializate de proiectare a rețelelor de instalații termice și sanitare, dar și instalații HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), desfumare, singere a incendiilor sau instalaț..
TOP INSTAL - Proiectare și execuție instalații electrice
21.09.2017
4882 vizitatori

Firma TOP INSTAL se ocupă cu execuția lucrărilor de instalații electrice și este recunoscută ca partener de încredere pe piața locală de instalații electrice pentru construcții civile și industriale. Înființată în anul 2005, compania ..
INSTAL DATA PROIECT - Proiectare instalații pentru construcții
20.09.2017
6515 vizitatori

Compania INSTAL DATA PROIECT este specializată în domeniul instalațiilor și se ocupă exclusiv de proiectarea instalațiilor pentru construcții. Aflată într-o continuă ascensiune, firma a evoluat în cei peste 15 ani de activitate de la proie..
Optim Sibo - Proiectare, execuție și service instalații termice
01.09.2017
4016 vizitatori

Optim Sibo SRL oferă cele mai eficiente soluții pentru proiectare și execuția de instalații termice și instalații sanitare, optimizând confortul spațiilor interioare. Cu o activitate îndelungată în acest domeniu și experiență în gest..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
1744 vizitatori

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a ..
ANCONA IMPORT EXPORT - Montaj, proiectare și execuție instalații de gaz
20.07.2017
1217 vizitatori

ANCONA IMPORT EXPORT SRL Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate montajul, proiectarea și execuția instalațiilor de gaz, apă, canalizare, termice dar și încălzire. Firma dispune de o vastă experiență în domeniu și execută lucr..
IA PROJECT - Consultanță tehnică și proiectare gaze
22.06.2017
1220 vizitatori

IA PROJECT SRL oferă servicii de consultanță, proiectare și execuție în domeniile construcțiilor mașini, construcții mecanice, echipamente și utilaje aferente industriei petroliere, echipamente industriale, construcții unele și dispozitiv..
ELECTRO RUSU - Instalații și branșamente electrice, instalații de împământare și montare paratrăsnete
08.06.2017
6196 vizitatori

Electro Rusu Servicii Instalații SRL oferă servicii eficiente în proiectarea, execuția și mentenanța unor multe tipuri de instalații electrice, inclusiv instalații de iluminat stradal, automatizări și montajul paratrăsnetelor. Fie că e vo..
SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
30.05.2017
5286 vizitatori

SANU SERVICE RO SRL este specializat în domeniul sistemelor de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum, asigurând și accesorii pentru sistemele de tubulatură. Firma Sanu Service pu..
CSP PROIECT LINE - Instalații sanitare, instalații termice, climatizare și electrice
29.05.2017
1250 vizitatori

CSP PROIECT LINE SRL se ocupă cu proiectarea instalațiilor sanitare, instalații termice-climatizare, instalații electrice și instalații de proiecție împotriva incendiilor pentru clădirile rezidențiale. Oferim cele mai bune soluții și serv..
MADATRANS - Instalații electrice -  Iluminat public - Proiectare linii electrice
06.04.2017
1395 vizitatori

MADATRANS SRL este o societate comercială ce oferă servicii integrale de proiectare, execuție, reparație și mentenanță instalații electrice. Firma este acreditată în proiectarea de linii electrice subterane și aeriene. Serviciile prestate ..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
1585 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
ADDICT INVEST - Divizia de proiectare instalații electrice, termice și sanitare
03.06.2016
3464 vizitatori

Înființată în anul 2006, ADDICT INVEST este o firmă cu capital privat, specializată în activități de proiectare instalații electrice, termice și sanitare, pentru construcții civile și industriale, clădiri de birouri, clădiri rezidenți..
Rommedia Exim - Proiectare și execuție instalații electrice - Laborator Pram
16.05.2016
2252 vizitatori

Rommedia Exim este o firmă recunoscută pentru efecturea serviciilor complexe în domeniul proiectare și execuții instalații electrice. Aceasta a executat sute de lucrări, oferind cele mai eficiente soluții clienților săi, în special compani..
GRANITA IMPEX - Proiectare construcții, drumuri și instalații
09.03.2016
2093 vizitatori

GRANITA IMPEX asigură de peste 20 de ani servicii de proiectare construcții civile, industriale sau agricole, construcții drumuri, amenajări urbanistice și construcții edilitare (rețele de apă și canalizare), dar se ocupă și de documentaț..
POWER DESIGN - Proiectare instalații electrice, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă
29.07.2015
3896 vizitatori

POWER DESIGN este o firmă de proiectare şi consultanţă tehnică, specializată în proiectarea de instalații electrice interioare, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă (energie eoliană, solară sau hid..
4C Project Consulting - Proiectare microhidrocentrale
08.06.2015
3784 vizitatori

Înființată în 2008, 4C Project Consulting are ca principal obiect de activitate proiectarea amenajărilor hidroenergetice, precum și activități de inginerie și consultanță tehnică în domeniu. Cu vastă experiență în proiectarea microhi..
ELECON - Te menȚINEM LA CURENT!
22.01.2015
3731 vizitatori

Cu o vechime de peste 60 de ani în domenul electric și aproape 50 de ani în construcții-montaj in domeniul electric, SC Electroconstrucția ELECON SA și-a câștigat statutul de partener de încredere în proiectarea și executarea de instalați..