Service centrale termice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce oferă servicii de service pentru centrale termice în Cluj.

7 firme
CLIMA SERVICE - Service centrale termice
25.09.2017
19330 vizitatori

CLIMA SERVICE se ocupă cu lucrările de verificări tehnice în utilizare, instalare, montare, reparare și întreținere la toate tipurile de centrale termice. De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastră cu gama completă de servicii oferite de ..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1165 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
941 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
BOTA INSTALATII - Centrale termice - Centrale pe lemn sau combustibil solid - Incalzire in pardoseala
25.01.2017
8472 vizitatori

Compania BOTA INSTALATII din Cluj-Napoca ofera o gama completa de servicii in instalatii termice cu centrale termice, centrale pe lemn sau combustibil solid, instalatii sanitare, de ventilare si climatizare. BOTA INSTALATII - Calitate si durabilit..
THERMO INVEST - Proiectare si executie instalatii termice si echipamente termice
13.01.2017
6268 vizitatori

Utilizand rezultatele obtinute de stiintele aplicate si avand o conceptie sistemica despre problemele energetice , THERMO INVEST oferă clientilor sai solutii moderne, fiabile si economice pentru instalatii termice. Promovam si aplicam cele mai moder..
EURO ENERGIA VERDE - Service centrale termice - Lucrari de instalatii - Pompe de caldura
04.05.2015
7064 vizitatori

EURO ENERGIA VERDE va ofera servicii de mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de ventilare si climatizare si comercializeaza centrale termice Ariston, boilere, panouri solare, pompe de caldura, instalatii de incal..
NEGMA EXPRESS - aer conditionat - ventilatie - climatizare - montaj si service aer conditionat
05.12.2011
8176 vizitatori

Firma Negma Express Cluj se ocupa exclusiv de aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare, pentru a aduce calitate si inovatie in locuinta dumneavoastra. Firma comercializeaza aparate de aer conditionat de la producatori consacrati din domen..