Proiectare instalații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care oferă servicii de proiectare instalații în Cluj.

28 firme
SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
15.11.2018
5422 vizitatori

SANU SERVICE RO este specializată în domeniul sistemelor de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum, asigurând și accesorii pentru sistemele de tubulatură. Firma Sanu Service pune..
OPTIM SIBO- Proiectare, execuție și service instalații termice
23.10.2018
4271 vizitatori

OPTIM SIBO oferă cele mai eficiente soluții pentru proiectarea și execuția de instalații termice și instalații sanitare, optimizând confortul spațiilor interioare. Cu o activitate îndelungată în acest domeniu și experiență în gestion..
DORALEX COM - Dezvoltare imobiliară, construcții civile și industriale, lucrări de infrastructură, peleți din lemn
22.10.2018
4911 vizitatori

DORALEX COM este o companie înființată în anul 1997, specializată în dezvoltare imobiliară, construcții civile și industriale. O alta ramură de activitate, creată în 2012, este producția de peleți din lemn, oferind astfel o alternativă..
TOP INSTAL - Proiectare și execuție instalații electrice
10.10.2018
5071 vizitatori

Firma TOP INSTAL se ocupă cu execuția lucrărilor de instalații electrice și este recunoscută ca partener de încredere pe piața locală de instalații electrice pentru construcții civile și industriale. Înființată în anul 2005, compania ..
HausEnergy - Soluții eficientizare energetică pentru case de lemn și case pe structură metalică
26.09.2018
2338 vizitatori

HausEnergy vine în ajutorul clienților cu o gamă vastă de soluții de eficientizare energetică pentru construcții civile, de la case, case de lemn până la case pe structură metalică. Echipa oferă servicii de consultanță, protecție pe du..
INVEST DEJ - Instalații electrice și lucrări speciale pentru construcții
26.09.2018
129 vizitatori

INVEST DEJ este o firmă cu o experiență de peste 20 ani în proiectarea și executarea instalațiilor electrice, sanitare, de supraveghere sau control acces, dar și a lucrărilor speciale pentru construcții. Aceasta oferă o gamă largă de serv..
INSTAL DATA PROIECT - Proiectare instalații pentru construcții
26.09.2018
6652 vizitatori

Compania INSTAL DATA PROIECT este specializată în domeniul instalațiilor și se ocupă exclusiv de proiectarea instalațiilor pentru construcții. Aflată într-o continuă ascensiune, de la proiecte mici la proiecte complexe, mari și foarte mari..
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri
29.08.2018
3519 vizitatori

CARPAT INSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor termice, de apă canal, sisteme de irigații și instalații de stingere incendii. Scopul firmei este oferirea serviciilor de calitate și facem față cu brio oricăror provocări. ..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
21.08.2018
5725 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2018
7722 vizitatori

ECOINSTAL IT CONSULT oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație, in..
EDOX PROIECTARE - Inginerie și consultanță tehnică în construcții civile
17.07.2018
2465 vizitatori

EDOX PROIECTARE  se ocupă cu activitățile de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor civile, imobiliare și industriale, dar și în cel al instalațiilor. Oferim gama completă de servicii pe raza municipiului Cluj-Napo..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
05.07.2018
7755 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
Industrial Trading - Importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică
25.06.2018
4622 vizitatori

Firma INDUSTRIAL TRADING este un important importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică: accesorii pentru transformatoare, accesorii pentru cabluri de medie tensiune, hârtie de transformator și alte produse pe..
CONF TUB INOX - Coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație
18.12.2017
2497 vizitatori

CONF TUB INOX este o companie cu peste 10 ani de experiență în proiectare, executare și montare coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație. Firma pune la dispoziția clienților produse confecționate din materiale de calitate care sun..
KEMP PROIECT – Proiectare și execuție instalații
12.12.2017
1060 vizitatori

KEMP PROIECT este o companie clujeană care oferă servicii specializate de proiectare a rețelelor de instalații termice și sanitare, dar și instalații HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), desfumare, singere a incendiilor sau instalaț..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
1923 vizitatori

