Scule pneumatice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau închirierea de scule pneumatice în Cluj.

6 firme
PROFLEX - furtunuri, sisteme de ridicare și service hidraulic
06.06.2017
10937 vizitatori

Proflex SRL este o firmă specializată în comercializarea de echipamente industriale precum sisteme de ridicare și ancorare, furtunuri hidraulice și industriale, cuple și fitinguri industriale. Pachetul de servicii și produse este completat de ..
Pentagon România - materiale abrazive, scule, unelte și utilaje construcții
24.05.2017
1301 vizitatori

Pentagon România - PTG este o marca societății Pentagon SRL, un furnizor scule, unelte și utilaje pentru diferite domenii din industria construcțiilor. Pentagon România distribuie la nivel național materiale abrazive, mașini electrice și pen..
TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI - Distribuitor de accesorii pneumatice - Cuple și fitinguri industriale
12.05.2017
6513 vizitatori

TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI dispune de o vastă experiență în oferirea de accesorii pneumatice esențiale în arhitectura echipamentelor și utilajelor moderne. Dispunem de o gamă largă de produse cum sunt componentele pneumatice rezistente și fiab..
GICA - Compresoare, unelte pneumatice, fitinguri și hidraulică
23.08.2016
17415 vizitatori

Firma GICA IMPORT EXPORT ITALIA a fost fondată în anul 1996 și are ca domeniu principal de activitate comercializarea de compresoare, sisteme de tratare aer, unelte pneumatice și se ocupă și de proiectarea și executarea de instalații de aer c..
ABRAZIVUL SA - Produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare
27.01.2016
6081 vizitatori

ABRAZIVUL S.A. produce si comercializeaza produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare ce se comercializeaza in acest moment pe pietele vest europene. ABRAZIVUL S.A. a fost in trecut Institutul de Cercetare si Proiectare pentru materiale ..
OLD INDUSTRY - scule profesionale pentru prelucrarea lemnului si metalului
15.05.2014
5206 vizitatori

Firma OLD Industry SRL va ofera o gama larga de scule profesionale de la scule pneumatice, scule electrice, produse abrazive, burghie, dalti, la alezoare expandabile sau ventilatoare. Infiintata in 2005, OLD Industry isi desfasoara activitatea in dom..