Tablouri electrice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de tablouri electrice în Cluj.

4 firme
DIODOR - Produse electrice și aparataj electric, motoare electrice
13.11.2018
12248 vizitatori

DIODOR se ocupă cu importul și distribuția de echipamente electrice, motoare electrice, aparataj electric, dar și materiale electrice. Încă din anul 1993, anul în care am apărut pe piața românească, suntem îndreptați către nevoile și c..
MADATRANS - Instalații electrice -  Iluminat public - Proiectare linii electrice
06.04.2017
1537 vizitatori

MADATRANS SRL este o societate comercială ce oferă servicii integrale de proiectare, execuție, reparație și mentenanță instalații electrice. Firma este acreditată în proiectarea de linii electrice subterane și aeriene. Serviciile prestate ..
ELECTROMILENIUM - Un punct luminos pe lista de cumparaturi - Corpuri de iluminat - Candelabre
16.09.2013
6741 vizitatori

Infiintata in anul 2003, compania Electromilenium produce si comercializeaza corpuri de iluminat si produse electrice: candelabre, aplice, becuri, spoturi, pendule, lampi, veioze, corpuri de iluminat pentru copii, produse electrice destina..
VB SOLUTION - panouri electrice - calorifere electrice - sisteme de incalzire electrica
29.09.2009
6983 vizitatori

         Sistem inovativ cu un design modern pentru incalzire.Proprietarii Adax NEO se pot mandri nu numai cu un panou minunat, neconventional din punct de vedere al designului, care se potriveste excelent fiec..