ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

actualizat la
16.02.2023
vizualizări
12553
14 voturi
status
actualizat

Făurită în inima Maramureșului istoric, Sighetu Marmației, compania ARCER a crescut de-a lungul timpului, ajutată fiind de dragostea pentru lemn. Pornind din anul 1992, adică cu peste 3 decenii de experiență acumulată, ARCER s-a făcut cunoscută ca o companie cu tradiție în arta prelucrării lemnului, oferind clienților doritori, o gamă largă de produse, făcute pe bază de comandă, din lemn masiv de calitate superioară.

În portofoliul de produse intră: uși interioare și exterioare, ferestre, diverse piese de mobilier, scări, pereți despărțitori, placări și lambrisări, măști decorative pentru corpuri de iluminat sau pentru calorifere, obiecte de design și nu numai. Toate acestea sunt destinate atât spațiilor rezidențiale, cât și celor comerciale sau utilitare.

ARCER - Aproape de cer!

174652321 297268871919017 867822869107122944 n

Produsele ARCER sunt create din lemn masiv de diferite esențe (stejar, frasin, cireş, paltin, brad, fag sau nuc), prezentând un design personalizat. Lucrările sunt realizate la comandă, conform cerințelor și dorințelor clientului, aigurând o îmbinare armonioasă cu spațiul de amenajat.

De ce să alegi ferestre și uși din lemn stratificat? Pentru că sunt...

 • naturale;
 • ecologice;
 • sănătoase;
 • odihnitoare;
 • durabile;
 • economice;
 • ergonomice;
 • estetice.

Și pentru că...simplitatea este ultimul rafinament!

Echipa este alături de clienți cu servicii de consultanță și pune la punct împreună cu beneficiarul toate detaliile proiectului arhitectural, dar și datele tehnico-constructive.

De la an la an, ARCER își mărește lista de colaborări cu clienți și parteneri. Dragostea pentru lemn, dorința de a oferi seriozitate și profesionalism, procesul de producție modern și angajații specializați în proiectare sau tâmplărie din lemn sunt doar câteva dintre atuurile care recomandă firma ARCER.

a1 a2 a3

Pentru un spațiu care să exprime naturalețe și căldură, gama variată de uși interioare din lemn stratificat, uși exterioare și ferestre din lemn masiv stratificat sunt opțiunea perfectă! ARCER oferă o multitudine de modele de uși clasice sau moderne, ferestre dreptunghiulare, pătrate sau cu boltă și multe altele.

Lucrările sunt realizate și finisate cu materiale de înaltă calitate, procurate de la furnizori recunoscuți pe piața internațională.

Mobilierul din lemn masiv realizat de ARCER se pretează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor comerciale, spațiilor de birouri sau domeniului HORECA. Piesele dorite pot fi de orice tip (clasice, moderne, ultrafuncționale), fiind produse la comandă, conform cerințelor clientului.

Acestea sunt perfecte pentru completarea unui spațiu de la care se dorește să fie atât funcțional, cât și estetic.

Scările din lemn masiv de la ARCER sunt combinația perfectă între calitate, frumusețe, siguranță și finisaje de excepție. Alegerea acestora oferă caracter și unicitate spațiului, devenind un element central al decorațiunilor interioare.

Compania realizează o varietate de modele de scări din lemn masiv, dar și în combinație cu elemente din aluminiu, fier forjat, sticlă sau plexiglass.

La gama de uși interioare sau exterioare, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv, ARCER adaugă și diverse obiecte pentru amenajări și decorațiuni interioare. Firma realizează, de asemenea, placări și lambrisări pentru pereți sau stâlpi, măști din lemn pentru calorifere, măști pentru corpuri de iluminat, pereți despărțitori din lemn și nu numai.

În portofoliul extins de lucrări intră: Sala Palatului, Banca Națională a României, Biblioteca Națională a României, Teatrul de Nord - Satu Mare, Mănăstirea Bârsana, Muzeul Colecțiilor de Artă, și lista continuă.

Miroase-a om, a lemn și-a veșnicie!

Galerie fotografii ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

Produse oferite de ARCER:

 • Uși interioare și exterioare din lemn;
 • Ferestre din lemn;
 • Mobilier din lemn masiv;
 • Scări din lemn masiv;
 • Scări din lemn masiv și elemente din aluminiu, fier forjat, sticlă sau plexiglass;
 • Placări și lambrisări din lemn pentru pereți sau stâlp;
 • Măști din lemn pentru calorifere sau pentru corpuri de iluminat;
 • Pereți despărțitori din lemn.

i9ofRMEdBf

Servicii oferite de ARCER:

 • Fabricare produse din lemn masiv;
 • Proiectare;
 • Livrare;
 • Consultanță.

Contact ARCER SIGHET SRL

 • Telefon: 0730 016 826
  Fax: 0262 314 088
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Popa Lupu, Nr. 90, Sighetu Marmației, jud. Maramureș

  Telefon: 0262 310 440; 0730 016 823; 0730 016 826

  Mail: 

  Servicii în orice localitate din țară!

  FACEBOOK: ARCER

 • Adresa WEB: https://arcer.info/
14 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ARCER SIGHET SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

RARMAR CONSTRUCTSERV - tamplarie PVC si aluminiu - plase insecte - jaluzele - izolari termosistem
24.08.2012
5886 vizualizari

RARMAR CONSTRUCTSERV - tamplarie PVC si aluminiu - plase insecte - jaluzele - izolari termosistem

SC Rarmar Constructserv SC este o companie clujeana ce are ca principal obiect de activitate confectionarea si montarea tamplariei din PVC si aluminiu - import Austria, a jaluzelelor verticale de interior si exterior, rulourilor exterioare, usilor de...
EST METALCAB - Plase împletite din sârmă, panouri de gard bordurate, plase sudate, sârmă ghimpată zincată
01.03.2023
1151 vizualizari

EST METALCAB - Plase împletite din sârmă, panouri de gard bordurate, plase sudate, sârmă ghimpată zincată

EST METALCAB prelucrează și distribuie plase împletite din sârmă, panouri de gard bordurate, plase sudate, sârmă ghimpată zincată și alte produse din sârmă. De 17 ani, compania a evoluat constant, dezvoltându-se de la nivel de hobby la un business c...
CEMEX - balustrade inox - confectii metalice - fier forjat
16.04.2008
7456 vizualizari

CEMEX - balustrade inox - confectii metalice - fier forjat

CEMEX Cluj este o companie tanara si dinamica, care a stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind cuvantul cheie al companiei. De-a lungul timpului socie...