Vopsire în câmp electrostatic în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate servicii de vopsire in câmp electrostatic în Cluj.

5 firme
ASOCIAȚIA PRO PAINT - Vopsire în câmp electrostatic
27.10.2017
438 vizitatori

ASOCIAȚIA PRO PAINT are ca principal obiect de activitate vopsirea în câmp electrostatic a componentelor din metal cu vopsea pulbere. Cu o îndelungată experiență în acest domeniu special, echipa noastră reușeste să ofere servicii de calita..
Integral Activ - Servicii de vopsire în câmp electrostatic
12.07.2017
5549 vizitatori

Firma Integral Activ SRL oferă de peste 10 ani servicii excelente de vopsire în câmp electrostatic. Aceasta dispune de o linie automată de vopsire cu pulberi achiziționată în 2014. Aparatura de ultimă generație deținută de firma Integral A..
VIVA FACILITIES - Mobilier personalizat, mobilier din lemn și mobilier metalic
15.03.2017
5840 vizitatori

VIVA FACILITIES este locul unde schițele, pozele și ideile tale în materie de mobilier pot prinde contur! Dacă ai văzut undeva un proiect deosebit, designerii noștri îți stau la dispoziție cu servicii profesionale și te ajută să creezi mo..
PROMETAL -  Balustrade - Porți și garduri - Grilaje
08.07.2016
1885 vizitatori

Firma PROMETAL este specializată în confecționarea și montarea la comandă de structuri metalice (balustrade, porți și garduri, grilaje), din fier forjat și inox.O echipă de profesioniști, cu vastă pregătire în domeniu, asigură confecți..
EAST MAN - Balustrade - Scări - Copertine - Confecții metalice - Porți și garduri
03.06.2016
12842 vizitatori

Firma EAST MAN produce confecții metalice din inox pentru amenajări interioare și pentru dotarea magazinelor: structuri metalice pentru construcții, pergole, parasolare, balustrade inox, scări, porți și garduri, copertine, rotative și cai de..