Scule de mână în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau închirierea de scule de mână în Cluj.

6 firme
PLASTTEH – Plastice tehnice (poliamidă, POM, polietilenă, teflon, textolit, etc.), scule așchietoare, scule și unelte de mână și electrice, rulmenți
23.11.2018
7317 vizitatori

Compania PLASTTEH activează în domeniul industrial și agricol, oferind o gamă diversificată de plastice tehnice sub forma de bare, plăci, bucșe, folii (poliamidă, POM, polietilenă, teflon, textolit, etc.), scule așchietoare, scule și unelt..
W-TECH - Scule, feronerie și accesorii pentru ferestre și uși din lemn
29.01.2018
12732 vizitatori

Compania W-TECH este importator și distribuitor de articole tehnice pentru industria lemnului (feronerie uși și ferestre din lemn, termopane lemn, obloane din lemn, scule așchietoare profesionale pentru prelucrarea lemnului, scule pentru industri..
BB COM CONSULTATIV - Scule și echipamente, utilaje și discuri diamantate
23.02.2017
2291 vizitatori

Compania BB COM CONSULTATIV are o experiență de peste 10 ani în comercializarea de scule, echipamente și utilaje folosite pentru găurit, înșurubat, tăiat, perforat, instalat, spălat și nu numai. Pentru a analiza, compara și alege produsele..
UNIOR TEPID - Cel mai mare importator de scule de mână profesionale din România
21.11.2016
7160 vizitatori

În cei peste 10 ani de activitate (fondată în 2000), compania UNIOR TEPID a devenit lider național pe piața de distribuție a sculelor de mână profesionale. Portofoliul de produse al companiei cuprinde peste 30 de programe de scule profesional..
GOBODANA - feronerie usi si ferestre - unelte si scule - articole din tabla
03.06.2011
6395 vizitatori

Firma Gobodana Sercom comercializeaza feronerie pentru usi, feronerie ferestre si mobilier, unelte si scule, articole din tabla (cosuri de fum, burlane de fum), cuie si sarme, si altele. Infiintata in anul 1994, societatea a creat o pozitie bine defi..
FABORY - organe de asamblare - suruburi - piulite - scule - echipamente industriale
25.02.2011
9059 vizitatori

FABORY este compania care ofera siguranta si calitate in ceea ce priveste organele de asamblare. FABORY va ofera organe de asamblare, scule, produse chimice si articole industriale de cea mai buna calitate. Garantam expertiza, sfaturi practice, precu..