Corpuri de iluminat moderne: lumini de perete si tavan

Corpuri de iluminat moderne: lumini de perete si tavan

 

 Corpuri de iluminat moderne
 
Acest design de iluminat te va uimi de fiecare data cand il vei vedea. Designer-ul Marcus Tremonto, un nume de artist cu rezonanta in acest domeniu, a conceput aceste corpuri de iluminat cu lumini ce actioneaza mai putin ca dispozitive de iluminat si mai mult ca o instalatie unica de lucrari de sculptura, ce lumineaza un spatiu specific.
 
 Candelabru din fibra de carbon
 
Dar nu este vorba doar de design - tehnologia si materialele joaca un rol important, de asemenea, asa cum o arata acest candelabru foarte subtire, din fibra de carbon, care se curbeaza pentru a produce efecte de lumina care se schimba la fiecare pas.
 
Corpuri de iluminat de perete

Alte lucrari sunt mai jucause, ca aceste jumatati de cercuri luminescente structurate pentru a crea iluzii optice - pe partea stanga, o oglinda dubleaza imaginea pentru a face obiectul sa arate ca o lampa completa; la dreapta, semi-cercurile sunt taiate la un anumit unghi pentru a face lampa sa para prinsa in perete. Jucandu-se cu topografia, aceste piese aprinse redau povesti de tonuri si texturi prin straturi de lumina si intuneric.
 
Cercuri luminescente structurate pentru a crea iluzii optice

Si apoi mai sunt piesele mai abstracte, opere de arta suspendate de perete, care arata posibilitatile unui LED simplu si alte tehnologii de iluminare, nu doar pentru a lumina un spatiu, dar de asemenea, pentru a anima spatiul in care sunt amplasate.
 
Corpuri de iluminat suspendate de perete