Beneficiile unei saltele cu spuma Memory

Beneficiile unei saltele cu spuma Memory


Beneficiile unei saltele cu spuma Memory
 
 
 
 
Saltelele din spuma Memory au mai multe beneficii ortopedice si alte beneficii in domeniul sanatatii. Desi acest produs a fost elaborat initial pentru astronauti pentru a sprijini si a reduce presiunea exercitata asupra organismelor lor in timpul decolarii si aterizarii, spuma Memory ar putea fi considerata una dintre cele mai mari avantaje pentru pietele ortopedice, de asistenta medicala, precum si in vanzarea de paturi.
 
 
 
 
Initial, beneficiile saltelei din spuma Memory au fost limitate la domeniul medicinei. Pacientii care sufereau din cauza sedentarismului, prezentand rani sau arsuri severe din cauza ca erau imobilizati la pat,  au aratat o imbunatatire cand foloseau aceste saltele. Chiar si astazi peste tot in lume, spuma Memory este folosita in spitale pentru prevenirea ranilor. Spuma se muleaza in functie de forma corpului si permite sprijinul corpului, in mod optimizat. In acest fel, corpul nu este supus nici unei presiuni.

De fapt, chiar reduce necesitatea de a te rasuci si misca in timpul noptii. Majoritatea persoanelor care au un somn agitat si tulburat sufera in principal din cauza crearii punctelor de presiune. Daca ai probleme cu spatele, boli sau tulburari scheletice, chiar boli artritice sau reumatice, saltelele realizate din spuma Memory pot fi de mare ajutor.
 
Saltele Memory Foam

Saltelele din spuma Memory sunt, de asemenea, cunoscute ca saltele personalizate pentru corpul tau, deoarece ia forma corpului situata pe ea. Aceasta ajustare ajuta la reducerea miscarilor nedorite care au loc din cauza miscarilor partenerului. In acest fel, poti dormi linistit, fara sa fii deranjat in vreun fel.

Utilizarea acestor saltele din spuma Memory pot fi benefice pentru problemele ce apar in orice parte a corpului. De exemplu, migrenele sau durerile de dinti pot fi prevenite, deoarece capul primeste un sprijin amplu. Salteaua ajuta la alinierea corecta a gatului, iar aceasta reduce durerea generala si la tensiunea ce poate aparea la gat.

Problemele respiratorii pot fi reduse ca urmare a posturii fixe a corpului, pentru coaste si cutia toracica. Dupa o operatie si in timpul recuperarii salteaua din spuma Memory ofera un suport excelent. In cazul in care punctele de presiune sunt reduse, toate iritatiile aparute la sold si durerea sunt imediat reduse.

Mai presus de toate, o saltea cu spuma Memory ofera un sprijin adecvat pentru regiunea pelviana si lombara. Acest lucru poate ajuta la reducerea durerilor provocate de nervi, dureri articulare sau probleme sciatice. Genunchii, gleznele si picioarele dispun de o presiune distribuita uniform si mai multe probleme, cum ar fi gleznele inflamate pot fi alinate.

Pat cu saltele cu spuma Memory

Daca doresti sa te bucuri de beneficiile unei saltele cu spuma Memory, trebuie sa utilizezi o marca premium, deoarece este vorba de sanatate si tot ceea ce cumperi ar trebui sa fie de cea mai inalta calitate. Nu este nevoie de sa utilizezi o saltea cu spuma Memory mai groasa sau mai densa, deoarece orice spuma Memory standard pentru saltea ofera un confort suficient si multe beneficii.

Alinarea presiunii este cel mai mare avantaj in folosirea saltelelor cu spuma Memory. Alte avantaje principale ale acestor saltele sunt un confort sporit si o mai buna calitate a somnului, dar, din pacate, confortul nu pot fi testat, fiind un aspect personal.