Structuri metalice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu realizarea de structuri metalice în Cluj.

20 firme
ECHAPOZ COMPANY - Închirieri schele metalice
08.10.2018
6992 vizitatori

ECHAPOZ COMPANY  este o societate de renume și cu un palmares bogat de activități, apărută pe piața locală și zonală a prestatorilor de servicii din domeniul lucrărilor de construcții  din anul  2003. Compania și-a început activitatea..
SINERGIC GROUP INDUSTRY - Confecții metalice, oțeluri carbon și aliate
02.10.2018
1440 vizitatori

SINERGIC GROUP INDUSTRY din Bacău este importator și distribuitor de produse metalice de la producători de top din Europa. NOI CREĂM AFACERI INOXIDABILE... DE PESTE 25 DE ANI! Suntem de peste 20 de ani pe piața românească și oferim: table H..
PROFILE GALVANIZATE - Profile zincate, tablă cutată și hale
20.09.2018
1346 vizitatori

PROFILE GALVANIZATE este o firmă ce se ocupă cu execuția profilelor galvanizate cu dimensiuni convenabile, pe baza proiectului dumneavoastră. Compania are standarde operaționale înalte din dorința de a oferi calitate în tot ceea ce întreprin..
UGP - Uși de garaj personalizate și tâmplărie PVC
14.09.2018
5799 vizitatori

UGP CUSTOM DOORS se ocupă cu activitatea de comercializare și montare uși de garaj personalizate, uși industriale și tâmplărie PVC, fiind soluția optimă în domeniu. Oferim soluții de durată care se pliază pe nevoile și cerințele chiar ..
ELECTRO VEST - Oțel beton și armături metalice pentru construcții rezistente!
26.04.2018
10302 vizitatori

Compania ELECTRO VEST activează în domeniul construcțiilor, fiind specializată in comercializarea de oțel beton și armături metalice, precum și în servicii de fasonare a oțelului beton. ELECTRO VEST produce oțel beton fasonat, având una ..
ELMAS - Macarale industriale, structuri metalice, stivuitoare, ascensoare, stelaje și sisteme de parcare
13.03.2018
5823 vizitatori

ELMAS răspunde celor mai exigente cerințe din domeniul intralogisticii, oferind un pachet complet de produse - de la stivuitoare, poduri rulante, macarale industriale, ascensoare, scări rulante, platforme de materiale, la sisteme de depozitare, si..
ASOCIAȚIA PRO PAINT - Vopsire în câmp electrostatic
27.10.2017
1531 vizitatori

ASOCIAȚIA PRO PAINT are ca principal obiect de activitate vopsirea în câmp electrostatic a componentelor din metal cu vopsea pulbere. Cu o îndelungată experiență în acest domeniu special, echipa noastră reușeste să ofere servicii de calita..
FIN STEEL PROFILES - Construcții case și hale pe structură metalică, producție profile metalice
30.08.2017
883 vizitatori

FIN STEEL PROFILES este aliatul tău în producerea de profile metalice în domeniul construcțiilor de case metalice, hale metalice, grajduri metalice sau alte construcții la cerere. Oferim materiale și suport tehnic necesar realizării oricărui ..
Steel Profile - Confecții metalice și profile galvanizate
31.07.2017
11271 vizitatori

Steel Profile este un producător renumit de confecții metalice, specializat în fabricarea de tablă cutată, tablă plană, casete metalice, accesorii metalice și profile galvanizate pentru hale industriale. De asemenea, societatea oferă și ser..
WERTYKL PROIECT SRL - Construcții civile și industriale
27.04.2017
1608 vizitatori

  SUCCESUL ESTE UN SPORT DE ECHIPA!   WERTYKL PROIECT. Ne place să construim.O hală, un bloc, o fabrică, un drum... Ce plan aveți? Începem cu o fundație solidă, punem strat peste strat, piatră peste piatră, până când lucrarea ia ..
RUSERVO - construcții metalice - hale industriale - hală metalică - structuri metalice - confecții metalice
18.04.2017
1368 vizitatori

