Uși de exterior în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de uși de exterior în Cluj.

18 firme
Generic Prodimpex - Producător uși și ferestre din lemn și elemente de mobilier pentru amenajări
28.08.2017
20711 vizitatori

Generic Prodimpex este un important producător de ferestre din lemn și uși de exterior sau de interior, toate produsele fabricate fiind caracterizate de un nivel superior de calitate. Portofoliul de produse include și alte elemente din lemn desti..
UGP - Uși de garaj personalizate și tâmplărie PVC
22.08.2017
4476 vizitatori

UGP CUSTOM DOORS se ocupă cu activitatea de comercializare și montare uși de garaj personalizate, uși industriale și tâmplărie PVC, fiind soluția optimă în domeniu. Oferim soluții de durată care se pliază pe nevoile și cerințele chiar ..
LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre
17.08.2017
6265 vizitatori

Compania LIDERPLAST produce uși de exterior, ferestre, obloane și accesorii (glafuri, plase de insecte, jaluzele) folosind profile din PVC și Aluminiu de la producători de renume din domeniu. LIDERPLAST este partener autorizat VEKA Germania (cel ..
Scorpion Doors - Tâmplărie termopan, uși Beyler, uși interior și uși exterior
09.08.2017
24188 vizitatori

Scorpion Doors comercializează soluții ideale pentru toți cei ce sunt în căutarea unor uși rezistente și eficiente, dar și cu un design inedit. Firma Scorpion Doors distribuie și comercializează o diversitate de modele și culori de uși: u..
Evoterm - Uși de interior și de exterior, sisteme de andocare și automatizări
20.07.2017
6961 vizitatori

Evoterm Cluj este o firmă specializată în furnizarea soluțiilor pentru amenajare precum uși de cea mai înaltă calitate potrivite oricărui proiect, alături de sisteme eficiente de andocare și automatizare.Evoterm furnizează o gamă diversif..
DARI SERV - Iși metalice antiefracție pentru apartamente și case, deblocare uși
11.05.2017
21673 vizitatori

DARI SERV SRL se ocupă cu distribuția și montarea ușilor de exterior, în special ușile metalice. Dispunând de o bogată experiență în distribuția și montarea ușilor, Dari Serv este ajutorul de care ai nevoie.Compania Dari Serv dispune de..
EUROUSI - Uși de interior și uși de exterior
05.05.2017
22659 vizitatori

Firma EUROUȘI comercializează o gamă largă de uși de interior și exterior, distribuind mărci precum Porta Doors, Invadi și Verte. Cu o experiență de peste opt ani în domeniu, firma Eurouși dispune de toate atuurile, atât pentru o dezvolt..
KALE - Uși metalice moderne și rezistente
04.05.2017
15048 vizitatori

KUM KALE SRL pune la dispoziția clienților o gamă largă și variată de uși metalice, uși de interior și piese de mobilier special concepute pentru casa ta.Știm cât de important este un serviciu de calitate și de aceea, firma noastră vă o..
VIVA FACILITIES - Mobilier personalizat, mobilier din lemn și mobilier metalic
15.03.2017
5840 vizitatori

VIVA FACILITIES este locul unde schițele, pozele și ideile tale în materie de mobilier pot prinde contur! Dacă ai văzut undeva un proiect deosebit, designerii noștri îți stau la dispoziție cu servicii profesionale și te ajută să creezi mo..
CARBIA COMPANY - Uși de interior din lemn și uși de exterior metalice
14.10.2016
25679 vizitatori

Carbia Company distribuie și comercializează uși de exterior, uși de interior, precum și uși metalice, încă din anul 2004. Carbia Company a devenit în scurt timp una dintre cele mai de încredere companii din domeniu, datorită serviciilor o..
Ayanter - Uși de interior, uși de exterior și ferestre termopan
11.10.2016
8553 vizitatori

În ultimii ani firma Ayanter a oferit clienților soluții și servicii complete pentru locuințe, spații comerciale, hoteluri și pensiuni: ferestre, uși de interior, uși de exterior, uși de garaj, uși antiefracție. Am ascultat și cercetat n..
PROLEMATEX - Ferestre din lemn stratificat - Usi lemn stratificat - Scari lemn
11.02.2016
12138 vizitatori

PROLEMATEX este o firma privata specializata in productia de usi si ferestre din tamplarie din lemn stratificat. Mai exact Prolematex produce tamplarie atat pentru usi din lemn stratificat in Cluj, cat si ferestre din lemn stratificat Cluj, tamplarie..
TERMOPLAST - Tâmplărie PVC și aluminiu - Placări fațade - Uși de sticlă
19.11.2015
3380 vizitatori

Termoplast este o societate mixtă, înființată în anul 1991, fiind specializată în fabricare si montaj de tâmplărie din PVC, aluminiu și metal, cu geam termopan, realizarea de panouri pentru compartimentare confecționate din plăci de tip T..
SAFE PROTECT - Uși import Austria, uși interior și exterior, uși lemn, uși sticlă și uși metalice
04.09.2013
6955 vizitatori

Safe Protect oferă uși import Austria, uși de interior, de la uși sticlă la uși lemn și uși metalice, uși de exterior, mai exact uși lemn exterior și uși metalice exterior, precum și accesorii uși.   Produsele oferite sunt de o calit..
DUROM LTC - Uși interior și exterior, tâmplărie PVC și aluminiu, centrale solare, policarbonat
23.11.2012
10681 vizitatori

DUROM este distribuitor uși de interior li uși de exterior import Germania și Italia, uși rezistente la foc, uși cu închidere normală, card sau digitala, uși pentru pensiuni, moteluri, hoteluri, uși culisante și uși armonice, feronerie uș..
GRUP BD - Uși de interior și exterior din lemn stratificat, producție și montaj uși
15.12.2010
13604 vizitatori

Societatea comercială SC GRUP BD SRL a fost înființată în anul 1999 și este profilată pe fabricarea de ferestre și uși din lemn și PVC. Practic, fabricarea de ferestre și uși a început din 1995, când lucra sub sigla “Făgetul Deac”,..
LUX TERM - Tâmplărie din lemn stratificat, ferestre lemn, uși interior și uși exterior
09.12.2010
8029 vizitatori

O echipă tânără de profesioniști asteaptă să vă ofere produse și servicii la standarde internaționale. Specializată în execuție și montaj tâmplărie din lemn, societatea Lux Term oferă soluții moderne atât pentru clădiri noi, cât ..
PREMDOR MARKETING - Uși, uși Masonite, uși de interior, uși de exterior
02.11.2010
4484 vizitatori

Firma Premdor Marketing comercializează uși produse în Cehia și Polonia la preț de producător. Suntem reprezentanță în România a grupului Masonite. Pur și simplu Masonite, o sa iți facă casa mai frumoasă.background-color Firma Masonit..