Uși metalice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de uși metalice în Cluj.

7 firme
DARI SERV - Uși metalice antiefracție pentru apartamente și case, deblocări uși
08.06.2018
22861 vizitatori

DARI SERV SRL se ocupă cu distribuția și montarea ușilor de exterior, în special ușile metalice. Firma asigură uși de intrare, uși industriale, secționale, rulouri sau uși de garaj, dar și servicii de deblocare uși metalice, lăcătuș c..
EUROUSI - Uși de interior și uși de exterior
02.05.2018
23734 vizitatori

EUROUSI este o firmă care are ca principal obiect de activitate comercializarea și distribuția unei game diversificate de uși de interior și exterior din lemn, sticlă sau metal, dedicate spațiului dumneavoastră. Firma este distributor al unor..
KALE - Uși metalice moderne și rezistente
10.04.2018
17892 vizitatori

KUM KALE SRL pune la dispoziția clienților o gamă largă și variată de uși metalice, uși de interior și balustrade metalice, special concepute pentru locuința dumneavoastră.Știm cât de important este un serviciu de calitate și de aceea, ..
UGP - Uși de garaj personalizate și tâmplărie PVC
22.08.2017
5145 vizitatori

UGP CUSTOM DOORS se ocupă cu activitatea de comercializare și montare uși de garaj personalizate, uși industriale și tâmplărie PVC, fiind soluția optimă în domeniu. Oferim soluții de durată care se pliază pe nevoile și cerințele chiar ..
SAFEX - Uși de interior, uși tehnice și uși de intrare
18.07.2017
9665 vizitatori

Firma Safex Impex este aliatul tău atunci când ai nevoie de uși de interior, uși exterioare, uși metalice, uși tehnice pentru casa sau apartamentul tău. Dispunem de o gamă diversificată de modele și decoruri special concepute pentru nevoile..
STAN CONSTRUCT - Montaj uși și tâmplărie PVC
29.05.2017
14106 vizitatori

STAN CONSTRUCT SRL se ocupă de comercializarea tâmplăriei PVC și montajul ușilor de interior, uși exterioare, uși metalice. Pe lângă toate acestea deblocăm și reparăm uși, iar tâmplăria PVC este realizată din profile de calitate super..
APOLLO JUNIOR - usi de interior - usi metalice - mobila - mese si scaune - parchet - scari
06.04.2012
7711 vizitatori

Compania SC APOLLO JUNIOR SRL are ca obiect principal de activitate distributia si comercializarea de produse si accesorii din lemn masiv. Infiintata in ianuarie 2004, Apollo Junior comercializeaza usi, mobilier din lemn masiv, parchet din lemn masiv..