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a ..
ANCONA IMPORT EXPORT - Montaj, proiectare și execuție instalații de gaz
20.07.2017
1364 vizitatori

ANCONA IMPORT EXPORT SRL Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate montajul, proiectarea și execuția instalațiilor de gaz, apă, canalizare, termice dar și încălzire. Firma dispune de o vastă experiență în domeniu și execută lucr..
IA PROJECT - Consultanță tehnică și proiectare gaze
22.06.2017
1316 vizitatori

IA PROJECT SRL oferă servicii de consultanță, proiectare și execuție în domeniile construcțiilor mașini, construcții mecanice, echipamente și utilaje aferente industriei petroliere, echipamente industriale, construcții unele și dispozitiv..
ELECTRO RUSU - Instalații și branșamente electrice, instalații de împământare și montare paratrăsnete
08.06.2017
6369 vizitatori

Electro Rusu Servicii Instalații SRL oferă servicii eficiente în proiectarea, execuția și mentenanța unor multe tipuri de instalații electrice, inclusiv instalații de iluminat stradal, automatizări și montajul paratrăsnetelor. Fie că e vo..
CSP PROIECT LINE - Instalații sanitare, instalații termice, climatizare și electrice
29.05.2017
1342 vizitatori

CSP PROIECT LINE SRL se ocupă cu proiectarea instalațiilor sanitare, instalații termice-climatizare, instalații electrice și instalații de proiecție împotriva incendiilor pentru clădirile rezidențiale. Oferim cele mai bune soluții și serv..
MADATRANS - Instalații electrice -  Iluminat public - Proiectare linii electrice
06.04.2017
1491 vizitatori

MADATRANS SRL este o societate comercială ce oferă servicii integrale de proiectare, execuție, reparație și mentenanță instalații electrice. Firma este acreditată în proiectarea de linii electrice subterane și aeriene. Serviciile prestate ..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
1740 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
ADDICT INVEST - Divizia de proiectare instalații electrice, termice și sanitare
03.06.2016
3501 vizitatori

Înființată în anul 2006, ADDICT INVEST este o firmă cu capital privat, specializată în activități de proiectare instalații electrice, termice și sanitare, pentru construcții civile și industriale, clădiri de birouri, clădiri rezidenți..
Rommedia Exim - Proiectare și execuție instalații electrice - Laborator Pram
16.05.2016
2267 vizitatori

Rommedia Exim este o firmă recunoscută pentru efecturea serviciilor complexe în domeniul proiectare și execuții instalații electrice. Aceasta a executat sute de lucrări, oferind cele mai eficiente soluții clienților săi, în special compani..
GRANITA IMPEX - Proiectare construcții, drumuri și instalații
09.03.2016
2161 vizitatori

GRANITA IMPEX asigură de peste 20 de ani servicii de proiectare construcții civile, industriale sau agricole, construcții drumuri, amenajări urbanistice și construcții edilitare (rețele de apă și canalizare), dar se ocupă și de documentaț..
POWER DESIGN - Proiectare instalații electrice, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă
29.07.2015
4050 vizitatori

POWER DESIGN este o firmă de proiectare şi consultanţă tehnică, specializată în proiectarea de instalații electrice interioare, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă (energie eoliană, solară sau hid..
4C Project Consulting - Proiectare microhidrocentrale
08.06.2015
3880 vizitatori

Înființată în 2008, 4C Project Consulting are ca principal obiect de activitate proiectarea amenajărilor hidroenergetice, precum și activități de inginerie și consultanță tehnică în domeniu. Cu vastă experiență în proiectarea microhi..
ELECON - Te menȚINEM LA CURENT!
22.01.2015
3790 vizitatori

Cu o vechime de peste 60 de ani în domenul electric și aproape 50 de ani în construcții-montaj in domeniul electric, SC Electroconstrucția ELECON SA și-a câștigat statutul de partener de încredere în proiectarea și executarea de instalați..