Scule de mână în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau închirierea de scule de mână în Cluj.

8 firme
PLASTTEH - Rulmenți, scule așchietoare și scule de mână
27.11.2017
6159 vizitatori

Compania PLASTTEH activează în domeniul industrial și agricol, oferind o gamă diversificată de elemente de transmisie (rulmenți, curele, lanțuri, simeringuri, adezivi, spray-uri), plastice tehnice (bare, plăci, bucse, folii), scule și unelte..
Pentagon România - materiale abrazive, scule, unelte și utilaje construcții
24.05.2017
973 vizitatori

Pentagon România - PTG este o marca societății Pentagon SRL, un furnizor scule, unelte și utilaje pentru diferite domenii din industria construcțiilor. Pentagon România distribuie la nivel național materiale abrazive, mașini electrice și pen..
EPINVEST - Scule electrice - Utilaje pentru constructii - Echipamente termice
27.03.2017
9455 vizitatori

Înființată în anul 1994 la Cluj, societatea EPINVEST SRL este unul dintre principalii importatori și distribuitori de scule electrice, scule de mână, scule pneumatice, utilaje pentru construcții, utilaje forestiere, echipamente pentru curăț..
BB COM CONSULTATIV - Scule și echipamente, utilaje și discuri diamantate
23.02.2017
1167 vizitatori

Compania BB COM CONSULTATIV are o experiență de peste 10 ani în comercializarea de scule, echipamente și utilaje folosite pentru găurit, înșurubat, tăiat, perforat, instalat, spălat și nu numai. Pentru a analiza, compara și alege produsele..
W-TECH - Scule, feronerie și accesorii pentru ferestre și uși din lemn
30.01.2017
10991 vizitatori

Compania W-TECH este importator si distribuitor de articole tehnice pentru industria lemnului (feronerie uși și ferestre din lemn, termopane lemn, obloane din lemn, scule așchietoare profesionale pentru prelucrarea lemnului, scule pentru industria..
UNIOR TEPID - Cel mai mare importator de scule de mână profesionale din România
21.11.2016
5915 vizitatori

În cei peste 10 ani de activitate (fondată în 2000), compania UNIOR TEPID a devenit lider național pe piața de distribuție a sculelor de mână profesionale. Portofoliul de produse al companiei cuprinde peste 30 de programe de scule profesional..
GOBODANA - feronerie usi si ferestre - unelte si scule - articole din tabla
03.06.2011
5919 vizitatori

Firma Gobodana Sercom comercializeaza feronerie pentru usi, feronerie ferestre si mobilier, unelte si scule, articole din tabla (cosuri de fum, burlane de fum), cuie si sarme, si altele. Infiintata in anul 1994, societatea a creat o pozitie bine defi..
FABORY - organe de asamblare - suruburi - piulite - scule - echipamente industriale
25.02.2011
8493 vizitatori

FABORY este compania care ofera siguranta si calitate in ceea ce priveste organele de asamblare. FABORY va ofera organe de asamblare, scule, produse chimice si articole industriale de cea mai buna calitate. Garantam expertiza, sfaturi practice, precu..