2000 BAZIL ELECTRICS - Instalații electrice, instalații rezidențiale și industriale, panouri fotovoltaice

2000 BAZIL ELECTRICS - Instalații electrice, instalații rezidențiale și industriale, panouri fotovoltaice

actualizat la
31.08.2021
vizualizări
3765
2 voturi
status
actualizat

2000 BAZIL ELECTRICS este o companie care activează în domeniul electric și oferă o gamă extinsă de servicii și produse destinate segmentului rezidențial, dar și celui industrial. Totodată, firma a cunoscut o dezvoltare notabilă în domeniul energiei alternative, oferind servicii complete pentru instalarea sistemelor fotovoltaice. Aceasta asigură proiectarea, întocmirea documentației și montajul final al panourilor solare comercializate în magazinul propriu.

Serviciile puse la dispoziția clienților includ: instalații rezidențiale, instalații industriale, branșamente, iluminat public, iluminat festiv, montarea panourilor fotovoltaice și nu numai. De asemenea, 2000 BAZIL ELECTRICS deține un magazin de materiale electrice în cadrul căruia se pot regăsi numeroase produse din domeniul electric.

În ceea ce privește montarea panourilor fotovoltaice, specialiștii 2000 BAZIL ELECTRICS oferă servicii complete de proiectare, consultanță și întocmire a documentației necesare, dar și servicii de montaj. Totodată, pentru a ușura întregul proces de execuție, compania comercializează în magazinul propriu panouri solare.

Firma se află într-o continuă dezvoltare și pune la dispoziția clienților soluții optime pentru orice tip de problemă electrică. Echipa este una profesionistă, cu o experiență îndelungată în domeniu, care execută lucrări la standarde înalte, ȋnsoțite de certificate de garanție şi de conformitate.

bazil electrics

Instalații rezidențiale - 2000 BAZIL ELECTRICS asigură instalații electrice pentru locuințe, utilizând produse de calitate. Compania este autorizată ANRE, oferă certificate de garanție, întocmește documentația necesară, iar prețurile de execuție sunt rezonabile.

Instalații industriale - Firma oferă consultanță și proiectare gratuită și pune la dispoziția beneficiarului orice material necesar pentru instalațiile de forță. 2000 BAZIL ELECTRICS vine în ajutorul persoanelor juridice cu soluții care să rezolve problemele legate de energia electrică.

Branșamente - 2000 BAZIL ELECTRICS execută branșamente noi și repară branșamentele vechi, ocupându-se de toate etapele de execuție, inclusiv de documentație și avize, la un preț avantajos.

Rețele și posturi de transformare - 2000 BAZIL ELECTRICS execută posturi de transformare pentru fabrici, hoteluri, blocuri și nu numai. Firma se ocupă gratuit de proiectare și întreaga documentație necesară. De asemenea, poate extinde rețelele existente, identificând soluții pentru ca prețul să poată fi acoperit (finanțări nerambursabile, ajutor de la primării, etc.).

Bobinaj - Dacă ai nevoie de un motor electric nou, la 2000 BAZIL ELECTRICS găsești motoare cu puteri de la 0,15 KW la 110KW, la care se pot adăuga relee de protecție, contactori, butoane, întrerupătoare, cabluri, etc. La cerere, compania asigură gratuit transportul și punerea în funcțiune a motorului. De asemenea, se ocupă și de rebobinarea oricărui motor asincron ars.

Iluminat public, ornamental și arhitectural - Din anul 2005 și până în prezent, 2000 BAZIL ELECTRICS a montat peste 15.000 de aparate de iluminat, a extins rețelele de iluminat zeci de km și a redus la jumătate consumul de energie cu iluminatul. Compania vă prezintă o gamă vastă de aparate de iluminat (economizoare, clasice, cu led) la care adaugă toate componentele conexe.

