Scule de mână în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau închirierea de scule de mână în Cluj.

6 firme
W-TECH - Scule, feronerie și accesorii pentru ferestre și uși din lemn
29.01.2018
12297 vizitatori

Compania W-TECH este importator și distribuitor de articole tehnice pentru industria lemnului (feronerie uși și ferestre din lemn, termopane lemn, obloane din lemn, scule așchietoare profesionale pentru prelucrarea lemnului, scule pentru industri..
PLASTTEH - Rulmenți, scule așchietoare și scule de mână
27.11.2017
7069 vizitatori

Compania PLASTTEH activează în domeniul industrial și agricol, oferind o gamă diversificată de elemente de transmisie (rulmenți, curele, lanțuri, simeringuri, adezivi, spray-uri), plastice tehnice (bare, plăci, bucse, folii), scule și unelte..
BB COM CONSULTATIV - Scule și echipamente, utilaje și discuri diamantate
23.02.2017
2099 vizitatori

Compania BB COM CONSULTATIV are o experiență de peste 10 ani în comercializarea de scule, echipamente și utilaje folosite pentru găurit, înșurubat, tăiat, perforat, instalat, spălat și nu numai. Pentru a analiza, compara și alege produsele..
UNIOR TEPID - Cel mai mare importator de scule de mână profesionale din România
21.11.2016
6931 vizitatori

În cei peste 10 ani de activitate (fondată în 2000), compania UNIOR TEPID a devenit lider național pe piața de distribuție a sculelor de mână profesionale. Portofoliul de produse al companiei cuprinde peste 30 de programe de scule profesional..
GOBODANA - feronerie usi si ferestre - unelte si scule - articole din tabla
03.06.2011
6291 vizitatori

Firma Gobodana Sercom comercializeaza feronerie pentru usi, feronerie ferestre si mobilier, unelte si scule, articole din tabla (cosuri de fum, burlane de fum), cuie si sarme, si altele. Infiintata in anul 1994, societatea a creat o pozitie bine defi..
FABORY - organe de asamblare - suruburi - piulite - scule - echipamente industriale
25.02.2011
8954 vizitatori

FABORY este compania care ofera siguranta si calitate in ceea ce priveste organele de asamblare. FABORY va ofera organe de asamblare, scule, produse chimice si articole industriale de cea mai buna calitate. Garantam expertiza, sfaturi practice, precu..