Ce contine un sistem de automatizare a portii?

Automatizarea portii este un proces destul de simplu. Acest articol contureaza elemente ce constituie sistemul de automatizare si, speram, sa va punem la dispozitie un set de informatii in acest sens, astfel incat sa se poata discuta si intelege totul despre propria dumneavoastra instalare. Detaliat de mai jos se afla o scurta explicatie a tuturor aspectelor ce va intereseaza.

Ce contine un sistem de automatizare a portii?
 

Sursa de energie electrica a sistemului de automatizare a portii


Sursa de energie electrica a sistemului de automatizare a portii
    Portile dumneavoastra automate vor fi alimentate de la reteaua electrica, dar vor rula la 230V sau 24V, in functie de cerintele dumneavoastra. Sistemul de 230V va satisface nevoile majoritatii utilizatorilor, in cele mai multe locuinte, deoarece acesta este mai usor de instalat, prin urmare, mai ieftin. Sistemul de 24V este un sistem avansat de activare a portii, fiind prevazut cu anumite caracteristici de siguranta si este capabil sa ruleze intens fara intrerupere.

Motorul portii


Un motor subteran pentru sistemul de automatizare a portii
    Exista trei categorii principale de motoare care poate fi instalate pe porti, in functie de cerintele dumneavoastra. Motoarele subterane sunt ascunse sub pamant si abia daca sunt vazute odata ce au fost instalate, pastrand aspectul portii dumneavoastra exact asa cum ati planificat. Motoarele articulate cu brat sunt mai usor de instalat. Simplitatea lor le face optiuni accesibile si flexibile.

Activarea


 Activarea sistemului de automatizare a portii
    Esenta unei porti automate este capacitatea ei de a se deschide la atingerea unui buton. Gama de accesorii de activare include telecomenzi cu rezistenta la clonarea codurilor, precum si o serie de alternative, cum ar fi butoane, keypads si cartele. Cei mai multi utilizatori vor dori cateva telecomenzi si o tastatura cu coduri de intrare legate de un interfon.

Siguranta


Siguranta fotoelectrica a sistemului de automatizare a portii

    Sistemele automate pentru porti reprezinta siguranta. Portile operate electric deven periculoase daca nu sunt corect instalate si protejate. Pentru aceasta masura, exista o gama variata de accesorii de siguranta pentru porti: fotocelule de siguranta, lumini de avertizare si detectare, toate acestea combinate pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta.