ATREA - Sisteme de ventilație și răcire

ATREA - Sisteme de ventilație și răcire

actualizat la
01.07.2024
vizualizări
2273
1 voturi
status
actualizat

ATREA furnizează soluții complete în materie de sisteme de ventilație și răcire. 

Lider al politicii de mediu și membru al multor asociații profesionale, ATREA vine în atenția celor care își doresc să se bucure permanent de aer curat în casă cu diferite soluții pentru a reduce pierderile de energie din spații precum școli, spitale, clădiri de birouri, case sau apartamente și a conserva în totalitate energia prin refolosirea energiei existente.

atrea cj2

ATREA este prezentă pe piața din România de peste 8 ani și lucrează în strânsă legătură cu instituții de testare și laboratoare, având sedii în București, respectiv Cluj.

Toate produsele sunt testate și verificate în mod regulat, din portofoliu făcând parte:

 • recuperatoare de căldură, hote profesionale, centrale de tratare aer, dezumidificatoare piscine, pompe de căldură aer-aer sau filtre și accesorii;

Certificarea Eurovent este recunoscută ca lider de clasă la nivel mondial în domeniul certificării de performanță pentru produse de climatizare, ventilație termică și refrigerare.

Această certificare garantează că sistemul îndeplinește cerințe stricte de igienă şi asigură un climat interior mai bun, fără bacterii, viruşi sau alergeni.

Ventilația pe bază de recuperare de căldură

Principiul ventilației cu recuperare de căldură presupune aerisirea casei într-un mod controlat cu menținerea temperaturii constante din interior, fără a fi nevoie de deschiderea geamurilor.

Aerul proaspat introdus în casă trece printr-un schimbător de căldură din interiorul unității de ventilație, în care, din cealaltă parte a schimbătorului, intră aerul cald viciat din casă.

Cele două circuite de aer sunt perfect separate unul de celălalt printr-un sistem de plăci etanșe din interiorul blocului recuperator, iar astfel se previne pătrunderea înapoi a mirosurilor din aerul evacuat din casă în aerul proaspăt introdus.

Prin pereții plăcilor separatoare, căldura din aerul evacuat trece în aerul proaspăt, care este astfel preîncălzit cu căldura aerului viciat.

Pe măsură ce constructorii se orientează spre clădiri mai prietenoase cu mediul (case pasive, case cu consum redus de energie), un element crucial devine ventilația – ea permite etanșeizarea locuințelor dar fără afecta confortul celor din interior.

Află care sunt cele 6 greșeli de evitat pentru ventilația cu recuperare de căldură.

ATREA este singurul producător care a dezvoltat și un software extrem de eficient și sofisticat pentru proiectarea sistemului de echilibrare: unități de ventilație echilibrată cu posibila circulație a aerului pentru ventilație, răcirea și încălzirea caselor și apartamentelor.

atrea clujj

Soluțiile de ventilație și răcire într-un singur sistem reprezintă următorul nivel în construcțiile pasive sau cu consum redus de energie și un drum scurt și sigur către temperaturi interioare ideale pe timp de caniculă.

Ventilația comercială pentru magazine vine cu o serie de beneficii, printre care reducerea costurilor operaționale prin instalarea unui sistem performant de ventilație comercială.

Linia dedicată ventilației comerciale de la ATREA acoperă toate tipurile de spații dedicate activităților comerciale (magazine, săli de cinema, toalete, spații de birouri, mall-uri, outlet-uri, etc).

Ventilația într-o bucătărie profesională este incredibil de complexă și complicată. Vestea bună este că dacă alegi un furnizor cu experiență și o echipă implicată, întregul proces este foarte simplu și eficient.

Echipa ATREA vine cu soluții personalizate de ventilare a bucătăriilor HORECA. Află mai multe din articolul următor: Ghid complet ventilație într-o bucătărie profesională

Soluțiile de ventilație pe bază de recuperare de căldură ATREA combină principii de termodinamică, factori de mediu schimbători (umiditate, flux de aer, presiune diferențiată), panouri de control inteligente și tehnologii inovative de filtrare și ventilare pentru a diminua prezența și răspândirea patogenilor și alergenilor.

Acestea sunt concepute pe baza unor noi tehnologii din domeniu, optimizate conform standardelor europene de top și personalizate în funcție de cerințele fiecărui proiect (spații rezidențiale, spații comerciale, hale industriale, spații office sau școli).

Toate unitățile ATREA din gamele DUPLEX Roto, Multi și MultiEco dispun de un server web integrat, care permite ajustarea setărilor prin intermediul telefonului sau de pe desktop/tabletă. De asemenea, permite operații de mentenanță și diagnosticare de la distanță.

Țări precum Germania, Olanda, Elveția, Belgia, Regatul Unit, România, Polonia sau Slovenia au devenit parteneri solizi ATREA.

Compania oferă servicii complete de consultanță-proiectare-personalizare și instalare cu ajutorul rețelei de parteneri la nivel național și este alături de fiecare client pentru alegerea produsului ideal.

Galerie fotografii ATREA - Sisteme de ventilație și răcire

Produse oferite de ATREA:

 • Centrale tratare aer;
 • Centrale ventilație școli;
 • Dezumidificatoare piscine;
 • Pompe căldură aer-aer;

Recuperatoare de căldură pentru spații rezidențiale:

 • Recuperatoare de căldură centralizate;
 • Recuperatoare entalpice;
 • Sisteme ventilație și climatizare;

Hote profesionale:

 • LINIA KUBUS;
 • LINIA MODIS 2;
 • LINIA GRANDE;
 • LINIA VARIANT;
 • LINIA OPTIMA;

Filtre și accesorii:

 • Baterii încălzire, răcire;
 • Senzori;
 • Filtre;

Servicii oferite de ATREA:

 • Rețeaua de service ATREA;
 • Devino partener ATREA;
 • Program de selectare ATREA;
 • Livrare în București: 1 – 3 zile lucrătoare;
 • Livrare în țară: 2 – 5 zile lucrătoare;

Contact ATREA ROMANIA SRL

 • Telefon: 0751 959 233
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Adresă BUCUREȘTI: Str. Ion Creangă 10K, Otopeni

  Adresă CLUJ: Calea Republicii, nr. 107, et. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj

  FACEBOOK: Atrea

  Program: Luni-Vineri: 09.00–17.30

 • Adresa WEB: https://atreashop.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ATREA ROMANIA SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
26.09.2023
13428 vizualizari

ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație

ECOFLAM comercializează echipamente și accesorii pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Firma activează în domeniul instalațiilor de peste 10 ani, timp în care a reușit să dezvolte o rețea de distribuție cu...
ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
24.10.2023
25074 vizualizari

ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic

ECOINSTAL activează de peste 15 ani în sectorul producției și instalării de sisteme de pompe de căldură, încălzire în pardoseală, ventilație cu recuperare de căldură, răcire în tavan și panouri solare. Pornind de la consultanță individualizată bazat...
PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizarea și tratarea aerului
30.10.2023
17888 vizualizari

PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizarea și tratarea aerului

PROF TECH CONSULTING activează în sectorul vânzărilor de echipamente pentru dezumidificare, climatizare și tratare aer pentru domeniul construcțiilor, industriei și agriculturii. Firma este distribuitor autorizat IQAir pentru purificatoare de aer re...