Canapea multifunctionala

Canapea multifunctionala


Aceste canapele extensibile dispun de doua functii intr-o singura piesa de mobilier, dar aceste modele depasesc tipologia binara de "canapea convertibila"  pentru a fi complet modulara, confortabila indiferent de pozitia utilizatorului, intr-un numar variat de configuratii personalizate.

Canapea multifunctionala
 
Acest set pentru sezut, realizat de Zuiver, se bazeaza pe conceptele de sprijin ale picioarelor, ce sunt pliante si concepte de spatare oglindite in sus ale unui scaun usor. Conceptul duce aceste scaune la un alt nivel, prin extinderea ideii in mod orizontal, de scaun multifunctional, apoi scaunul se intinde pentru a forma o canapea, pentru relaxare si odihna.
 
Canapele extensibile

Fiecare segment modular poate fi oglindit in interior, in afara, in sus sau in jos, asa cum isi doresc persoanele care folosesc fiecare scaun ce formeaza canapeaua multifunctionala - o pereche de scaune poate fi constituita in spatiul mai vast al canapelei sau intregul sistem se deschide si poate gazdui un cuplu ce poate sta confortabil. Versiunile mai mici sunt, de asemenea, experimente interesante, dar scopul pare mai putin clar intr-o varianta simpla de sezlong. La sfarsitul zilei, totul poate fi din nou ascuns pentru a economisi spatiul dintr-o camera de oaspeti sau living.

Canapele
Iar daca griul mat nu se potriveste gusturilor tale de proiectare a design-ului interior, unul din prototipurile lor poate fi gasit intr-o gama de culori extreme, cu un curcubeu de nuante - fiecare evidentiind un segment modular pentru a consolida conceptul functional din aceasta serie de mobilier unic.

Pat format din scaune