Restaurări în construcții în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca principal obiect de activitate servicii de restaurari în construcții în Cluj.

9 firme
M&M DESIGN – Documentare 3D, cercetare, proiectare, consultanță în restaurarea monumentelor istorice
13.02.2018
4292 vizitatori

Firma M&M DESIGN  activează în domeniul proiectării pentru consolidarea și reabilitarea patrimoniului construit, dar și pentru construcții civile, în conformitate cu normele în vigoare. Încă de la înființare, în anul 2003, M&M Design es..
All Strade Construct & Tehnology - Asfaltare, demolări, excavații
30.10.2017
1403 vizitatori

ALL STRADE CONSTRUCT oferă servicii specializate de asfaltări, demolări, excavații și platforme betonate. Credem că dezvoltarea infarstructurii este un indicator al progresului și investim inteligent resurele în vederea participării pe piaț..
Polistiren Decor - Profile arhitecturale din polistiren și restaurări de fațade
13.09.2017
6380 vizitatori

Polistiren Decor este o firmă specializată în producția soluțiilor arhitecturale și artizanale pentru toate tipurile de clădiri, oferind produse precum profile din polistiren expandat.Îmbinând ingineria cu arta în domeniul construcțiilor, ..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
23.06.2017
6446 vizitatori

Libra Impex SRL este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în d..
UNOPACK - Achiziție, reparare și recondiționare paleți
19.06.2017
934 vizitatori

UNOPACK SRL este o firmă ce să ocupă cu achiziția, repararea și recondiționarea paleților pentru ambalarea mărfurilor unitare. Unopack are autorizația necesară de reparare a paleților tip EUR.  Unopack - servicii de achizițion..
CONTRAFORT CONSTRUCȚII – Construcții noi, reparații construcții vechi, consolidări, amenajări interioare/exterioare și consultanță
05.05.2017
3146 vizitatori

Societatea CONTRAFORT CONSTRUCȚII are ca domeniu principal de activitate executarea de construcții noi, la roșu sau  „la cheie”: case de locuit, blocuri, sedii de societăți, spații comerciale și de depozitare, hale industriale), moderniza..
WERTYKL PROIECT SRL - Construcții civile și industriale
27.04.2017
1385 vizitatori

  SUCCESUL ESTE UN SPORT DE ECHIPA! WERTYKL PROIECT. Ne place să construim.O hală, un bloc, o fabrică, un drum... Ce plan aveți? Începem cu o fundație solidă, punem strat peste strat, piatră peste piatră, până când lucrarea ia fo..
INTER PROIECT - Proiectare clădiri, amenajări exterioare, reabilitare și renovare
12.12.2016
3224 vizitatori

Compania INTER PROIECT a fost înființată în anul 1990, iar în cei 25 de activitate s-a specializat în servicii de proiectare clădiri și consultanță de specialitate în domeniul construcțiilor civile.În portofoliul bogat de lucrări execut..
ZAR CONSTRUCT - Construcții civile și industriale, amenajări interioare și exterioare
10.06.2010
9125 vizitatori

De la înființare până astăzi, societatea Zar Construct a derulat multiple activități legate de construcții industriale și civile, lucrări de amenajări interioare, finisaje, zugrăveli, montaj parchet stratificat, placări polistiren expand..