ASCAROM - Produse abrazive, consumabile de sudură, benzi adezive, perii sârmă

ASCAROM - Produse abrazive, consumabile de sudură, benzi adezive, perii sârmă

actualizat la
23.11.2022
vizualizări
4078
5 voturi
status
actualizat

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul abrazivelor, ASCAROM comercializează o gamă largă de produse abrazive, electrozi sau echipamente de sudură. Compania are sediul în Cluj-Napoca și distribuie săptămânal produse în județele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Alba, Bihor, Mureş și Sălaj.

ASCAROMPentru a sta la dispoziția clienților săi, societatea a deschis puncte de lucru în localităţile Bistriţa, Alba-Iulia şi Oradea.

Catalogul de produse al companiei cuprinde atât produse abrazive și de sudură, cât și benzi adezive, materiale pentru ambalare sau perii și materiale de curățare.

Banda adezivă se folosește pentru reparațiile pe suprafețe metalice cum sunt șasiurile vehiculelor sau etanșarea jgheaburilor de la acoperișuri. 

Produsele abrazive sunt scule așchiatoare, formate din cristale dure, cu un număr mare de muchii tăietoare. Acestea se folosesc pentru tăierea tablelor, țevilor și structurilor din oțel-inox, precum și pentru polizarea/debavurarea metalelor.

Personalul firmei este constant instruit și pregătit să ofere consiliere tehnică de specialitate în alegerea produsului potrivit. Totodată, acesta eficientizează activitățile organizației, răspunzând cu promptitudine fiecărei solicitări.

ASCAROM - Colaborări cu firme importante în domeniu

ASCAROM se remarcă și prin calitatea serviciilor prestate și a produselor comercializate, dar și prin integritatea etică în relaţiile cu clienţii şi colaboratorii.

Printre clienți se numără firme importante din domeniu, precum: Silcotub-Tenaris Zalău, Comelf Bistrița, Apulum Alba Iulia, UAMT Oradea, Arosa Cluj, Dennver Cluj și mulți alții.

Firma a stabilit, documentat şi menţine în continuare un sistem de management al calităţii, îmbunătățind continuu eficacitatea acestuia, în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 9001: 2015 implementat.

Prezentă pe piața din România încă din anul 1999, firma poate să ofere soluții tehnice avantajoase și un raport corect calitate-preț.

Galerie fotografii ASCAROM - Produse abrazive, consumabile de sudură, benzi adezive, perii sârmă

Produse oferite de ASCAROM:

 • Abrazive
 • Sudură
 • Benzi adezive, materiale ambalare
 • Perii și materiale curățare

FireShot Capture 071 Ascarom Produse abrazive electrozi sarme de sudura benzi adezive www.ascarom.ro

Contact ASCAROM SRL

 • Telefon: 0722 322 341
  Fax: 0264 437 009
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii nr. 16

  Telefon: 0264 437 009; 0731 835 868; 0731 835 869

  Alba-Iulia: Bd. Victoriei, nr.60, telefon: 0727 397 323, 0722 500 386

  Bistrița: Str. Dimitrie Cantemir, nr. 1, telefon: 0722 500 371

  Oradea: Bd. Stefan cel Mare, nr. 77, telefon: 0727 397 324, 0727 397 318

 • Adresa WEB: https://www.ascarom.ro

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma ASCAROM SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi ASCAROM SRL, Tel: 0722 322 341

5 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ASCAROM SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

COROZIV INDUSTRIE - Servicii de sablare a suprafețelor și ansamblelor metalice
29.03.2022
4240 vizualizari

COROZIV INDUSTRIE - Servicii de sablare a suprafețelor și ansamblelor metalice

COROZIV INDUSTRIE vine în atenția clienților din județul Cluj cu o gamă largă de servicii de sablare a suprafețelor și ansamblelor metalice. Prin intermediul unui echipament performant și modern, compania oferă servicii de sablare cu alice metalice, ...
TEROTEHNICA - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz
14.09.2022
10536 vizualizari

TEROTEHNICA - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz

TEROTEHNICA are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și agricole. Mai mult, TEROTEHNICA  este dealer autorizat pentru produsele Deutz, oferind piese de s...
CATALONIA INOX - Materiale inoxidabile și alte tipuri de inox
30.06.2017
5235 vizualizari

CATALONIA INOX - Materiale inoxidabile și alte tipuri de inox

Firma CATALONIA INOX este importator, distribuitor și comerciant de materiale inoxidabile precum table din inox, țevi din inox, bare din inox, fittinguri și alte accesorii din inox. Întreaga gamă de semifabricate, produse industriale și accesorii din...