Iluminat festiv - Firma vine în ajutorul clienților cu iluminatul pentru sărbătorile de iarnă sau alte evenimente. 2000 BAZIL ELECTRICS iluminează localități, cartiere, parcuri și grădini cu ajutorul perdelelor de lumini, figurinelor luminoase sau al instalațiilor care împodobesc copacii. Fiecare ofertă de iluminat festiv este personalizată și promite o lucrare impresionantă, reprezentativă pentru fiecare oraș în parte.

Proiectare și Consultanță - Pentru probleme precum cele de tip tehnic sau facturile la curent, 2000 BAZIL ELECTRICS vă aşteaptă de douǎ ori pe săptămână pentru consultanţă gratuită, indiferent dacă sunteți sau nu clientul lor. De asemenea, pentru orice tip de proiect la care alegeți 2000 BAZIL ELECTRICS pentru executarea lucrării, proiectarea este gratuită.

Panouri fotovoltaice - Din dorința de a oferi o serie cât mai variată de servicii, 2000 BAZIL ELECTRICS devine partenerul clienților în cadrul Programului Sisteme Fotovoltaice al Asociației Fondului de Mediu. Echipa oferă servicii de proiectare, consultanță de specialitate și întocmire a documentației necesare, dar și servicii de montaj. Compania susține utilizarea energiilor regenerabile, printr-o alternativă viabilă de producere a energiei electrice, evitând în acest fel problema emisiilor de dioxid de carbon și reducând gazele cu efect de seră.

Magazin materiale electrice - 2000 BAZIL ELECTRICS are grijă să ofere materiale de la producătorii potriviți, la prețuri optime. La cerere, produsele sunt transportate gratuit la locul de montaj și pentru majoritatea lor se asigură și montajul gratuit. Compania preia și execută proiecte complete, oferind materialele necesare, proiectarea și execuția instalației.

2000 BAZIL ELECTRICS dispune de o varietate de echipamente și unelte care asigură realizarea lucrărilor într-un mod operativ și în condiții de maximă siguranță. Aceasta este o societate atestată ANRE pentru lucrări de tipul:

 • C1A “Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV-20kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală de cel mult 20kV”
 • C2A “Executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4-20kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV”

De asemenea, pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, 2000 BAZIL ELECTRICS a implementat:

 • SR EN ISO 9001:2008 „Managementul Sistemului Calitatii”
 • SR EN ISO 14001:2005 „Sistemul de Management de Mediu”

Galerie fotografii 2000 BAZIL ELECTRICS - Instalații electrice, instalații rezidențiale și industriale, panouri fotovoltaice

Contact 2000 BAZIL ELECTRICS

 • Telefon: 0752 269 898
  Fax: 0262 355 351
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Aleea Eroilor, Nr. 15, Vișeu de Sus, Maramureș

  Telefon: 0262 355 351; 0262 353 943; 0752 269 898

 • Adresa WEB: https://bazilelectrics.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma 2000 BAZIL ELECTRICS. Pentru orice informaţii, contactaţi 2000 BAZIL ELECTRICS, Tel: 0752 269 898

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti 2000 BAZIL ELECTRICS, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ROLLCONNECT - piese și accesorii pentru tractoare și utilaje agricole
27.10.2021
1683 vizualizari

ROLLCONNECT - piese și accesorii pentru tractoare și utilaje agricole

ROLLCONNECT este o companie specializată în comercializarea pieselor și accesoriilor pentru tractoare și utilaje de import (combine, balotiere, cositori, discuri, pluguri, freze prelucrare sol). Firma și-a consolidat poziția pe piață prin calitate...
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
26.07.2022
9606 vizualizari

Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale

Special Energo Service oferă de 28 de ani, soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații ale echipamentelor industriale. Compania se ocupă de montajul și reparația turbinelor cu abur, gaze sau turbinelor hidraulice, mon...
EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, lustre și veioze
22.07.2022
7348 vizualizari

EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, lustre și veioze

EVALIGHT comercializează corpuri de iluminat cu un design unic, obiecte de mobilier, elemente textile și alte decorațiuni, menite să pună în valoare arhitectura oricărui spațiu. EVALIGHT pune la dispoziția clienților peste 25 000 de modele de corpuri...