Compania RUSERVO COMIMPEX SRL s-a specializat în cei peste 15 ani de activitate în executarea și montarea diferitelor tipuri de construcții metalice, acumulând experiența necesară satisfacerii tuturor cerințelor clienților. RUSERVO foloseșt..
PROIECTMETAL - Proiectare și execuție structuri metalice, construcții industriale
13.04.2017
6846 vizitatori

Compania PROIECTMETAL are ca principal obiect de activitate realizarea lucrărilor de infrastructură, proiectarea și executarea de structuri metalice de rezistență, precum și servicii de fasonare oțel beton, activând din 2005 în domeniul cons..
BELGODI SRL - constructie blocuri de locuinte - terasamente si infrastructura - betoane si produse de balastiera
15.02.2017
2943 vizitatori

BELGODI SRL este o companie ce are ca obiectiv lucrările de construcții civile și industriale. Echipa este specializată în construcția de blocuri de locuințe, hale industriale, dar și în lucrările de terasamente și infrastructură. Alte se..
CELPI S.A. - Structuri metalice - Confecții metalice - Construcții civile și industriale
08.11.2016
1681 vizitatori

CELPI S.A. este o companie de construcții cu tradiție ce se impune prin structurile și confecțiile metalice de înaltă calitate, fiind un competitor de top atât pe piața românească, cât și pe cea internațională.Peste 50 de ani de experie..
OLD STEEL DARO GRUP - Demolări - Asfaltări - Confecții metalice
11.03.2016
2040 vizitatori

Societatea OLD STEEL DARO GRUP se ocupă cu lucrări din domeniul construcții civile și industriale, fiind specializată în trei domenii principale de activitate: asfaltări, demolări și confecții metalice.Old Steel Daro Grup dispune de o echip..
ROM SERVICE - Hale metalice la cheie - Proiectare și montaj construcții pe structuri metalice
01.02.2016
1516 vizitatori

ROM SERVICE este o companie specializată în fabricarea și montajul de structuri metalice și părți componente ale structurilor metalice. Înființată în 1994, compania a acumulat vastă experiență în domeniul construcțiilor metalice și de..
PARTNER CONSTRUCT - constructii si hale metalice - structuri metalice - componente metalice
18.09.2015
9583 vizitatori

Compania Partner Construct este o companie tanara, dinamica, ce are ca principal domeniu de activitate realizarea constructiilor metalice, halelor metalice, structurilor metalice, componentelor metalice, oferind de asemenea si servicii de consultanta..
NEW METAL PROFILE - producator profile metalice zincate si constructii metalice
21.08.2015
7046 vizitatori

NEW METAL PROFILE produce si furnizeaza profile metalice pentru constructii civile si hale industriale, profile zincate, grinzi metalice si tabla acoperis. Compania se ocupa de asemenea si cu executia constructiilor pe structuri metalice: case, hal..
MET TIMIȘOARA - Confecții metalice - Mobilier metalic industrial - Orice confecție metalică la comandă
17.08.2015
2475 vizitatori

MET TIMIȘOARA este o companie cu tradiție, prezentă de 25 de ani pe piața confecțiilor metalice din România. Compania produce o gamă largă de confecții metalice și nu numai: mobilier metalic industrial, mobilier metalic medical, mobilier me..
KLC STAHL CONSTRUCT - constructii metalice - montaj structuri metalice - panouri sandwich
17.05.2013
6606 vizitatori

KLC STAHL CONSTRUCT ofera servicii de proiectare, furnizare si montaj de structuri metalice, constructii metalice si confectii metalice, inchideri laterale si invelitori de acoperis, precum si montaj instalatii electrice. Firma a luat fii..
CNOC DESIGN - confectii metalice - fier forjat - hale industriale - structuri metalice
08.09.2010
6593 vizitatori

Domeniul de activitate al firmei CNOC Design presupune realizarea de confectii metalice, dar si de constructii la cheie din diverse sectoare de interes precum: hale industriale, depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerci..