Termoizolații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de sisteme termoizolante în Cluj.

22 firme
DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante
23.11.2017
10822 vizitatori

Divizia de construcții DECORINT oferă servicii de la A la Z: construcții la cheie, reabilitări de construcții vechi, mansardări, sisteme termoizolante pentru fațade și o gamă variată de lucrări de finisaje interioare - tavane false casetat..
Total Quality Cons - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
02.08.2017
7606 vizitatori

Total Quality Cons SRL activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale, oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora î..
Pro Tehnic - Motoare electrice, reductoare și alte echipamente industriale
31.07.2017
3899 vizitatori

Pro Tehnic SRL este o companie specializată în distribuția de echipamente și accesorii industriale, o largă gamă de produse tehnice, fiind reprezentant pe piața din România a unor numeroși producători recunoscuți în întreaga lume pentru ..
VENEX - Cărămidă aparentă
04.07.2017
7768 vizitatori

Firma VENEX cu sediul în Cluj-Napoca are ca activitate principală finisajele exterioare și interioare din cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen. Placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă Echipa de ..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
23.06.2017
6133 vizitatori

Libra Impex SRL este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în d..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
26.05.2017
7240 vizitatori

KOVANNIS CREATIV lucrează în domeniul construcțiilor și se ocupă de construcții civile de la A la Z, servicii de amenajări și finisaje de lux, dar și lucrări de izolații. Firma oferă toate aceste servicii zonei municipiului Cluj-Napoca ș..
SOREVER IMPEX - Depozit de materiale de construcții
03.04.2017
11434 vizitatori

SOREVER IMPEX Cluj este distribuitor de materiale de construcții și materiale pentru amenajări interioare și amenajări exterioare. Depozitul de materiale de construcții cuprinde o gamă variată de materiale, la prețuri avantajoase, ce pot fi ..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
13.02.2017
5228 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT Cluj vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în 2003, compania se ocupă cu amenajarea și realizarea de finisaje pentru or..
GENERALBUILDING INVEST - hidroizolatii - termoizolatii - case
03.02.2017
1092 vizitatori

GENERALBUILDING INVEST SRL este o firmă clujeană ce are drept obiectiv execuția hidroizolațiilor și termoizolațiilor. Finisajele exterioare sunt completate și de alte servicii, precum construcția de case "la roșu", reabilitările termice și..
SIGMATHERM - Producător sisteme de termoizolații
14.03.2016
5180 vizitatori

Înființată în anul 2008, societatea SIGMATHERM produce polistiren expandat din materie primă de cea mai bună calitate (de la parteneri vest europeni) și vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu o gamă completă de materiale pentru..
TARDO CONSTRUCT - Construcții ansambluri rezidențiale - Sisteme termoizolante
17.12.2015
2340 vizitatori

Societatea TARDO CONSTRUCT a fost înființată în anul 2003 și este specializată în construcții civile și industriale.Tardo Construct pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii din domeniul construcțiilor civile și industrial..
AFFAIR CONSULT - Termosisteme - Execuție și întreținere acoperișuri - Administrare imobile
27.01.2015
3248 vizitatori

Societatea AFFAIR CONSULT activează în domeniul construcțiilor din anul 2005, având un portofoliu bogat de lucrări executate atât pe piața orașului Cluj Napoca, în județul Cluj cât și în alte orașe : Bistrița, Alba, București. Experie..
COMRIMET - Tot ce ai nevoie pentru amenajări, finisaje și instalații!
04.12.2014
5849 vizitatori

Compania COMRIMET are ca principal obiect de activitate distribuția de scule, unelte, materiale pentru amenajări și finisaje, termosisteme, materiale pentru instalații, obiecte sanitare și multe altele. Comrimet este partenerul ideal atât pentr..
ATEKA DESIGN - Usi de garaj - Automatizari - Panouri Sandwich
18.09.2014
3394 vizitatori

Ateka Design este o societate dinamica ce va pune la dispozitie: usi de garaj rezidentiale, usi de garaj industriale, automatizari usi de garaj, automatizari porti, accesorii porti, interfoane si videointerfoane si produce porti metalice, porti culis..
CORNELIU CONSTRUCTII - lucrari de constructii - hidroizolatii - termosudabile - termosisteme
05.03.2014
5911 vizitatori

Compania Corneliu Constructii din Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate realizarea lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Compania Corneliu Constructii ofera clientilor sai servicii de hidroizolatii, t..
BAUDER - Sisteme pentru acoperis - Termoizolatii si Hidroizolatii acoperisuri - Membrane bituminoase
02.12.2013
6004 vizitatori

Bauder realizeaza sisteme pentru acoperisuri - hidro si termoizolatii la un standard tehnologic inalt, in Germania fiind al doilea mare manufacturier de membrane bituminoase si termoizolatii poliuretanice, iar in Europa al treilea. Scopul nostr..
Metal Plan Construct - Tigla metalica - Dulgherie - Ferestre mansarda - Amenajari - Hidroizolatii
24.09.2013
6561 vizitatori

Metal Plan Construct isi desfasoara activitatea in domeniul acoperisurilor din tabla asigurand clientilor sai cele mai potrivite tehnologii si materiale pentru acoperisuri. Metal Plan Construct comercializeaza si monteaza tigla metalica pentru ca aco..
EXING CONSTRUCT - Materiale de constructii - Termoizolatii - Accesorii
13.06.2013
2968 vizitatori

Compania EXING CONSTRUCT SRL a fost fondata in anul 2002 si este in continua dezvoltare avand ca activitate principala import si distributie accesorii materiale de constructii. Prin oferta diversificata de produse destinate lucrarilor de termoizolati..
NATURALPAINT - materiale de constructii ecologice - termoizolatii - vopsele de var - lazuri de lemn
11.09.2012
4262 vizitatori

Compania Naturalpaint a fost infiintata in anul 2005 si are ca principal obiect de activitate distributia si comercializarea de materiale de constructii ecologice din Germania.  Naturalpaint va ofera vopsele si tencuieli ecologice, fabricate din..
IsolAir Thermo - material hidroizolant  - termoizolant - fonoizolant
09.03.2012
5771 vizitatori

IsolAir Thermo  este un material izolator format din doua straturi, avand o structura de bule de aer in forma unui fagure din folie ignifuga de polietilena, acoperit pe ambele parti cu folie de aluminiu. IsolAir Thermo este folosit pentru izolat..
SDF THERMO TEAM - Construcții civile, case la roșu, case la cheie, termoizolații și finisaje
12.10.2011
4802 vizitatori

SDF Thermo Team vă oferă servicii de execuție construcții civile, de la case la roșu la case la cheie, dar și finisaje interioare și exterioare, precum și termoizolații.Executăm case la roșu - clădiri fără finisaje și fără partea ext..
CONV - constructii - amenajari interioare si exterioare - placari gresie si faianta - montaj rigips
22.06.2010
7145 vizitatori

Firma Conv executa constructii la cheie de case, vile si apartamente, de asemenea, firma executa amenajari interioare si exterioare pentru constructii: apartamente, vile, birouri, spatii comerciale. Prin urmare, firma Conv executa montaj parchet si p..